Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 571
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
 smile3518 много съжалявам gali3009!Кураж и дано скоро станеш мама на едно здраво и пухкаво бебенце!!!

# 91
Аз живея също близо до Окръжна болница, но съм решила да раждам в Шейново без да поръчвам екип.
Любопитно ми е,какво мислите за екипите и дали мислите да си поръчвате.

# 92
Много съжалявам мила

# 93
  bouquetЗдравейте на всички !!!По живо по здраво се прибрахме от България.Отпуската премина страхотно,на морето беше върхът,единственото място където се разлаждах.Искрено съжелявам,че не успяхме да се организираме по/добре ,за да се срещнем ,но аз въпреки това съм убедена ,че се въртяхме 2,3 майчета около Флората,в уречения час и ден, без да се осмели никоя от нас да се престраши и заговори другата,но.....да сме живи и здрави.Успях да отида на 4д ехограф,бебчо си е добре, потвърдиха,че ще е момче ,имаме си клипче и сме много щастливи.най/вече бъдещия батко бе много развълнуван,разплака се от умиление....когато видя братчето си.Относно раждането ,първото ми беше нормално бих желала и сега да е така, много леко мина всичко и  винаги съм пожелавала на моите познати да имат моето раждане,пожелавам го и сега на всички ни.Нека Бог да е с нас !!!!!!Приятна вечер на всички....

# 94
Съжалявам много, Гали  Sad Боже, мислех си, че от тук нататък вече нищо няма да ни попречи да се радваме на бебоците си, но уви!

Исках да пиша за раждането, но нямам сили след прочетеното

# 95
  • Русе, България
Много съжалявам за Гали!  Cry Дано получи от любимите си хора подкрепата, от която се нуждае сега, и смело гледа напред!

# 96
gali3009Мила много съжалявам smile3518 само ти си знаеш какво ти е и как се чувстваш дано скоро да се съвземеш,и да станеш мама на здраво бебче Praynig

# 97
Не мога да повярвам, че на второ момиче от нас се случва подобно нещо Sad Някак си вярвах и се молех всички в тази групичка да сме добре! Много съжалявам, Гали! Не знам какво да кажа в такъв момент, всичко е безмислено! Кураж и скоро дано има хубави новини!

И на мен не ми се пише сега за избора ми на болница... може би малко по-късно днес...

# 98
Гали,думите не стигат!  Cry Кураж и се моля да си силна!!!Защо се случва всичко това!мислех да напиша отчет от мен но някак си нямам думи  Cry

# 99
gali3009 наистина съжалявам, когато ми се случи на мен преди година се надявах такива като мен да са рядкост Weary. Едва ли ще се върнеш повече в тази тема и да четеш за другите и да видиш написаното( за което те разбирам напълно)  smile3518Имай кураж времето ще даде възможност да продължиш напред Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 20:52 от rali_00

# 100
Аз пък съм се настроила, че ще имам едно прекрасно естественно раждане, изобщо не чета страшни разкази за раждания!Наистина не е задължително раждането да боли, то си е съвсем естествен процес, не случайно контракциите са болезнени, ако слушаш тялото си по време на контракциите болката значително намалява, тялото само ти подсказва в каква поза да посрешнеш всяка контракция, мисля, че всички болнични манипулации като най-вече система с окситоцин правят контракциите още по-болезнени, тъй като те се предизвикват много агресивно чрез окситоцина.Когато жената е спокойна и уверена, когато диша правилно по време на контракции тялоко и отделя хормонът ендрофин, който е естесвеният морфин на тялото, когато си много ошашкан и притеснен, човек блокира естественият морфин.Може би затова на запад има много родилни домове в които обстановката наподобява на домашната, лека музика, приглужена светлина.
Елинка, и аз съм на твоето мнение за раждането!Моят доктор все още не може да повярва, че у нас правят секцио по желание.
Момичета, днес се изкуших и ядох захарен памук, предполагам оцветителите , които се съдържът в него не са много полезни newsm78
Много съжелявам за Гали Cry

# 101
Момичета искам да ви питам нещо,знам че дискутирахме наскоро въпроса с килограмите аз днес се мерих и ми излезе че съм свалила 1кл даже може и 2 като се има предвид че през деня съм хапвала и пила доста вода аз всъщност и толкова си бях качила от самото начало де някоя знае ли това дали е нормално.Аз не съм ходила на прегледа от месец и половина а на ехограф не са ме гледали даже и от повече време мисля другата седмица да ида че доки е в почивка сега но това с килограмите ме притесни,е вярно е че тръгвам от доста килца пък и в последно време доста ходя пеша а преди все почивах но си мисля че би трябвало да кача нещо дори и 1кл а не да свалям.
Иначе за усещането на бебо аз го усещам от няколко седмици макар че съм си доста дебела и то доста подритва понякога.
Много съжалявам за gali3009  и за другата мама която писа във фейса  надявах се всички мами да си износим бебоците но явно стават и такива неща за съжаление  Cry Hug Hug Hug

# 102
Галка  Cry  Cry

Голяма случайност...и двете момичета бяха с моя термин-14 декември Cry  Sad

Защо така се случва.... милите дано се възстановят бързо,убедена съм че ги чака в бъдеще едно прекрасно вързопче,което ще ги направи много щастливи!
Галка,ако четеш-много прегръдки и бъди силна!

# 103
Галка съжалявам мила  spoko

# 104
: ⅞ , и аз съм с термин 14ти, мали как влязох във филма Sad
Дано всичко е наред, дано всички се радваме на здрави бебенца декември Praynig

Общи условия

Активация на акаунт