Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 581
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
И аз съжалявам много за Галка,чак корема ме присви като прочетох поста за нея,горката,кой знае какъв кошмар преживява.
Думите в този случай съм сигурна,че не биха помогнали и утешили мъката.
ivka 007 -За фейса незнам,ако не си добавена,мисля че трябва да видиш на първа страница на кого да пишеш за да имаш достъп до групата,незнам и аз  не съм запозната.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 22:27 от никид

# 106
  • София
Направо нямам никакви думи за това, което прочетох за gali3009  Sad  Sad  Cry  Cry  Cry
Дано е много силна и да вярва, че скоро ще гушка здраво и хубаво бебе.....
Потресена съм и ми е много мъчно. Наистина не вярвах, че нещо може да се случи в тези месеци на някоя от мамите тука

# 107
Искрено съжелявам за загубата на Галя,много неприятно!Сили и кураж ти пожелавам  Hug

# 108
Много съжалявам за случилото се с gali3009.
Аз също живея на две крачки от Окръжна б-ца, но ще раждам в Шейново. Както първия път така и сега мисля да родя нормално с избор на екип и упойка.

# 109
Искрено съжелявам за загубата на Галя,много неприятно!Сили и кураж ти пожелавам  Hug
Cry Cry Cry

# 110
gali3009, много съжалявам за случилото се.Цялата настръхнах направо не знам къде се намирам това е голям ужас,дано поне тя милата успее да го превъзмогне и бързо да се отърси психически.

# 111
  • Пловдив
Галка, много съжалявам....пожелавам ти бързо да се съвземеш и да гледаш само напред, не се поддавай на отчаянието и скоро ще имаш едно хубаво, здраво бебе, което много ще те радвам  Hug

wondergirl , благодаря ти за отговора..

# 112
 Ох направо ужасно. Това че се случват такива неща е нормално и те са част от живота, но някак си все се моля да не се случват точно на близите ми хора и на тези около мен. Би ми се искало на никой да не му се случват, но .... живота колкото и хубав може да бъде толкова и гаден Sad

Галка много, много съжалявам мила. Едва ли ще влезеш да четеш кой колко съжалява и едва ли би ти помогнало много, но все пак ако случайно се случи да знаеш , че всички много те подкрепяме и ти пращаме положителна енергия. Много сили и вяра и след време, което съм сигурна ,че ще е съвсем скоро, всичко ще се нареди. Успех и бъди силна  Hug Hug Hug

: ⅞ , и аз съм с термин 14ти, мали как влязох във филма Sad
Дано всичко е наред, дано всички се радваме на здрави бебенца декември Praynig
Ей недейте така. Това са само дати и нямат никакво значение. Да не вземете да го мислите сега. Аз лично ако случайно ме огрее секцио съм си избрала точно тази дата...

ivka_007 ако случайно още никой не те е добавил в групата във фейсбука прати ми на лични e-mail-a си и ще те добавя веднага.

BetiBoko  по принцип за килограмите  е редно да си качила нещичко до момента, но не  е задължително. На един и същи кантар ли се мериш от началото на бременността?  Занчи за по-пълничките хора го дават за цялата бременност, че могат да качат 8-9 кг, което може да стане спокойно от началото на 6-тия месец до 9-тия тъкмо по 2,5 кг на месец.  Все пак щом не си ходила толкова време на преглед ти е време да отидеш за да си спокойна Simple Smile
Лек ден на всички и мислете позитивно  Hug

# 113
gali3009, ужасно съжалявам мила. Надявам се , че скоро пак ще се зарадваш на коремче. Само да си жива и здрава, всичко ще се нареди. Зная, че едва ли щ е прочетеш всичко, което сме написали, но ние те Hug

# 114
  • София
Добро утро, момичета  Simple Smile
Пожелавам ви лек и спокоен ден!
Аз съм вече зад бюрото, пред компютъра и се надявам днес да не ми скъсат нервите в офиса. Качила съм си краката на един стол от рано, за да не си видя краката довечера като на сумист и ми е леко смешничко как ми отстъпват място в автобуса /и тая сутрин включително/ или пък минавам най-отпред на опашката, по изричното настояване на поне 2-3 лелки  Joy  Joy  Joy  Joy
На вас случва ли ви се да се възползвате от тези единствени "привилегии" на бремеността? newsm78

# 115
Добро утро мами,
виждам, че докато ме е нямало е станало нещо ужасно  Cry  Cry  Cry
Галка, дано скоро имаш нова радост, която да притъпи болката от загубата  Cry  Cry  Cry
Всички ти стискаме палци и те прегръщаме  Hug

# 116
Добро утро, мамчета!

Не исках досега да го мисля как точно ще стане раждането и да си правя планове, заради това, че всичко се случва... Иска ми се да вярвам, обаче, чв ще стигнем живи и здрави до финала, и със сладки бебенца! Стига вече лоши новини тук! Така че трябва да си се помисли вече сериозно по този въпрос.

Както споделих по-рано се наблюдавам в Токуда и мисля да раждам там, при моята лекарка, която ме следи. Така или иначе там винаги трябва да направиш избор на екип, така че сигурно ще си избера нея. Миналия месец бях на Ден на отворените врати там и ми хареса това, което видях. Така че засега поне болницата е избрана. ще се консултирам какво мисли, че е най-добре за мен, и тогава ще решавам. Само ще трябва да мина на очен заради по-големия диоптър.

Wondergirl, виждам че се следиш в Токуда... при кой лекар си там? Аз съм при д-р Попова. Може да се засечем на някоя консултация Simple Smile

Хубав ден на всички! Simple Smile

# 117
Мами, знаете ли дали дават на някоя мама с голям диоптер да роди нормално ако тя настоява и риска е разумен?

# 118
Галка, много съжалявам за случилото се  Cry. Кураж и много сила за бъдещето и дано Господ скоро те направи най-щастливата мама на света с едно живичко и здравичко бебче  Praynig. А за всички чакащи тумбачета си пожелавам лошите неща да свършат и да останат зад гърба ни, от тук нататък само хубави новини и здравички бебенца  Praynig

# 119
  • Морска приказка
Галка Силно те прегръщам и много съжалявам, за случилото  се  , надявам се, че ти си добре до колкото може да се каже. Наистина ми  е много мъчно, че е трябвало да преживееш всичко това, но искрено  се надявам всичко да е наред за напред. Незнам какво ти дава сили, но да знаеш, че всички тук ти пращаме подкрепата си.

Общи условия

Активация на акаунт