Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 435
  • 709
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Здравейте и от мен в този хладен ден.Относно прическите,според мен няма нищо лошо да се постригваме-има някакви си бабини деветини,че ако е момче и се пострижеш ще се роди с малко пишле,ама тва според мен са глупости hahaha За боядисването обаче съм чувала ,че не е много удачно понеже веществата проникват през кожата и могат да имат вличние като се усвоят от плода-но сигурно не е фатално,аз съм много доволна,че още нямам нужда от боядисване.

Някоя мама се вайкаше за усещанията не бебо-искам да кажа споко-и аз така се шашках в началото,но сега гледам да не се тревожа напразно.И аз имам дни в които бебето не спира да рита и то много цял ден-а след това с дни затишие.Е онзи ден например ходихме за рибка с преспиване-станах в 4 сутринта и бебка като се разбесня искам да ви кажа ,че не се усмири целия ден плюс цялата нощ без прекъсване.Сега обаче от 4 дена е много поспалива-я усетиш еднин ритник за деня я не-а днес имам чувството че се е врътнала с гръб към корема защото ме ритка някакси откъм ребрата назад.Аме те душиците се въртят или пък им се спи повечко ,а ние само се шашкаме Rolling Eyes

# 587
  • Пазарджик
момичета имам температура 38 С  Shocked Shocked Shocked !!! кажете как да я сваля!!!!  Praynig Praynig Praynig

# 588
Елинка благодаря ти,аз май ще се въздържа на този етап.След като бебка дойде ще видим  Peace Може да реша тогава да се поглезя по сериозно. Simple Smile
А за ритничетата ще кажа,че сме много скокливи.Имаме и ние период на почивка,но започне ли няма спиране. Crazy По някога не мога да спя даже.Но като се укроти за по дълго почвам да голя коремчето да говоря и тя отвръща.Като чели усеща че на нея се говори.А лека нощ казва винаги и на мен и на тати Hug
pipi7598 Аз поне не пия много лекарства...Бих те посъветвала с оцет и вода,но ако искаш да я сваляш с хапче не мога да ти помогна.А ти утре хващай доки за ушите.Отиди на преглед Naughty че и мен ме е пипнал вирус и болки в гърлото не мога да преглъщам. Sad
Ужасссс вече идват вируси и ние сме много уязвими така,че се пазете!

# 589
pipi7598 ако оцета не ти помогне може да пиеш парацетамол.До колкото знам той не е забранен за бременни.

# 590
момичета имам температура 38 С  Shocked Shocked Shocked !!! кажете как да я сваля!!!!  Praynig Praynig Praynig

Парацетамол, но най-добре се консултирай с лекаря си.

Това за прическите.. Аз вече два пъти се подстригвах и най-вероятно дето вика мъжо съм отрязала пишока на бебчето  Laughing Не се боядисвам по принцип, но си мисля, че в този период на бременността едва ли ще навреди на бебето. Пък и и ма разни био бои без амоняк.. или пък къна..

# 591
  • Пазарджик
Благодаря ви за бързите отговори! Пих 1 парацетамол и после пак ще меря,дано е спаднала, че и аз хич не съм фенка на лекарствата,но 38 множко ми идва Simple Smile

# 592
Здравейте,мами как сте аз съм горе долу добре ама сина е с херпангина и се чудя какво да правя Confused до сега не мие боледувал от това.доки даде само бисептол  тантум верде дига ми и високи темп Cryнаправо незнам вече

# 593
Добър ден и от мен мили и сладки тумбачета!На болничките само да кажа ,че на мен ми дадоха за висока температура Панадол за бременни не е много скъп но с мен свърши чудеса и до сега винаги си го нося в чантата!Надявам се всички да сте добре и да нямате проблеми!Тук във Варна никак не  е слънчево а аз още не съм се подготвила за студените дни. Днес бяхме на консултация моята бебка малко бърза с 1 седмица но да ми е жив и здрав каквото такова ,но се ядосах на себе си защо не попитах колко тежи и колко сантиметра ,просто като го видя и си гълтам граматиката!Прегръщам Ви силно и на болничките бързо оздравяване!!! Hug  bouquet

# 594
Записвам се Simple Smile)

# 595
аз да се оплача- снощи корема ми беше много твърд комшииката която също е бременна ми даде едно от нейните хапчета Магнерон  помогна ми. отивам днес при доки и той категорично ми заявява че професия "уличница" трябва да спа да практикувам  Joy аз като почнах да му обяснявам че вчера сутринта чистих почти основно на обяд излязох с една приятелка и се прибрах към 5-6 после си приготвях за хапване и си легнах чак към 9 вече да си почивам той се хвана за главата. е било разходки било всичко но сега 3-4 дни ще си пазя леглото повече, позволи ми само по 1-1:30ч само движение гадост. и тъй като за днес си взех разходката сега ще се спретна да си сготвя и после може и да поспа малко.
На последната ми консултация и на мен ми казаха , че корема ми твърд и стегнат ,но аз не си го чувствам така и ми изписаха нутри маг и повече почивка.С повече почивка и по-малко натоварване  и отново всичко ще е наред ,важното е да не се притесняваш.
Аз пия Нутри маг. Предната бременност пак пиех същото. Тогава магнериа не ми действаше, та нутри мага ми спаси положението. Много съм доволна. Приемам го с храната

PeaceНие се върнахме от планина. Ето малко снимки http://www.facebook.com/album.php?aid=208185&id=789623710&page=3
и на мен ми изписа нутри маг. доволна ли си от него и колко струва по аптеките.

# 596
Момичета да ви питам на вас случвало ли ви се е да имате лека болка около пъпа.Наподобява като разтягане и леки иглички?Чат-пат имам такава болка и от страни на корема.Не е постоянно ,но от 2 дни се случва да ме боцка нещо...

# 597
Браво, Бебешондел!  Simple Smile

# 598
Привет, аз утре съм на преглед и нямам търпение да видя бебето, ако го покажат. на мен досега не са ми записвали тонове, но казаха, че със сърцето всичко е ОК, а последния път като гледахме бебока беше към 460гр., виждам че на другите доста са пораснали и ми е интересно да видим и нашето. Иначе днес изядох една тортичка и малко риба /пържена/ и ми е доста тежко от това. Някоя от вас пила ли е Еспумизан през бременността? И другото при мен е, че имам една горчивина в устата и реших и за това да ви питам: някой усеща ли нещо подобно? Иначе и аз получих гъбички, като listopad и лекаря каза, че от повишеното количество хормони при бременните често се срещали. Изписа ми вагинални глобули и един крем с клотримазол, глобулите ги слагах 3 дена, а кремът трябваше да мажем и двамата вкъщи и за повече време, но го спряхме. От него също имах някакво парене. Дано не е сериозно и не влияе на бебето и раждането.
Пожелавам леко бременеене на всички!

# 599
Момичета да ви питам на вас случвало ли ви се е да имате лека болка около пъпа.Наподобява като разтягане и леки иглички?Чат-пат имам такава болка и от страни на корема.Не е постоянно ,но от 2 дни се случва да ме боцка нещо...

И аз имам този проблем от няколко дни.Поразпитах и ми казаха,че може да се дължи на опъването на кожата или напрово казано напукване и стрий които ще видиш като родиш.Не съм много сигорна,но като намажа с крем и не усещам опъване Rolling Eyes.Но може и друго да е.Не му обръщам голямо внимание. Simple Smile
kolibka Дано да имате и вие голямо бебче.И да разказваш Hug

Общи условия

Активация на акаунт