Фотография - 52

• 33 679
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Искам да задам едни въпрос към всички пишещи в тази тема и всички които са запознати с   моите  снимки  и тези на Биляна(Малена). Намирате  ли прилика в снимките ни?И копирам ли нейните неща?Надявам се да отговорит открито, ще съм ви много благодарна Rolling Eyes
ooooh!
не желая да участвам в подобна дискусия,

Grinning Опаааа, напрежение на хоризонта!

Ели, моето мнение се състои в това, че независимо дали съзнателно или несъзнателно се опитваш да "копираш" стила на Малена това е огромен комплимент за нея!
И за теб също  Grinning Grinning Grinning Показва, че имаш добър вкус!
Всеки започващ от нулата в нещо копира някой, опитва се да сформира свой стил базиран на нещата, които най-много му допадат като послание, техника и стил... или не съм права?

Свалих шапка на Файърбърд - имам няколко кадъра на пилета и реших да си ги обработя и запазя... боже, колко трудно се оказва!!! Браво, майсторе!

# 46
запис и от мен да не ви изпусна.

какво те впечатли, че е фолк певица и изобщо може да държи камера или самите снимки. Аз от снимките не съм особено впечатлена.  Grinning

Ели, изтрих си мнението по темата, защото каквото и да се каже, все някой ще се засегне. Стиловете ви си приличат и на мен ми допадат снимките и на двете ви.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 20:52 от Лeни

# 47
Ели, разгледах ти стрийма- стилът в който снимаш собствените си деца много ми допада, нормално е когато снимаш чужди да е цветно, напудрено, абе- бебешко
но малко майки снимат децата си в черно с рошави ботуши и черна пола, или с пънк грим като Кукла-та- ето това си е ваш собствен стил
ето например Кеми- нейното момиче е с замечтан поглед някъде в далечината, страхотно й подхождат разветите от вятъра треви и може би ако я видя в друга среда няма да я възприема чак толкова добре
или поне аз така виждам нещата, не че съм разбирач  Peace

# 48
  • в гората
Запис:)

Болна, следморска, кисела, утреофисна.

Файърбърд, само ти ме развесели в тази неприятна понеделнишка вечер с култовите фото лафчета;) Благодаря ти, ще черпя шоколад!

# 49

Фолк певицата Виктория с кулинарен блог и сайт ...

Впечатлена съм от снимките, тя ли ги снима? Кулинарките в темата, знаете ли нещо повече ???

Б блога може би, но за сайта не съм сигурна. Тя самата казва, че имала приятелка, която снима и се вдъхновила от нея.

Е.L.I. мога само да кажа от своята позиция: гледайки и харесвайки нещо, подсъзнателно го копирам и едва след време успявам да видя приликите. Тогава ме е срам, но за момента изпитвам само задоволство, че съм постигнала някакъв успех на етапа, в който съм.
Не мисля, че има за какво да се дерзаеш.

Лени, много си строга. Всеки все от някъде започва. Аз два дани след като съм пуснала някоя снимка вече не я харесвам, но това което мога да направя е да продължа да опитвам. А колкото до самата певица дори не ми бе известна, първо с блога й се запознах Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 22:13 от Ивейн

# 50
Запис:

https://cdn.bg-mamma.com/WEZ8/9426da5b.jpg

(тия дни ще си подновя акаунта във фликр и само там ще качвам  Embarassed)

# 51
Едва ли има нещо неснимано, така че кой кого копира не е ясно.

И аз искам да снимам цветно като Малена, много ми харесва стилът й, но не ми иде от вътре Crossing Arms

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 23:36 от Дуци

# 52
Искам да задам едни въпрос към всички пишещи в тази тема и всички които са запознати с   моите  снимки  и тези на Биляна(Малена). Намирате  ли прилика в снимките ни?И копирам ли нейните неща?Надявам се да отговорит открито, ще съм ви много благодарна Rolling Eyes
Профила на Ели
http://www.flickr.com/photos/38596416@N06/

Профила на Малена
http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/
Ели, незнам дали ще ти е интересно моето мнение, защото аз отскоро пиша тук. Просто ви открих преди около 6 месеца, но пък реших да се запозная с всичко, което сте написали и снимали за 4.5 години в 52 теми - много интересна, вдъхновяваща и естествено образователна беше цялата тази информация за мен. Защо ти казвам всичко това - мисля, че всеки си изгражда определен стил с времето, който естествено се повлиява от настроението/цветно и ярко, тъжно и мрачно, арт/, етапа от живота му/например като имаш бебе ти се иска да правиш типични бебешки снимки/, настоящ тренд/тутута, шноли, панделки, шапки/ и т.н. Например фликр има един стил снимки - светли, цветни, ярки, докато фото форум има съвсем различен вид - по-арт, черно-бяла фотография и т.н.                                                                                                         

# 53

Е.L.I. мога само да кажа от своята позиция: гледайки и харесвайки нещо, подсъзнателно го копирам и едва след време успявам да видя приликите. Тогава ме е срам, но за момента изпитвам само задоволство, че съм постигнала някакъв успех на етапа, в който съм.
Не мисля, че има за какво да се дерзаеш.

Аз не пиша често тук и причината сте всички вие, защото сте на стотици светлинни години пред мен и нямам какво да ви покажа, но редовно ви чета и затова ще си позволя да се съглася с написаното от Ивейн.
Всички ние професионалисти или не запечатваме в съзнанието си красивите за нас неща и в даден момент се опитване да ги възпроизведем, а и както Дуци е писала, толкова много неща са се снимали, че копирането е неизбежно особено ако са пуснати и в интернет.

И за да не е празен пост запис от мен.

# 54
Едва ли има нещо неснимано, така че кой кого копира не е ясно.

И аз искам да снимам цветно като Малена,, много ми харесва стилът й, но не ми иде от вътре Crossing Arms
Дамммм...и аз досега и разглеждах снимките... Даже мисля съвсем умишлено да копирам някои с моя син...
Аз честно казано не мога да снимам така (Малена - комплименти), мен ме влекат по-скоро пейзажи и гледки, но все трябва да има нещо читаво за семейния албум.
Затова мисля да пооткрадна идеи Mr. Green
Относно Ели и дали снимките й приличат на тези на Малена  newsm78 Ми цветни са, деца са...но мисля, че бих различила снимките на Малена и тези на Ели Simple Smile

Мисля, че всеки си има индивидуалност...И аз искам да кадрирам като Муцуна, да композирам цветно като Малена, да правя селфове като Момо и едновремено с това да съм арт като Куклата, ама на не съм.
Дай ми мостчета, светлинки, размазана вода и статив  Mr. Green  

# 55
Благодаря на всички, че намерихте време да изкажете своето мнение!Това за мен беше много важно и ценно!БЛАГОДАРЯ ВИ! Hug

# 56
Ели, по твоят въпрос съм на едно мнение с Агентката  Peace

Цитат
Всеки започващ от нулата в нещо копира някой, опитва се да сформира свой стил базиран на нещата, които най-много му допадат като послание, техника и стил... или не съм права?

Къде скри цикламения портрет? Беше страхотен! Hug

# 57
Хапке, много е готино това, откъде е?

# 58
Мерси, Лени.

Това е малко след Диарбакър. Анадола. Снимах го от колата в движение, децата бяха край пътя.
Сега се опитвам да си оправя снимките. Повечето са горе-долу ок SOOC (Поне за моите скромни изисквания), но някои са снимани в много лоши условия и трябва да се пипат. После ще почна да ги качвам по малко.

# 59
вижте какво, с този смайл исках да ви кажа, че ми е горещо и не ми се снима, не знам защо така превратно го изтълкувахте  Joy

Фолк певицата Виктория с кулинарен блог и сайт ...

Впечатлена съм от снимките, тя ли ги снима? Кулинарките в темата, знаете ли нещо повече ???

аз да си призная, за пръв път чувам и за самата нея, и за блога й,:roll:, въпреки че ме споменава на няколко места  hahaha
и съм впечатлена най-вече от броя на публикациите и скоростта, с която трупа архив  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт