Фотография - 52

• 33 689
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Анкх-Морпорк
Дуци, на тоя лаф се смеят винаги, няма да се изтърка Simple Smile
Но за снимане на бебета не върши работа.

Ели, какви терзания те гонят? Не ми напомняш на Малена, а по-скоро на малко по-цветна Калина, ако може тъй да се изразя.
Обаче, по-добре да прилича на нещо, отколкото на нищо да не прилича, така мисля аз.
Отначало човек като се учи, наподобява учителя, после се променя нанякъде, намира си своя стил.

Ryans Moм, Ниагарския водопад ли е това? Много е красиво, не бях виждала нощна снимка!

Мardigras, мерси, мерси, но може ли шоколадът да е виртуален, че това е любовта, която трябва да откажа Simple Smile

Lois, таз певица да не би да си е наела секретар-блогър, дето пише ли, пише и ти е фен(ка)?

И айде да не е гол спам, една госпожица: http://www.flickr.com/photos/49621944@N05/4921507594/

# 61
знаех си аз, че има нещо гнило в тая кулинария Mr. Green Mr. Green

# 62
знаех си аз, че има нещо гнило в тая кулинария Mr. Green Mr. Green

ааааааа, не, интересни са нещата, и подборът е интересен, и стилът на писане е приятен, а и да добавя, че съм изненадана от правилната реч, изненадващо малко грешки има, като изключим членуването. Виждала съм хора с далеч повече претенции, пък пишат и се изразяват като каруцари... Shocked

# 63
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Файър, ще го пробвам твоя лаф, мерси, че го сподели Flutter Hug
Шоши, горките ние, а?! Нека ние зле, поне 85мм-овия ни не мяза на пластмасарийка Joy
Луиза, сигурна бях, че искаш точно да ни кажеш как ти е жега и не ти се снима - и смайлито в пояса това си мисли Hug
Абе това с манджите вече имам чувството, че е модно, щом и фолк певачките взеха да готвят и снимат Joy hahaha Сигурно и темата ни чете таз готвачица- певачица Joy
Ели, вече са ти казали - няма неснимани неща, а и още нещо - ние всички гледаме във фликър, учим се от тамошните "светила", възпитаваме окото си да се радва на по- шаренко и аксесоарчета... Малена е първата в тази тема, която започна да кичи деца с тутута и цветя по главите или поне в нейните снимки най- много от споменатите можеш да откриеш... но във фликър има един куп фотографи, които правят същото. Много важно е това, което Нюборн каза "Ми цветни са, деца са...но мисля, че бих различила снимките на Малена и тези на Ели " - само това трябва да те интересува.
Еси, чудни портрети си показала, малката ти е просто разкош... продължавай в същия дух Simple Smile

От мен едно тумбаче пак

# 64
Уф, преди малко ми заби компа.... Та исках да кажа, че намирам и двата стрийма/и на ели, и на биляна/ по свой начин различни като емоция, цветоусещане и вдъхновение. Не смятам, че две снимки могат да бъдат еднакви.... аз откакто се помня събирам картички, книги и продукти със снимки на Anne Geddes - просто бяха много различни от едновремешната бебешка и детска фотография.... Това не означава, че ако изкопирам някоя нейна идея ще е същата снимка - тя ще е пречупена през моята призма:)))) пак се увлякох с писането... Затова по-рядко пиша:). Е, кажете някоя дума и за моите снимки, толкова ме вдъхновихте че и фликр си направих - www.flickr.com/photos/pearlintheshell Simple Smile))) Не съм качила много, но ще се постарая....нямам много време тези дни  

Firebird, тези са правени с новия 15-85 на канон. Какво ти е мнението?                

# 65
А и да питам - може ли да ви добавя към контактите си? .... Нямам никой още:(

# 66

Ryans Moм, Ниагарския водопад ли е това? Много е красиво, не бях виждала нощна снимка!

Да, това е Ниагара. Била съм там много пъти и всеки път е като първи, а го снимам като за последно  Grinning

# 67
Ели,кво ти пука?!Нали ти е кеф?!
Ryan's Momпрез нощта не го бях виждала и в такива цветове.
PALECHKA,добро начало!
Муцуна,хубаво коремче!
firebird ,защо не ти виждам госпожицата? Sad

А ето я моята:

# 68
Мерси, Bagira Blush..как качвате снимка тук в поста?

# 69
# 70
Мерси, Bagira Blush..как качвате снимка тук в поста?
Когато снимката е на черен фон има view all sizes, отиваш там избираш си размер и със десен клавиш взимаш copy image URL. Пействаш го тук,
маркираш линка и цъкваш на картинката (на втория ред първата) или пишеш [ img ]пред него и [ /img ] след него

Ето нещо от днес, че само спамя  Embarassed Моля за  коментари - главно критични  Hug

# 71
вече има функция BBCode- над снимката Share this -->Grab the HTML/BBCode- от там цъкаш на точката за BBCOde и ти излиза един код, копираш и пействаш тук, можеш да изтриеш половината, защото дава освен активен линк към снимката, скрит линк в името на снимката и линк към стрийма ти с потребителското име там, ето така изглежда пълен линк

what's up by mini_79, on Flickr

# 72
по въпроса на Е.Л.И (не исках да се включвам и да участвам в това)само ще кажа, че ме учудват коментари за сходството в цветовете на бебешките и детските снимки. Аз ги намирам твърде различни. newsm78

# 73
И аз не мислих да се изказвам, ама пуста уста голяма, не ще да мълчи и гризе ли ме гризе нещо от вътре да си кажа мнението   Twisted Evil
Единствен прилика между двете ви са татуата, диадемите, разните други аксесоари и странното съчетание на цветовете , които по моя вкус са доста кичозни и странни. Дори по едно време мислих да питам това ли е последният вик на модата, че съм от село и не съм много наясно  Joy  Но виждам, че доста майки им харесва и явно аз съм от неразбиращите  Mr. Green
Таааа... приличате си по това, но технически се различавате много. В това отношение Малена води с едни гърди напред, ако мога така да се изразя. Малена надявам се да ти е по- голям бюста, че да ме разберат хората какво искам да кажа  Joy

# 74
ох, да беше само бюста ooooh!ами то задника ми е много по-голям, това е лошото Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

шоши, виждам, че с теб сме различни, аз никога не бих могла да снимам като теб, но харесвам нещата ти, т.е. не ги намирам за неразбираеми, грозни или скучни, напротив. Просто са от друг свят, не от моя.
Ако не ти е проблем, би ли ми дала пример с моя снимка, за свръх кичозно усещане (за теб) интересно ми е да видя друга гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт