Отговори
# 630
А днес детето иска кукла Блум(от  Уинкс клуб),аз обаче чувам Бум и се изказвам "Още утре мама ще ти купи ПИРАТКИ!".Каква любяща майка съм.. Grinning

Извинявайте за спама, но откъде купувате тия Уинкси? Моята дъщеря е обещала на дядо Коледа да и подари (той на нея Joy) Техна...

# 631
Прибрах обелките от картофи в хладилника,вместо да ги изхвърля в кофата.

# 632
Извъртя се вчера прането и разтоварвам в леген. И по едно време усещам, нещо твъро. Пуснала съм дънките да се перат с колана...  Shocked Mr. Green

# 633
А днес детето иска кукла Блум(от  Уинкс клуб),аз обаче чувам Бум и се изказвам "Още утре мама ще ти купи ПИРАТКИ!".Каква любяща майка съм.. Grinning

Извинявайте за спама, но откъде купувате тия Уинкси? Моята дъщеря е обещала на дядо Коледа да и подари (той на нея Joy) Техна...

В мола на Илиенци има, или поне имаше преди около година. В магазина на Хела. Те са едни от официалните вносители на Уинкс.

# 634
Днес обърнах всичко да си намеря мобилния, накрая заех разузнавателна позиция между всички стаи, така че да мога да го чуя в която и да е, набирам от домашния и усещам вибрация и звук от джоба на джинсите си.
Кукли уинкс има и в марсел, но там персоналът е на много ниско ниво, а повечето от цените на стоките-силно завишени ( " ми не ви прилича куклата на героинята от филма, защото не е оригинална ! " ).

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:15 от катюнгелче

# 635
  • София
Онзи ден видяхме много грозна Блум за 79 лв, същата и за 39 в Марсел тойс. Щерката едва ги позна и слава Богу не ги поиска (избираше какво да си поръча на Дядо Коледа).

# 636
В марсел има и по-малки, сигурно на такава сте попаднали. Иначе пак там гледах една голяма уинкс за 79 лева. Добре, че дъщеря ми си е поръчала поне 5 принцеси, та ще мога да ги пренебрегна тези уинкс, префърцунени, изкуствени и безизразни са според мен.
Коледа наближава , Коледна работилница , Подаръци за Коледа , голям избор на идеи има Hug

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:05 от катюнгелче

# 637
Преди години мъжа ми работеше като барман до късно сред нощите.Тогава бях по майчинство.Сутрин като станех,ризата и панталоните му смърдяха адски на цигари,дори ги сваляше в коридора.И аз като ме лъхне директно в пералнята.След обяд като се събудеше и ме питаше-а оборота къде го прибра #Crazyза пореден път беше в малкото джобче на ризата.Колко пари съм изпрала ако знаете LaughingИ въпреки това до ден днешен не проверявам джобове.Ами да си ги проверяват сами преди да ми ги метнат в легена.Аз да не съм Шива. Laughing

# 638
Преди години мъжа ми работеше като барман до късно сред нощите.Тогава бях по майчинство.Сутрин като станех,ризата и панталоните му смърдяха адски на цигари,дори ги сваляше в коридора.И аз като ме лъхне директно в пералнята.След обяд като се събудеше и ме питаше-а оборота къде го прибра #Crazyза пореден път беше в малкото джобче на ризата.Колко пари съм изпрала ако знаете LaughingИ въпреки това до ден днешен не проверявам джобове.Ами да си ги проверяват сами преди да ми ги метнат в легена.Аз да не съм Шива. Laughing
О, пари много пъти съм прала. Успях да изпера и ключа от колата, заедно с любимия ми ключодържател(вече за нищо не става). Но най-скъпото ми пране е телефона на милото. Тъкмо си го беше купил и мнооого му се радваше. А си беше и скъпичък. Три пъти за пет години е идвал майстор да разглабя пералнята за да вади някой заблуден банел от сутиените ми. Ама не ме е срам да си кажа, че не обичам да пера на ръка и никога не го правя. hahaha

# 639
Веднъж изведох малката по пантофи.Видях чак на улицата. Embarassed

# 640
На скоро извадих крема на бебето от фризера  Shocked Rolling Eyes Blush

# 641
Заболя ме корема от смях, как не съм ви засичала досега не знам.
И аз при изтрещелите, то в къщи е като в лудницата.

Да си изтипосам мъжо, защото моите тегоби са много и не знам от къде да започна.
Каката е малка, току що проходила, вижда баща си хуква към него да го гушне, той решава да се избъзика (чудно как 1 годишно парче месо ще го разбере  newsm78) и отскача настрани. ама дребната се научила да ходи, ама не и да спира, така че се пльосва по очи, и започва да реве. Таткото я гушва и я мята във въздуха, за да я успокои и я фрасва във абажура  Tired
Ей не можах цяла вечер да ги успокоя, едното от удара,другото от угризения.

Една нощ, вече нямам сили едвам гледам, ама детето пие много течности, и мъка не мъка, ставам да и сменя памперса, защото иначе цялата трябва да я преобличам. Сменям памперса и пльоквам доволно, на сутринта ставаме с малката пипам памперса, огроооомен, ама не пропуснал, свалям пижамката, разкопчавам и какво да видя, аз съм сложила новия памерс, върху стария. Детето е спало с два памперса  #Crazy

аааа съвсем от скоро, цяла нощ ме будят диванетата, и на сутринта едвам гледам обличам голямата за градина, малката ме вика дърпа, сядам да се гримирам, дребното се върти вади ми гримове, слага прибира нещо, както и да е оправих се, облякох се, и тръгнах, като стигнах до офиса, слава богу реших да метна един поглед в огледалото преди да изляза от колата, и какво виждам, аз съм си гримирала само едното око  #Crazy Започнах да ровя в чантичката за гримовете, те половината неща ги няма, иде ми да натупам детето, ако е пред мен и се псувам наум,че децата нямат място около гримовете, та позачистих се накрая и отидох натурална на работа  Twisted Evil

А мойто диване веднъж как ме побърка. Пускам пералнята, виждам че тръгва и влизам в кухнята, след малко минавайки покрай кооридора, виждам пералнята на пауза, бре пуснах я сякаш, пускам я пак, и отминавам, след малко се връщам...тя пак на пауза....  newsm78 Седях, умувах, реших че се е повредила, викнах мъжът ми, пуснахме я пак, влязохме в хола, ама нещо ме гложди, отидох да видя, пералнята пак на пауза....викнах го, седим като двамата глупаци и гледаме умно. Моят започва, ето пак си натъпкала един тон пране, ще я счупиш тая пералня, колко пъти да ти казвам, сега вади всичко и пускай две перални. Айде последен опит, не етолкова пълна - според мен. Пускаме я, и седим да видим какво ще стане, и изведнъж точно завъртя и ние отваряме вратата да си влезем в хола, а от детската се подава детето с хитра физиономийка и с пръстче насочено към копчето...чак тогава загрях че не съм откачила  Twisted Evil

Майка ми донесла суха мая, много качествена, един неин бивш ученик я внасял от незнам си къде, и ми сипва в един пакет от червен пипер, от тия цветните, плътните. На мига забравям. След няколко дена готвя зеле, и слагам червен пипер, баща ми се навърта около мен и бучи, много малко пипер, много е бяло, аз сипвам ли сипвам, зелето все бяло, татко мърмори, и аз не издържам и викам абе престани, половин пакет сложих, ето изсипвам всичко, доволен ли си. А баща ми се кокори, вика ти луда ли си , това не е пипер, не виждаш ли че е бяло. Тогава загрях че хакнах сухата мая на манджата. Всичко замина в тоалетната. Баща ми не спря да мърмори как съм похабила зелето, а майка как съм изхабила скъпата мая.

# 642
Качвам се в асансьора. Затваря се вратата ... Бре, колко време му трябва на този асансьор да стигне от 5 до 1 етаж! Като поглеждам, ами той си стои на петия - нали трябва да натиснеш копчето, за да тръгне.  Mr. Green Асансьорът наистина е от новите умни, дето помнят етажите, ама не е толкова умен, че да чете мисли  Crazy

# 643
  • Бургас
С ансансьор и аз имам изпълнени...Докато чакам да дойде си вадя левче за билетче,качвам се и се оглеждам  на кого да платя.А хората ме гледат.. Shocked

# 644
  • Луната ни пази
С ансансьор и аз имам изпълнени...Докато чакам да дойде си вадя левче за билетче,качвам се и се оглеждам  на кого да платя.А хората ме гледат.. Shocked
Joy Joy Joy rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт