Извинявайте за спама, но откъде купувате тия Уинкси? Моята дъщеря е обещала на дядо Коледа да и подари (той на нея
) Техна... 
) Техна... 
) Техна...
за пореден път беше в малкото джобче на ризата.Колко пари съм изпрала ако знаете
за пореден път беше в малкото джобче на ризата.Колко пари съм изпрала ако знаете
) и отскача настрани. ама дребната се научила да ходи, ама не и да спира, така че се пльосва по очи, и започва да реве. Таткото я гушва и я мята във въздуха, за да я успокои и я фрасва във абажура 

Започнах да ровя в чантичката за гримовете, те половината неща ги няма, иде ми да натупам детето, ако е пред мен и се псувам наум,че децата нямат място около гримовете, та позачистих се накрая и отидох натурална на работа
Седях, умувах, реших че се е повредила, викнах мъжът ми, пуснахме я пак, влязохме в хола, ама нещо ме гложди, отидох да видя, пералнята пак на пауза....викнах го, седим като двамата глупаци и гледаме умно. Моят започва, ето пак си натъпкала един тон пране, ще я счупиш тая пералня, колко пъти да ти казвам, сега вади всичко и пускай две перални. Айде последен опит, не етолкова пълна - според мен. Пускаме я, и седим да видим какво ще стане, и изведнъж точно завъртя и ние отваряме вратата да си влезем в хола, а от детската се подава детето с хитра физиономийка и с пръстче насочено към копчето...чак тогава загрях че не съм откачила
Препоръчани теми