Отговори
# 315
  • София
Да се разпиша с поредната си щуротия.Нали все бързам да се прибирам и едната вечер слизам от тролея и на спирката зад пейката за чакащи има плексиглас обикновено за реклами.Ама този нямаше и беше прозрачен и както бях се залетяла така щях да се размажа челно,че поне носа щеше да ми е счупен.
А относно имената -аз много се дразня на баба ми като ме бъркаше с другата си внучка. Crossing Arms

# 316
  • Winterfell
Днес,след тежък и напрегнат ден,вечерта малкия най-накрая заспива.Реших най-накрая да си сложа едни пантофи.Без тях по-лесно се търчи по дребосъка.Отврям гардероба и си обувам маратонките... TiredЯвно на подсъзнателно ниво искам да избягам някъде Crazy
След малко отивам да измия шишето за мляко.Пълня 180 мл,изсипвам,пълня,изсипвам...и така докато спрях и се зачудих какво правя newsm78Бях готова да направя още една доза АМ ooooh!
А щурането по стаите да си припомня какво правя...

# 317
newsm62
леле хора , колко много смешни истории!!!
от сутринта , не мога да се хвана да работя ,защото ви чета и се смея със сълзи. колегите заявиха че съм се побъркала   Joy
И аз така, но преди половин час и съседите звънят, да ми кажат, че дим се носи през прозореца на кухнята. Пак изгорих боба и целият апартамент мирише и коридора и нова тенджера! Tired

# 318
  • Варна.....
Да се разпиша с поредната си щуротия.Нали все бързам да се прибирам и едната вечер слизам от тролея и на спирката зад пейката за чакащи има плексиглас обикновено за реклами.Ама този нямаше и беше прозрачен и както бях се залетяла така щях да се размажа челно,че поне носа щеше да ми е счупен.
А относно имената -аз много се дразня на баба ми като ме бъркаше с другата си внучка. Crossing Arms
Хииххиии
Аз се бях нацелила в плъзгащата врата на Шел  Heart Eyes
И цицина си имах доста време след това.

# 319
Момичета смях се със сълзи до като ви четях. Joy

Аз не съм от разсеяните мога да кажа, че съм доста организирана, но и аз имам изцепки като всяка една от вас.

Отивам да взимам от общината еднократната помощ за второто си дете и служителката ми казва: "Дайте акта за раждане на детето" и аз..  #Crazy/гледам умно/, бях го забравила в родилното...

# 320
Ти пък, в родилното, че откога в болниците се издава акт за раждане? Mr. Green

# 321
На излизане от кварталното магазинче извадих ключовете за вкъщи,с цел да го заключа,но се усетих ,преди да ме е видял някой... Crazy Laughing
Joy Joy Joy

# 322
Влязох в супера за хляб, излязох с 1 чанта глупости, естествено без хляб  Embarassed

Аз  винаги отивам със списък в магазина, хляба е най-отгоре в спосъка... и винаги се прибирам без него  newsm78 newsm78 newsm78

# 323
На излизане от кварталното магазинче извадих ключовете за вкъщи,с цел да го заключа,но се усетих ,преди да ме е видял някой... Crazy Laughing

Joy hahaha hahaha hahaha Joy hahaha

да и на мен ми се е случвало понеже съм работила на доста магазини и хранителни и за дрехи и по навик веднъж и аз щях да заключа един магазин,в който влязох тъкмо когато жената щеше да затваря !  Mr. Green

# 324
четох ви и се смях,четох ви и се смях и си викам мали, добре че не съм така все още и на сутринта............сипвам на милото и на децата макарони и ги слагам на масата отивам да взема и една чиния и за мен но си я нося празна слагам я на масата и и се пуля май май съм от вашата партия.

# 325
  • Sofia
Много сладка тема, припомнихте ми добре забравени неща  Grinning Помня, че се бях отчела подборно навремето в една подобна тема, дано я има в архива.

Няма да забравя първия признак на тотално изтрещяване - буквално няколко дни след изписването от родилното, в края на един умопомрачителен ден, в който като всяка първескиня съм правила безумни кръгчета и действия /част от тях безсмислени/ поне от 16 часа, съм приспала придобивката и съм се плюснала да гледам филм с чашка в ръка - направо романтика.

В тези първи дни, все още се заблуждавах, че ще имам и личен живот след като приспя нещото, че ще имам сили и време да се отдам на "нормален" живот.

И така..зяпам филма, сръбвам уиски и чувам мрънкане. Следва поток на съзнанието: "- Я някакво бебе плаче.../и ми пречи на филма/..Странно как добре се чува...Съседите ни имат ли бебе?!..Хм, все едно е от съседната стая..странно..о, Боже, дали някой не е зарязал бебе на стълбищната площадка?!?
- Не! Това е моето бебе. /Отговарям си сама и следва прозрение/ "ИМАМ БЕБЕ!"

Следва дълга хроника на многогодишно безумие достойно за психоаналитик, което предпочитам да не си спомням в детайли Mr. Green

# 326
Ти пък, в родилното, че откога в болниците се издава акт за раждане? Mr. Green

В далечната 1995г./болница Шейново/даваха документ за издаване на акт за раждане/ с две думи бях забравила цялата документация/картон за детския педиатър/вече нямам спомен, но знам,че като се върнах да ги взимам ме питаха да ли съм взела бебето...

# 327

И така..зяпам филма, сръбвам уиски и чувам мрънкане. Следва поток на съзнанието: "- Я някакво бебе плаче.../и ми пречи на филма/..Странно как добре се чува...Съседите ни имат ли бебе?!..Хм, все едно е от съседната стая..странно..о, Боже, дали някой не е зарязал бебе на стълбищната площадка?!?
- Не! Това е моето бебе. /Отговарям си сама и следва прозрение/ "ИМАМ БЕБЕ!"

Следва дълга хроника на многогодишно безумие достойно за психоаналитик, което предпочитам да не си спомням в детайли Mr. Green

Не е истина, колко ми стана смешно! Припомних си как един ден крещях в банята - НЯМА ЛИ КОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ, БЕ?!?!?! Щото с едната ръка държа бебе, с другата свалям дрехи, с другата памперс, с другата пускам вода... та не ми достигаха още 3-4 ръце само.... Нямаше кой - много ясно! За сметка на това си казах всичко, което мисля на Твореца - подробно обясних забележките си относно скапания продукт, който е създал Laughing

# 328
Не е лесно човек да се къпе с чорапите (едни розови на пеперудки   Crazy)

# 329
  • sofia
Стоя пред етажната решетка която трябва да отключа за да стигна до вратата на апартамента и цъкам ли цъкам дистанционното на колата, ама пусто не ще да се отключи..

Общи условия

Активация на акаунт