"Слагам баничките, правя си кафе и засядам пред ТВ - много интересен филм гледах. В резултат - изгорих, не не - овъглих баничките ОТГОРЕ! Усетих се чак като замириса на изгоряло ...

2. Пека картофи в йенска тенджера. Решавам да проверя дали са омекнали, но как я завъртях незнам и аха да падне, но неее - имам рефлекси! Гепих врялата тенджера с два пръста, за да не падне
Усещайки се, с другата ръка грабнах една кърпа и хванах от другата страна тенджерата, отлепяйки пръстите си от горещото стъкло ... Да ама кърпата била мокра (кой да знае). Резултат - 3 мехура на 3 пръста на 2-те ръце и много вкусни задушени картофки с масло 
3.Рано сутрин - бързаме с детето да се обличаме и да излитаме към градината. Тя спи, аз също. Обувам й панталоните и й нареждам "Хайде помръдни се малко деее, седиш като препарирана, не мога да ти обуя панталона!" а тя - "Ами събуй ми пижамата първо и ще ти е по-лесно!"
Като чета за вашите приключения се успокоявам,че не съм само аз
Тя ми каза "преди да си питала за пюрета-не взимам".
В крайна сметка се оказва, че плаката си е на мястото и часовника е навит, но оставен да тиктака в трета стая, сам-самин 

и аз да се запиша