Отговори
# 615
1.Решавам да пека банички от тези замразените. И си казвам "Миналия път ги изгорих от долу, сега ще ги сложа на скарата и няма да изгорят!!!  Crossing Arms "

Слагам баничките, правя си кафе и засядам пред ТВ - много интересен филм гледах. В резултат - изгорих, не не - овъглих баничките ОТГОРЕ! Усетих се чак като замириса на изгоряло ...  Rolling Eyes Е, и те заминаха в кофата Grinning

2. Пека картофи в йенска тенджера. Решавам да проверя дали са омекнали, но как я завъртях незнам и аха да падне, но неее - имам рефлекси! Гепих врялата тенджера с два пръста, за да не падне  #Crazy Усещайки се, с другата ръка грабнах една кърпа и хванах от другата страна тенджерата, отлепяйки пръстите си от горещото стъкло ... Да ама кърпата била мокра (кой да знае). Резултат - 3 мехура на 3 пръста на 2-те ръце и много вкусни задушени картофки с масло Grinning

3.Рано сутрин - бързаме с детето да се обличаме и да излитаме към градината. Тя спи, аз също. Обувам й панталоните и й нареждам "Хайде помръдни се малко деее, седиш като препарирана, не мога да ти обуя панталона!" а тя - "Ами събуй ми пижамата първо и ще ти е по-лесно!"  Crossing Arms  Joy

# 616
  • София
Привет и от мен - една изтрещяла домакиня WinkКато чета за вашите приключения се успокоявам,че не съм само аз Laughing LaughingМиналата седмица бързах за важна среща -обувам новите обувки за да свикна с тях,обличам се ,слагам грим,мятам сакото и тръгвам,заключвам вратата и....поглеждам надолу Shockedза да видя ,че съм облякла само сакото -панталона си виси кротко в гардероба Embarassed
Joy Joy Joy

Виличке, ужас това с йенското!

Бабата на мъжа ми така си чистила бижутата преди година и върху вестник, а мъжът й един разхвърлян, явно им е в кръвта на мъжете в техния род, ама решил да си изчисти. И тя докато е в градината човекът изхвърлил всичко, пък и боклукджиите догонил че точно минавал камионът. Бая злато имала женицата, а и си го обичаше Rolling Eyes

# 617
Привет и от мен - една изтрещяла домакиня WinkКато чета за вашите приключения се успокоявам,че не съм само аз Laughing LaughingМиналата седмица бързах за важна среща -обувам новите обувки за да свикна с тях,обличам се ,слагам грим,мятам сакото и тръгвам,заключвам вратата и....поглеждам надолу Shockedза да видя ,че съм облякла само сакото -панталона си виси кротко в гардероба Embarassed

Преди 5 години секретарката на мъжа ми /вече бивша, де/ беше дошла на работа с две различни обувки през лятото. Единият снабдител я върна обратно с колата до тях, а аз после я питам - е, добре де, Ради, ти като вървеше по улицата не усети ли, че нещо не ти е много комфортно? Все пак това са различни обувки с различна височина на подметките?
А тя - ми усетих, но то беше тъмно и не съм видяла Joy

# 618
Вчера питах една приятелка дали купува памперси за детето си.То е на четири,но аз откъде да знам докога се носят памперси.Освен това на опаковките памперси пише 2,3,4,5,6.Явно не са годините. Crazy Тя ми каза "преди да си питала за пюрета-не взимам". ooooh!

# 619
Момичета, много готина тема  Laughing 
И тъй като не мога да подмина  Mr. Green , ще споделя:
Работата ми е такава, че по цял ден обикалям из различни стаи (в лаборатория). Снова конкретно м/у 3 или 4 стаи, като във всяка от стаите се извършват различни действия, и понеже правя по много проби наведнъж, редовно ми се случва следното - след като съм обиколила навсякъде и по пътя чинно съм си повтаряла наум кое нещо в коя стая да оставя и какво да го направя, отивам в кабинета, където ми е плота, сядам си на стола пред него и почвам да гледам тъпо.
"Аз оставих ли плаката в термостата или я забравих в клинична на плота?... Неее, оставих я. Не, май я забравих?!... А, а къде съм оставила часовника?... Аз забравих да го навия за инкубацията!!" и прочее, при което ставам и започвам да обикалям наново в търсене на истината  hahaha  В крайна сметка се оказва, че плаката си е на мястото и часовника е навит, но оставен да тиктака в трета стая, сам-самин  Crazy

Друго - На мантата си имам ляв джоб, горе, до сърцето, където държа наръч химикали и маркери. Вкъщи съм си, искам да запиша нещо на листче. Вземам лист, посягам към джоба на мантата си... и откривам, че нямам такъв!!! След първоначалния шок установявам, че е вечер и след тежкия работен ден съм си вкъщи  Blush

Като беше бебе Дария, пък се налагаше да дохранвам. Съответно ми се случваше да стържа каучукови биберони от дъно на тенджера, забравена на котлон, докато съм ровила из форума  Mr. Green

Имам и други подобни случки, ама съм ги забравила...  Crazy

# 620
Големи сте скици Simple Smile
Аз сутринта обличам детето за градина, остават само панталоните, крачетата са мушнати и аха - да ги вдигна, виждам, че съм забравила пликчетата! Признавам си, замислих се "бе не може ли и така да ходи?!", но бързо си отговорих - уффффф, е няма да може!!!! Хайде пак събувай и т.н.

# 621
Сега я видях тази теми4ка  Hug и аз  да се запиша 
Лятото  ще излизаме  със приятелки и аз  накиприна  от горе до долу  , бързам към такситата  и  размишлявам колко бързо се движя и поглеждам   надолу и какво да видя  аз съм със   джапанки,  ама от тез   за баня дето са ooooh! ooooh! ooooh! Blushедни гумени
А скоро бях си облякла една блуза   обратно за  един ржд и 4ак на снимките скибах  как съм била #2gunfire #2gunfire

# 622

Преди 5 години секретарката на мъжа ми /вече бивша, де/ беше дошла на работа с две различни обувки през лятото. Единият снабдител я върна обратно с колата до тях, а аз после я питам - е, добре де, Ради, ти като вървеше по улицата не усети ли, че нещо не ти е много комфортно? Все пак това са различни обувки с различна височина на подметките?
А тя - ми усетих, но то беше тъмно и не съм видяла Joy

оо зна4и одавна
съм се изтрещяла  това със разли4ните обуки  го бях направила  още във 6 клас   бързах за уроци по пяно и  във бързината съм си сложила   разли4ни ботъши  и видях  4ак  на урока hahaha

# 623
  • Бургас
Има и по-тежки случаи.Била съм около 5-6годишна и съм се обула с една бота и една мокасина и така из целия град...

# 624
оо зна4и одавна
съм се изтрещяла  това със разли4ните обуки  го бях направила  още във 6 клас   бързах за уроци по пяно и  във бързината съм си сложила   разли4ни ботъши  и видях  4ак  на урока hahaha

Извинявай, винаги ли пишеш така или само когато изтрещиш?  Laughing
Не, че има значение за мен, ами за темата...

# 625
Аз  май   постоянно съм изтрещяна.  bowuu Hug
От  цитатите нищо не виждах ,  моето писане  се закриваше и на сляпо  писах .  SORYY Blush

# 626
Как` Сийка, ще ти припомня една твоя фраза, " Защо вместо да изпишеш вежди бодеш очи ? ", ако ти се струва, че някой пише или се изразява неправилно, може да му помогнеш на лични, а не да го порицаваш публично. Ако нямаш желание да помогнеш и да спазваш добрия тон, моля, запази си критиките, има къде-къде по-словоблудстващи потребители.
Има и по-тежки случаи.Била съм около 5-6годишна и съм се обула с една бота и една мокасина и така из целия град...
Аз в 4 клас отидох на училище без раница. А преди няколко дни съм оставила цял ден ютията включена, как не съм подпалила апартамента не знам.

# 627
  • Бургас
Аз в 4 клас отидох на училище без раница. А преди няколко дни съм оставила цял ден ютията включена, как не съм подпалила апартамента не знам.                                                                    По тази причина гладя сутрин ,в коридора-ща не ща трябва да изключа ютията и да махна дъската за да се минава.А днес детето иска кукла Блум(от  Уинкс клуб),аз обаче чувам Бум и се изказвам "Още утре мама ще ти купи ПИРАТКИ!".Каква любяща майка съм.. Grinning

# 628
Едва не врътнах захарницата в микровълновата  Mr. Green

# 629
Едва не врътнах захарницата в микровълновата  Mr. Green
Shocked Shocked.....ха ха ха ....карамел  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт