Отговори
# 660
Идва един приятел на мъжа ми на гости, обаче много тихо говори, напрягам се да го чуя. Та взех дистанционното за телевизора и увеличавам звука като го насочвам към него Rolling Eyes  Е голям бъзик падна после. Joy
Амо то аз и преди си ги върша подобни, много случки имам.

# 661
Токущо гледах едно изтрещяване по американски?

Motherhood (2009)/Майчинство
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=210565&hit=1

# 662
gargamela и _Venera, отлично изтрещяване  Joy

# 663
Не е за домакиня, а за домакина при едно гостуване. Похапваме, благодарим. Преди да стане, домакинът прави елегантно движение с лявата си ръка по масата (точно както го прави на клавиатурата на компютъра) - с кутрето "натиска" Ctrl, с показалеца - S. Свикнал е преди всяко ставане от маса да си сейфа файла  hahaha 

# 664
  • Русе
Ох,много сладка темичка,като ми се спече мозъка в офиса прочитам си по малко ... Аз лично изтрещях като се върнах на работа.Редовно обувах  обратно обувките на дребчо и се чудех защо ходи като спънат миличкия  #Crazy цяло чудо е,че детето се научи от раз да се обува правилно - то при такава инквизиция от страна на мама всъщност едва ли е имал друг шанс да върви нормално,освен да се вземе в ръце... Mr. Green

# 665
Така....... отидох да си взема флашката от спалнята !
Проветрих стаята , прибрах играчките и .......... флашката я няма !
 Познайте къде я открих - в куфара с инструменти на сина ми  Whistling

# 666
Oх, смях се със сълзи на първите няколко страници, но ще продължа да чета утре.
За краткия ми стаж като майка имам и аз някоя и друга изцепка, но продължавам да трупам стаж.

На прима виста, се сещам, че и аз забравих името на бебето, като отидох да му взема акта за раждане. Жената на гишето, с разбираща усмивка, каза, че има време да го запомня  Mr. Green

# 667
 И аз се включвам. Laughing
Бяхме тръгнали на почивка някъде и вече се качваме в колата, когато аз се усещам, че фотоапаратът ми липсва (много ми е важен, защото винаги снимам доста). Връщам се до вкъщи да го търся - няма го. Решавам, че може да съм го изхвърлила в контейнера (преди това изхвърлях боклука). Отивам да търся там, но не се престрашавам да ровя, само оглеждам. Crazy Даже един клошар се приближи до мен и ми вика: " Госпожо, може ли с нещо да помогна?" и предложи да разрови из боклука вместо мен, че аз не смея да пипам вътре. Laughing В крайна сметка, оказа се, че е бил в колата. Crazy Embarassed

Много пъти ми се е случвало да си забравям ключа от външната страна на вратата. Веднъж го търсих доста време, докато се усетя къде е.

И по джапанки съм излизала от вкъщи. Наконтила се бях за някъде, излизам и по едно време осъзнавам, че съм с джапанките за баня.

Случвало ми се е и да си мисля на глас, без да се усещам.

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 05:36 от Мишел Обама

# 668
От преди малко - пълня вода в кафе машината и я "включвам" да загрее. След 2 мин се обръщам и виждам, че съм включила котлона на фурната Shocked - кафе машината и печката са на около 2 м разстояние, как съм включила печката нямам спомен Laughing

# 669
Ох да ви споделя, втори път ми се случва за два месеца, явно тотално съм изтрещяла.
Лягам си, в цикъл съм, сложила съм сътветният санитарен материал (тампон) и лягам, ама това е към 12 вечерта, след приспиване на домочадие, перални, сушилни и т.н. Ставам сутринта, отивам в банята и търся конец, търся, търся....ама няма. Изпада м в ужас, викам мъжът ми, не че може да помогне, ама да е съпричастен. Той полу сънен "кво искаш от мен...да бъркам ли", "алоо как ще бъркаш, това да не е кофа, аз съм го завряла на дълбоко" Започвам да мисля, отворих ли тампона, не го ли отворих, издърпах ли конеца, абе никакъв спомен.
В този момент започва зверски да ме боли корем, вече си представям токсичен шок, или как беше там....и съвсем изпадам в ужас, бъркам леко, няма нищо, ама как да има, аз сигурно съм го натъпкала до гърлото . Мъжът ми вече се кокори и ми предлага да ходим на лекар, аз се помотках и накрая отидохме. Жената бърка бърка, нищо не намери, само срам брах.
Снощи пак същата работа, ама днес сутринта, си викам, втори път няма да бера тоя срам, и хакнах нов тампон, ако има стар да си седи  Twisted Evil

# 670
  • Талант на 2012,2013 г.
Леле... кви ги вършиш бе жена? Един след друг... ooooh! Laughing

# 671
  • Страната на чудесата
Леле... кви ги вършиш бе жена? Един след друг... ooooh! Laughing

JoyОх, леле, ще ме уморите момичета...Ще стане накрая като вица за блондинката с двата гръбначни стълба Joy

# 672
Ох да ви споделя, втори път ми се случва за два месеца, явно тотално съм изтрещяла.
Лягам си, в цикъл съм, сложила съм сътветният санитарен материал (тампон) и лягам, ама това е към 12 вечерта, след приспиване на домочадие, перални, сушилни и т.н. Ставам сутринта, отивам в банята и търся конец, търся, търся....ама няма. Изпада м в ужас, викам мъжът ми, не че може да помогне, ама да е съпричастен. Той полу сънен "кво искаш от мен...да бъркам ли", "алоо как ще бъркаш, това да не е кофа, аз съм го завряла на дълбоко"
Тампонът е ясно, но цикълът къде е отишъл  Joy Joy Joy

# 673
хаха все ми се случва накрая (последните дни) и няма особени последици.
Абе цял ден слагам и сменям, и май няма нищо останало, ама мъжът ми довечера пак ще ме базика да сядам на магарето Simple Smile

# 674
  • Талант на 2012,2013 г.
Абе хич не е смеш но ей. Момичето споделя, а ние се хилим... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт