БУРГАС - дъждовно и студено, време е за винот

• 35 109
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Бисера ,а за големите къде го направихте ?

Гале, според мен  детският кът в МР е подходящ за деца поне до около 9 години. При нас се получиха две партита заради факта, че не можахме да измислим къде и малки и големи биха се забавлявали заедно. И докато открием мястото и резервираме въпросния детски клуб, вече бяхме раздали поканите на съучениците на Ани и не ставаше да отменяме първия купон,  Simple Smile който беше точно на датата на РД. Ако имахме малко повече време за организация, бих помислила и за вариант да поканим всички заедно.

Ще го видя  .Тези номера на блокове нищо не ми говорят  Thinking В кой район е ?

# 661
  • у нас

към Инвестбанк ли си?

# 662

към Инвестбанк ли си?
В Бургас може ли да ти превеждат детските в друга банка?Аз доколкото знам може само в "Инвестбанк",което едва ли е законно.Предполагам,че т.к в града ни се превеждат само в тази банка заради многото потребители става и забавянето на превода. ThinkingАз проверих вчера след 16ч и не бяха преведени.Отговориха ми,че били на много файлове и се превеждали "по-скоро по райони,а не по азбучен ред" и затова ставало забавяне при някои.Посъветваха ме да опитам след 18ч.По район се водя в центъра/колежката също и при нея не бяха преведени до 18ч/.

# 663

към Инвестбанк ли си?
В Бургас може ли да ти превеждат детските в друга банка?Аз доколкото знам може само в "Инвестбанк",което едва ли е законно.Предполагам,че т.к в града ни се превеждат само в тази банка заради многото потребители става и забавянето на превода. ThinkingАз проверих вчера след 16ч и не бяха преведени.Отговориха ми,че били на много файлове и се превеждали "по-скоро по райони,а не по азбучен ред" и затова ставало забавяне при някои.Посъветваха ме да опитам след 18ч.По район се водя в центъра/колежката също и при нея не бяха преведени до 18ч/.
Да,те всички са към нея  ,значи днес ще ги има  Party,а пък утре майчинството  Party

# 664
  • Бургас
Детските ги преведоха след 18ч.
Само Инвестбанк може да ги превежда.
Преди бях към друга банка и нямах никакви забавяния,а сега е кошмарно.

# 665
  • у нас

към Инвестбанк ли си?
В Бургас може ли да ти превеждат детските в друга банка?

Само Инвестбанк може да ги превежда.

Познавам хора, които си получават детските от други банки различни от Инвестбанк.  Peace

# 666
  • Бургас
Бисера ,а за големите къде го направихте ?

Гале, според мен  детският кът в МР е подходящ за деца поне до около 9 години. При нас се получиха две партита заради факта, че не можахме да измислим къде и малки и големи биха се забавлявали заедно. И докато открием мястото и резервираме въпросния детски клуб, вече бяхме раздали поканите на съучениците на Ани и не ставаше да отменяме първия купон,  Simple Smile който беше точно на датата на РД. Ако имахме малко повече време за организация, бих помислила и за вариант да поканим всички заедно.

Ще го видя  .Тези номера на блокове нищо не ми говорят  Thinking В кой район е ?

Намира се срещу бл.76, в нова кооперация, която се води бл.601. Близо е до Битака, продължаваш към последната спирка на тролеите, преди да стигнеш спирката, има едно мостче, след депото на Бургасбус, завиваш на дясно, после веднага пак вдясно и направо. Пътят прави завой, отминаваш го и от дясната страна има няколко нови кооперации, последната е бл.601. Дано съм била полезна.  Peace

# 667
  • Бургас
Октомври подадох документи за детски и бях посочила сметка в друга банка, но ме накараха да поправя молбата, защото "работели само с Инвестбанк"  Rolling Eyes

# 668
  • Бургас
Благодаря ти ,Бисера ! Или  ще си наема местен  гид   или ще разпитвам,щом имам отправна точка .Joy

# 669
  • Бургас
Октомври подадох документи за детски и бях посочила сметка в друга банка, но ме накараха да поправя молбата, защото "работели само с Инвестбанк"  Rolling Eyes
Така е.
А на мен дори служебно ми бяха пуснали молба за сметка и карта в Инвестбанк.
Без да ме питат,така било по служебен ред,защото не работят с други банки.
Това им беше обяснението.

# 670
  • у нас
Принципно работят с Инвестбанк, но има вратички и да си в друга банка, но става с голям зор. Но ако не се лъжа това да си получаваш парите само от определена банка, го има само в Бургас.

# 671
  • тъгата в мен
Всъщност има ли още Битак в Меден рудник newsm78

# 672
  • Бургас
Май да  Rolling Eyes

# 673
  • Бургас
Не няма има новопостроени кооперации  Peace

# 674
  • Бургас
Всъщност има ли още Битак в Меден рудник newsm78