БУРГАС - дъждовно и студено, време е за винот

• 35 114
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
geripetrowawelcome

Добре, че стана въпрос за РД, че да се сетя да благодаря на Ками за детския център, който препоръча: http://www.partycentermm.com/ Празнувахме там РД на голямата с наши близки приятели, основно с по-малки дечица, които не бяхме поканили на партито със съучениците, т.е. големите. Simple Smile Заслужава си, децата се забавляваха отлично, клубът се затваря за гостите, наемът е 100 лв. за 2 часа до 10 деца, всяко следващо по 10 лв., в които се включва пица/сандвич-хапки, сокче и лакомства с малък подарък за всяко дете. Какичките и управителката постоянно бяха при децата, отношението беше много положително, отделно правиха снимки с техен фотоапарат, освен с нашия. С две думи, много сме доволни! Peace

Благодаря ти, Ками! Hug

# 646
Здравейте момичета.От скоро съм в Бургас, по конкретно жк Изгрев . Ще ми е приятно ако мога да вклуча във вашите редици.
Приятен уикенд  bouquet
[/quote
Здравей и добре дошла.

# 647
fineti Благодаря но в метро е с дистанционно управление. Не става като си имам 2г отракано бебе.

# 648
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте момичета.

С мамите от юлската отчетна искаме да се съберем някъде предпразнично с бебоците обаче сме в голяма чуденка къде newsm78
Трябва да не се пуши и май това ни е основно изискване. Мислехме в мола че има на 2ри етаж едно заведение което почти винаги е празно, но дали точно по празниците нямада се напълни и то с пушачи  Confused  повечето хора ще тръгнат да търсят подаръци.... За детски център не знам дали сме подходящи, защото реално няма да ползваме услугите на аниматорите...
Ако имате идеи ще съм ви много благодарна  Hug

# 649
Therisa има едно кафе до женския фитнес мн е хубаво там става и за колички има и интересни неща за игра. Зад билковата аптека се намира. в центъра.

# 650
  • Бургас
fineti Благодаря но в метро е с дистанционно управление. Не става като си имам 2г отракано бебе.

Напълно те разбирам Simple Smile и при нас положението е горе-долу същото.

# 651
  • Бургас
Бисера ,а за големите къде го направихте ?

# 652
  • Бургас
Здравейте майчета!
Искам да ви попитам дали има преведени детски днес?

# 653
Здравейте майчета!
В темата за детските момичета от Бургас са писали,че са преведени. Peace

# 654
  • Бургас
Здравейте момичета.От скоро съм в Бургас, по конкретно жк Изгрев . Ще ми е приятно ако мога да вклуча във вашите редици.
Приятен уикенд  bouquet
И аз съм от Изгрев wavey

# 655
  • Бургас
Здравейте майчета!
В темата за детските момичета от Бургас са писали,че са преведени. Peace
Благодаря за отговора!   bouquet
Аз сега ходих да проверя и нямам нищо преведено.
Като се замисля миналия месец май ми ги бяха пуснали към 16ч.  newsm78
Така,че пак ще проверя.

# 656
  • Бургас
Момичета,спешно се нуждая от добър педиатър.Не ми се рови по темите.На племенника от село са му дали направление и търсим при кого да го заведем.

# 657
  • у нас
Здравейте майчета!

да, има.

# 658
  • Бургас
Бисера ,а за големите къде го направихте ?

Гале, според мен  детският кът в МР е подходящ за деца поне до около 9 години. При нас се получиха две партита заради факта, че не можахме да измислим къде и малки и големи биха се забавлявали заедно. И докато открием мястото и резервираме въпросния детски клуб, вече бяхме раздали поканите на съучениците на Ани и не ставаше да отменяме първия купон,  Simple Smile който беше точно на датата на РД. Ако имахме малко повече време за организация, бих помислила и за вариант да поканим всички заедно.

# 659
Аз нямах  Crossing Arms  детски   Sad

Общи условия

Активация на акаунт