Плажове за бедни и богати

• 11 482
  • 194
  •   1
Отговори
# 165
Хмммм?
Веднага бих се заяла, честна дума.
Дам и скрита камерка им пратих..
И к'во само душевен орагъм получих
после пак постарому

# 166
Всичко с бьлгарските плажове е една голяма далавера.Уж имаме НАП,Даньчна Инспекция По Труда,Полиция ... :hahaha
Най-ми е драго като чуя по всички медии, от коя дата, на кои ще се прави проверки, и какво ще се проверява. А на даскалите например - внезапни проверки. Шо така бе, Миме?
Да ви имам "проверките", господа данъчни!

# 167
Ами да ти обясня, макар , че е близко да акъла, а ти си човек с добра логика.
Ще ти разплета схемата.

Значи казва се на Оперативен контрол" - това са пъдарите , дето следят за издаване на касови бележки "Ще има акция в Разград", примерно.
Шефа казва горе - долу местоположението , място на тръгване , но самите пъдари не знаят къде точно ще бъдат.

Понеже в България "няма корупция" Досещаш се, шефа звънва да предупреди къде ще са проверките , за което предупреждение знаят всички.
Тъговците са в пълна бойна бойна готовност , проверяващите започват и... всичко е наред.
Голямото парче от баницата, или глобите които вече би било редно да са събрани от проверяващите  са у шефа- чиста пара , необлагаема - в джоба му. А  като направи и изявление, за тези , които не са  разбрали той е "чист".
Та те така се проверява в Родината и НАП и РИОКОС и инспекторат всички , които събират някакви приходи!
Жалко , но е така!

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 08:02 от Аз съм ваш'та леля

# 168
Ами да ти обясня, макар , че е близко да акъла, а ти си човек с добра логика.
Ще ти разплета схемата.

Значи казва се на Оперативен контрол" - това са пъдарите , дето следят за издаване на касови бележки "Ще има акция в Разград", примерно.
Шефа казва горе - долу местоположението , място на тръгване , но самите пъдари не знаят къде точно ще бъдат.

Понеже в България "няма корупция" Досещаш се, шефа звънва да предупреди къде ще са проверките , за което предупреждение знаят всички.
Тъговците са в пълна бойна бойна готовност , проверяващите започват и... всичко е наред.
Голямото парче от баницата, или глобите които вече би било редно да са събрани от проверяващите  са у шефа- чиста пара , необлагаема - в джоба му. А  като направи и изявление, за тези , които не са  разбрали той е "чист".
Та те така се проверява в Родината и НАП и РИОКОС и инспекторат всички , които събират някакви приходи!
Жалко , но е така!
:peace Ииии,ама как по света всичко е наред,а тук все нарушения и глупости бе? newsm78Не сьм отишла на почивка,че да се занимавам на "горещ" телефон,да сигнализирам за нередности.Не знам кой ги е подплашил,но тази година/август-Сльнчев Бряг/,за 1-ви пьт имам касова бележка от :бутик, минерална вода за 90ст.и атракции на плажа.Но в село Равда не ги е страх да ти продадьт:сьщата мин.вода за 2 лева без бележка,както и някоя дрешка от магазините им .Пиша това,защото отивайки на плаж с две деца,не може да седиш хей така без нищо.А някои хора си носеха и кафенцето в бурканчета Wink

# 169
  • София
За 50 лв. ли получаваш ония кичозни шатри, палатки или както там им се вика на балдахините?

Кейс, специално плажа, който дадоха на Русалка,
така е направен, че се слива със самия хотел,
който е с огромен развлекателен комплекс отпред.
И понеже нямало как да дебнат кой, кога използва
съоръженията  или баровете, които са само за гости на хотела,
платили солидно, затова ако искаш да отидеш точно
на този плаж, трябва да платиш 50 лева и си ползвай всичко ако искаш.  ooooh!

# 170
Тези ги уважавам,защото прошляци не допускат.http://disco.bg/designs/classic2_bg.php?id=257 Grinning

# 171
Хихи..най-обичам като някой ме квалифицира по банския.. hahaha

# 172

Това, че си концесионер не те освобождава от ангажимента да издадеш фискален бон срещу взета сума.
За 1 седмица плаж,не е имало път,в който да сме си платили и да не са ни дали касова бележка Peace

# 173

Това, че си концесионер не те освобождава от ангажимента да издадеш фискален бон срещу взета сума.
За 1 седмица плаж,не е имало път,в който да сме си платили и да не са ни дали касова бележка Peace

Къде това в България ли... Rolling Eyes

# 174

Къде това в България ли... Rolling Eyes
къде, това........дори и билетче не ми даваха на влас, 21лв на ден за два шезлонга и чадър

# 175
Боже, как звучи, като в роман на Дикенс.  А сирене за бедни и богати?
Еееее,че то си го има..Едното е 5лв и съдържа предимно палмово масло и тебешир,а другото е 10-12 лв..и по-голямата част от него се изнася у чужбинско..Предлагам да изнесем и скъпарските плажове,и да оставим тук само дивите и некултивирани месности(доколкото все още ги има де..)за бедните потребители

# 176
Ами то на много места в чужбина е така. Само, че е направено много цивилизовано, т.е има доволно много плажове, така че кеф ти за бедни, кеф ти за средни, кеф ти за богаааааати Wink Плажовете за богати са с дивани, които са доста скъпи, но това не пречи да се резервират седмица напред, правят се бийч партита, народа пристига с яхтите си и всички се забавляват по своему и се чувстват добре в свои води. Охраната се грижи добре за комфорта на присъстващите - хора с явно неадекватно поведение не се допускат
Ето един такъв http://www.nikkibeach.com/gallery/gallery-thumbs.php?gid=00273&a … e=Marbella%202010

# 177
Да, Ники бийч култов  - но освен това вече е световна верига и си поддържа стандарт.. Peace

# 178
Не посещавам плажове,където има опасност да срещна цигани,селяни или хора,дето си режат домати на плажа.Предпочитам да съм на някое цивилизовано място,задължително с чадър и шезлонг,да има в близост барче и храна.Не харесвам плажове,които са определено снобарски и където се ходи,за да си покажеш новите цици,устни или любовник.И от такива места бягам.Изобщо крайностите не са ми по вкуса.

# 179
 newsm78...Аз пък редовно режа доматки,ябълки,краставички..квото нося за детето..Щото го предпочитам пред смръдливите "цивилизовани" капанчета,дето всичко е куче влачи рейс..

Общи условия

Активация на акаунт