Цветолечението на д-р Бах - 4

• 70 101
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
и моите са все със сополи,/а от там и кашлица,че се стичат в гърлото/,откакто са на градина-не го смятам за болест...търся причината Thinking
едната вероятност е,че са най-малки,пък и близначки=засилен интерес от другите деца,което се изразява в непрекъснато мачкане,гушкане,щипане,разнасяне за ръка насам-натам.... Crazy видях й личицето веднъж на едната-милото със сълзи на очите беше Cry  в къщи сме много любвеобвилни,но там явно им идва вповече вниманието,или нежеланото внимание  newsm78
някакви идеи да дадете  Praynig
и още нещо-все още не говорят в градината-вкъщи мелят постоянно португалски думи,но като не изговарят определени звуци добре,и съответно не излизат така,както ги чуват,и затова не се отпускат още да говорят...оттам и неколкократно правят ларингит/фарингит за кратко/затрудняват се с невъзможността да се себеизразяват Sad/  
моля коментирайте  Praynig

Mamagemelar , вържи им по едно зрънце кехлибар, да ги пази.  Wink
укрепва аурата (както и Walnut и Centaury)

а за говоренето - Rock Water, ако се приеме, че са с прекалено високи изисквания и строги стандарти към себе си.
това с гърлото - може да си "образуват" оправдание, за да не говорят  newsm78
защитна реакция, един вид

# 436
аз съм давала агримония-имаше криза,жалко,че тогава не записвах комбинациите,които правех
сега пак ще дам,за да се изясни нуждата,че наистина ми е мъгла  какво да дам,и как да процедирам
ще се възползвам от съветите ви-Centaury,Cerato,Agrimony, досегашната комбинация имаше водна теменуга-та ще помисля още Thinking

за предложения коментар от borislavka72-досега все така сме били,и нито по-зле,ни по-добре Rolling Eyes досега все сме си били трите вкъщи-за три години 2 пъти са кашляли-на рождените си дни всеки път!-за по 2-3 дни,и веднъж сериозно се разкашляха лятото,когато татко им замина за по-дълго надалеч да работи

# 437
 esme_bolger ,те не спират да говорят на български,макар да липсват з,с,в,ч,щ, както и съюзи и предлози
но Пт не искат да говорят пред хората навън,а и май и Бг не говорят навън-само пред нас Rolling Eyes
Благодаря за предложението за камъните Hug

# 438
Момичета, може ли да се извари шишенце и така да стане стерилно и от него да взимам с капкомер /който също да е изварен/? Искам вече да почна да давам на детето ми капки, а няколко дни не мога да намеря по аптеките шишенца от 20 или 30 мл. от стъкло с капкомер. Като поръчвах при Пашкулев съвсем забравих за тях., много ме е яд.  Whistling Сега трябва да търся от друго място или да намеря друго решение.

Благодаря ви!  bouquet

# 439
Момичета, вече почти половин година си поръчвам капките на Бах от тук :

http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/ - Тук могат да се поръчват избраните  цветя или комбинации.Изготвени са по най-чистия възможен начин,чрез електронно потенциране - технология, която вгражда енергията на цветята във воден разтвор и я заключва,за да не настъпят нежелани изменения по време на транспортиране и съхранение. Изготвят се в София.

Много ми е удобно, получавам ги още на другия ден. Докторът е много отзивчив – мога и на мобилния му да ги поръчам, ако ми е спешно и никога не ми е отказал. Пък и начина, по който той ги приготвя ми изглежда най-сигурен, няма намеса на странични енергии, нито от човек, нито от друго.
Вкъщи ги пием всички, малката тръгна на ясли миналия месец, толкова й е добре там, че не иска да си тръгва, синът ми е първокласник- той с огромно желание сам си ги капе когато реши. При съпруга ми положителните промени са най-видими – просто е нов човек, доволен и щастлив.Естествено е  при тези положителни промени и аз да съм много по-добре. Simple Smile

# 440
  • В сънния Люлин, прибулен...
От вчера съм на капки рескю плюс изпитна смес. Днес се справих жестоко добре! Писаха ми 6 и ме похвалиха.

От айхърб съм поръчвала десетки неща  - над 12 поръчки. Нямам забележки към сайта. Всъщност,  есенции не съм поръчвала, те съвсем отскоро са привлякли вниманието ми. Сега чакам рескю пастили.

# 441
Момичета, може ли да се извари шишенце и така да стане стерилно и от него да взимам с капкомер /който също да е изварен/? Искам вече да почна да давам на детето ми капки, а няколко дни не мога да намеря по аптеките шишенца от 20 или 30 мл. от стъкло с капкомер. Като поръчвах при Пашкулев съвсем забравих за тях., много ме е яд.  Whistling Сега трябва да търся от друго място или да намеря друго решение.

Благодаря ви!  bouquet

И мен ме интересува, моля, запознатите да кажат   bouquet

# 442
  • В сънния Люлин, прибулен...
veihaivei, аз предложих feelunique, защото в iherb-а са малко по-скъпи.
Аз говорех за пастилите  Peace
Преди да си купя целия комплект, смятам при бахов терапевт да си изготвям текущите комбинации, а и стигам до извода, че комплекта есенции на Пашкулев е изгодна и действаща, така че много трябва да съм "напред", за да си купя оригиналните.

# 443

Благодаря ви!  bouquet

И мен ме интересува, моля, запознатите да кажат   bouquet
аз така правя. даже съм правила в бурканче от бебешко пюре и кая с обикн.капкомер от аптеката. Оставям си вътре капкомера и затварям капачката. Така правя комбинациите на малката, че нямам за нея шишенце, а и ги правя без бренди и държа в хладилник.
Последната вечер направих набързо комбинацията в едно бебешко шише-стерилизирано Crazy Направо през биберона капе по капки. Laughing

# 444
Има ли в електронен вариант книгата на Бах за деца? newsm78 Прегледах линковете, но не я открих.

Благодаря!  bouquet

# 445
Има ли в електронен вариант книгата на Бах за деца? newsm78 Прегледах линковете, но не я открих.

към момента я няма цялата, има отделни извадки.
какво по-специално те интересува?

# 446
esme_bolger, в момента съм се стила най-вече затова дали да дам на детето си Джанка, защото се тръшка и повтаря едно и също когато иска нещо, а не му се позволява.
Мислиш ли че има големи разлики м/у книгата за жената и децата /ако си я чела/?

Благодаря!  bouquet

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 15:52 от Bibita

# 447
ако става дума за „Здрави и щастливи деца...“няма как да се съпостави с „Жените и терапията на Бах“,защото са си с различна насоченост Peace
всяка книга,всеки автор е полезен с интерпретациите си Peace

# 448
Момичета, може ли да се извари шишенце и така да стане стерилно и от него да взимам с капкомер /който също да е изварен/? Искам вече да почна да давам на детето ми капки, а няколко дни не мога да намеря по аптеките шишенца от 20 или 30 мл. от стъкло с капкомер. Като поръчвах при Пашкулев съвсем забравих за тях., много ме е яд.  Whistling Сега трябва да търся от друго място или да намеря друго решение.

Благодаря ви!  bouquet

И мен ме интересува, моля, запознатите да кажат   bouquet
Принципно може да се извари ( без капачката),ама защо ви е такава стерилност? Шишенцата на Пашкулев и от където и да е не са стерилни. Peace Гледай по магазините за лабораторна стъклария

# 449
esme_bolger, в момента съм се стила най-вече затова дали да дам на детето си Джанка, защото се тръшка и повтаря едно и също когато иска нещо, а не му се позволява.
Мислиш ли че има големи разлики м/у книгата за жената и децата /ако си я чела/?

Благодаря!  bouquet

виж тези линкове http://bach-remedies.hit.bg/Bach_kids.htm и http://bach-remedies.hit.bg/Bach-Wats-Up.htm са от "Здрави и щастливи деца..." на Мацарела.

Иначе има разлики , но не са по същество в описанието на свойствата на Есенциите.

Общи условия

Активация на акаунт