Цветолечението на д-р Бах - 4

• 70 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте
Искам да попитам някой знае ли какви капки се ползват при тикове; конкретно питам за очни тикове (неволно потрепване на горния клепач)?

# 466
esme_bolger, много интересно. Моята колежка, за която писах, че много добре подействаха cerato и centаury има проблем със щитовидната жлеза. При нея е точно това
вероятна причина - Прекалено разочарование, защото не можете да осъществите онова, което искате. Винаги се съобразявате с другите, а не със себе си.   
нов мисловен модел - Възвръщам своята сила на истинското й място. Сам вземам своите решения. Аз съм удовлетворен.
Същия тип човек е и леля ми, тя е оперирана от щитовидна жлеза.

Каква е тази книга на Луиз Хей, името ми е непознато.

# 467
Каква е тази книга на Луиз Хей, името ми е непознато.

http://knigi--spam146-/2009/09/luiz-hei-izlekuwai-jivota-si.html

друга подобна книга е на Луиз Бурбо (последователка на Л.Хей) http://knijnomagazinche.com/zaglavia.html

# 468
  • В сънния Люлин, прибулен...
Книгата на Лиз Бурбо "Твоето тяло казва: ОБИЧАЙ СЕ" може да се изтегли съвсем свободно на руски език от www.RuTracker.org
Ако имате интерес, пишете, ще я кача на free server и ше пусна линк. Peace

# 469
  • София
Книгата на Лиз Бурбо "Твоето тяло казва: ОБИЧАЙ СЕ" може да се изтегли съвсем свободно на руски език от www.RuTracker.org
Ако имате интерес, пишете, ще я кача на free server и ше пусна линк. Peace
Всеки, който иска да използва капките по-успешно, мисля е нужно да си намери книжка за мисловните модели, които пораждат различните заболявания.
Препоръчвам тази книга горещо - уникално изчерпателна и точна. Струва само 16 лв. - 460 стр. и я има и на Славейков. Има справочен характер - не е за изчитане. И на Луиз Хей книгите не са лоши, макар че аз не приемам папагалското повтаряне на утвърждения. Утвържденията работят, ако се направят с вяра и чувство, но това не винаги е възможно. Просто трябва задълбочаване на разбирането защо и как нещата се случват.

# 470
  • София
Момичета сега разбрах за РР и искам да си ги купя още днес. За дъщеря ми става въпрос. На почти 4 години, жизнена слаба, капризна на храна, емоционална и артистична, изпреварила възрастта си в много отношения.  Но и много привързана и не желаеща да ходи на Д.Г., затова често боледува, на  3-7 ден с температура, хрема , гърло. След оздравяване отиваме с ридаене и хлипане, голяма сърцераздирателна драма, никога не пищи, не се вкопчва, приема участта си и сърцераздирателно плаче, като се старе да спре да плаче и от това се разстриса. Реагира с плач на всяка несправедливост и насилие, като в повечето случаи не е капризното реване да получи нещо, а искрено изразяване на нараненост, огорчение.

Ползваме хомеопатия, но определено спазването на 20 минути между монопрепаратите ме затруднява.

Мисля, че като за спешност РР ме устройва, но искам да го купя още днес, има ли от къде?
Оригиналните на Бах или други ще ми препоръчате?
Ако по-запознатите могат да ми препоръчат нещо друго - слушам. Simple Smile  bouquet

# 471
  • София
KITTI, RR няма да промени нито детето ти, нито ситуацията, а единствено ще снижи реакцията й. Т.е. според мен е само временно решение във вашия случай.
Дъщеря ти е почти колко моята малката. Говорете повече и се опитай да разбереш защо е толкова силно неприемането от нейна страна. Какво се случва в градината, в нейната главичка ... Ти ни описваш реакцията, но е по-важно какво я поражда.
Може би са подходящи капки, които ще и върнат усещането за собствената й сила, защото когато ситацията не и харесва - тя не може да я приема. Не знае и как да промени отношението си към нещата и съответно самата ситуация.

Още днес капки можеш да купиш май само от офиса на Пашкулев или от английските в Младост 1 (при Ваня Захариева). Предполагам при нея, може да разчиташ да поговорите и за комбинация.

# 472
# 473
  bouquet вместо запис. Връщам се да чета

# 474
  • София
друга подобна книга е на Луиз Бурбо (последователка на Л.Хей) http://knijnomagazinche.com/zaglavia.html
esme_bolger, Луиз Хей е невероятна жена и се прекланям пред нейния дух. Много неща е систематизирала и открила.
Гледах и филма й "излекувай живота си", който излезе в началото на годината.
Но да твърдиш, че Лиз Бурбо е нейна последователка е малко странно  Peace. Те нещата, за които говорят и двете си имат своите корени от преди хиляди години и са описани в древни текстове и науки от изтока. Просто сега се преоткриват отново.

# 475
Но да твърдиш, че Лиз Бурбо е нейна последователка е малко странно 
струва ми се, че някъде бях чела, че Лиз е ученичка на Луиз и е доразвила идеите й за връзката ум-емоции-тяло...
нямам време да се ровя, но всъщност няма и значение май, а?  Peace

една комбинация за т.нар. "емоционално хранене"

Cherry Plum – увеличава самоконтрола

Crab Apple – изчистващата есенция, тя помага и да се преодолее отвращението от собственото тяло

Chestnut Bud – помага за разбиване на негативни поведенчески модели и за разкъсване на зациклянето в преяждане-диета-преяждане

# 476
  • В сънния Люлин, прибулен...
една комбинация за т.нар. "емоционално хранене"...

Благодаря, имах нужда от нещо подобно!   bouquet

# 477
Момичета, някой знае ли какви капки се ползват за отпадналост и световъртеж?  newsm78 Благодаря   bouquet

# 478
И аз да се запиша, за да ви следя по-лесно  Grinning.
От скоро и в нашето семейство започнахме да използваме капките и за сега нещата вървят добре.

# 479
ЦВЕТНИТЕ ЕСЕНЦИИ НА Д-Р БАХ ЗА ДЕЦА
04 декември 2010 г. в 09:30 - 05 декември в 16:30

Семинара е подходящ за родители, педагози, терапевти и всички, които обичат децата.

Теми, които ще бъдат разгледани:
...
• Особености при работата с деца.
• Етапи в развитието на децата. Възрастта от 0 – 21 години.
• Игрови методи при определяне на диагнозата.
• Елементи от арттерапията в помощ на диагнозата и лечението.
• Приказките – важен мост към душевния живот на децата. Картини на есенциите, представени в популярни детски приказки.
• Детски и бебешки типове.
• Детски есенции – калуна, скална вода, кестенова пъпка и др.

Дни - събота и неделя

Място – офис ЦЗО „Едикта”  ул.”Иларион Макариополски“ № 2, ет. 1
Начало – 9,30ч
Такса – 95 лв. – при плащане до 5 дни преди датата на семинара
115 лв – в деня на провежодане на семинара.
Плащане – в офиса или по банкова път

Банкова сметка:
„ЕДИКТА” ООД , УНИКРЕДИТ БУЛБАНК 7ми km
IBAN: BG25 UNCR 7000 1501 4935 63;
BIC код: UNCRBGSF
Основание – Курс Цветотерапия - деца

Общи условия

Активация на акаунт