А защо ена желае да ражда?:)

• 6 274
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
хм, сега следя развитие по точка 3, неочаквана ситуация...

# 31
Нещо не е наред в средата ти..
Аз пък не познавам жена край себе си дето да е родила от други подбуди освен Голямата любов и последващия естествен инстинкт за възпроизвеждане.

Стига с тея големи любОФФи бре. Почти всяка е имала някоя и друга голяма лИбов, преди да роди от сегашната такава. Туй са басни за учениески лексикони.
Винаги има голяма доза прагматизъм.
То иначе естествено, че официално се говори за Голямата любов, а после следващата и т.н.
Хубу, ама то винаги има 2 версии:
1-та звучи приятно, а
2-та е истинската.
Тея 2 момента мноооого рядко съвпадат.

# 32
Просто явно от много дълго време се заобикаляш с кофти жени и вече си почнал да мислиш, че всички са такива и раждат само заради материални облаги, манипулиране на мъжа и т.н. гадости като жените около теб.
Смени си средата и ще видиш, че има страшно много жени, които раждат наистина от любов към мъжа с когото са без някакви 'задни мисли' както ти казваш.
Наистина стилът ти е доста циничен и отблъсква малко, да си знаеш просто.
Въпросите, които задаваш говорят за някаква емоционална липса... имам усещането, че въобще не осъзнаваш какво означава да желаеш и да обичаш едно дете.  Говориш за желанието на жените да имат дете като на някаква гнусна манипулация относно мъжете, а дори не допускаш сякаш, че го правят от чиста любов и от първичното желание да създадат нов живот с мъжа, когото обичат...   някак незряло звучат разсъжденията ти

# 33
Ех севус севус ... те не че го желаят - налага им се! Ако можеше ние да раждаме - охоооо щяха да се избият деца да ни правят  Grinning .... а ако не раждат - за какво са ни  Thinking

Глей са   Joy Joy

# 34
  • София
темата е щекотлива  Simple Smile за жени, които искат да раждат просто така има и банка за сперма - без обвързване с донора.. Всичко си е строго индивидуално, не знам. Аз искам деца от конкретен мъж, и ще си ги гледам, не държа мъжа да се чувства ангажиран, ако сам не го желае. Ма не разбирам жените, които раждат и си зарязват децата.А съм срещала доста такива... Мисля , че върху този въпрос разсъждава и автора. 

# 35
Ех севус севус ... те не че го желаят - налага им се! Ако можеше ние да раждаме - охоооо щяха да се избият деца да ни правят  Grinning .... а ако не раждат - за какво са ни  Thinking

Глей са   Joy Joy

Кой им го налага...не е ли пожелание... Mr. Green

# 36
Eeeeeххх, ако можеха мъжете да раждат деца....боже каква идилия  Laughing Чудна работа! Защо ли не могат?  Crazy

# 37
Eeeeeххх, ако можеха мъжете да раждат деца....боже каква идилия  Laughing Чудна работа! Защо ли не могат?  Crazy

Само тогава от какво щяхте да ревете и да се правите на мъченици незнам Laughing

# 38

Глей са   Joy Joy

Грешиш брате,
щяхме да им иззем ролята на "многострадални Геновеви" Laughing
А иначе, че желаят - желаят, ама ще се съглася с тях, кога една софиенка отиде да роди в кошарата на някой овчар в Родопите и да си гледа 5 овчици.
Само те си верват на голЕмата Любов - а колко жени има, дето се разделят се една такава любов, заради по-голяма, после заради друга голяма.
Белите лястовици са рядкост

# 39
Просто явно от много дълго време се заобикаляш с кофти жени и вече си почнал да мислиш, че всички са такива и раждат само заради материални облаги, манипулиране на мъжа и т.н. гадости като жените около теб.
Смени си средата и ще видиш, че има страшно много жени, които раждат наистина от любов към мъжа с когото са без някакви 'задни мисли' както ти казваш.
Наистина стилът ти е доста циничен и отблъсква малко, да си знаеш просто.
Въпросите, които задаваш говорят за някаква емоционална липса... имам усещането, че въобще не осъзнаваш какво означава да желаеш и да обичаш едно дете.  Говориш за желанието на жените да имат дете като на някаква гнусна манипулация относно мъжете, а дори не допускаш сякаш, че го правят от чиста любов и от първичното желание да създадат нов живот с мъжа, когото обичат...   някак незряло звучат разсъжденията ти

Твоите звучат наивно и дано не го разбереш!
Обръжението си ми е супер- все семейни /повечето/  и зтова си говорим и направо.
Никой не говори за кинти бре. Когат обаче една жена се залюби в клошар и иде да му ражда у кашона - тогаз може ми го натикаш у очите Laughing
п.п: недей да имаш усещания за мен, че си далеч от истината, а аз не пиша за мен:)))

# 40
темата е щекотлива  Simple Smile за жени, които искат да раждат просто така има и банка за сперма - без обвързване с донора.. Всичко си е строго индивидуално, не знам. Аз искам деца от конкретен мъж, и ще си ги гледам, не държа мъжа да се чувства ангажиран, ако сам не го желае. Ма не разбирам жените, които раждат и си зарязват децата.А съм срещала доста такива... Мисля , че върху този въпрос разсъждава и автора. 

Ти си имаш да раждаш и да мислиш Simple Smile Не го мисли!
Автора не разсъждава, а провокира, че малко иска да разчупи клишетата , дето звучат приятно!
Ти си най- близо до истината - подходящ генетичен материал и евентуално добро бъдеще за децата. Кото и да ми разправят друго - пей си Пенке ле. Когато някои от пишещите тук си разширят малко кръгозора, мож и да разберат какво провокирам.

# 41

Глей са   Joy Joy

за да гледа пусни го в ДиС и купонът е пълен Mr. Green

# 42
там си купонясват отдавна .. къде 5 денЯ вече:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524789.0

и края му не се вижда Mr. Green

ако бях поет - щах да напиша - 5 денЯ младите мами как темата спамят Wink .. айде че .. Wink

# 43
Немо, тази тема ти е слабост...усещам аз...

# 44
Нещо не е наред в средата ти..
Аз пък не познавам жена край себе си дето да е родила от други подбуди освен Голямата любов и последващия естествен инстинкт за възпроизвеждане.

Стига с тея големи любОФФи бре. Почти всяка е имала някоя и друга голяма лИбов, преди да роди от сегашната такава. Туй са басни за учениески лексикони.
Винаги има голяма доза прагматизъм.
То иначе естествено, че официално се говори за Голямата любов, а после следващата и т.н.
Хубу, ама то винаги има 2 версии:
1-та звучи приятно, а
2-та е истинската.
Тея 2 момента мноооого рядко съвпадат.

Доста отдавна съм минала възрастта на лексиконите, както и няколко големи любови..Ама само от 2 съм искала да раждам, другите явно съм ги подозирала нещо.
В заблуда си, ли по-скоро не случваш.
Жените са точно толкова различни както типовете мъже. Една с една не си приличат, камо ли в най-съкровените мисли и желания.

Общи условия

Активация на акаунт