"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • ВАРНА

Знам, че може каквото душа ти сака за закуска. Но съм забелязала, че когато дойдат нови "Системки" доста често им се отправят забележки за оскъдни закуски. Според мен всеки сам да си решава какво да яде, а не масово да се закусва със сандвичи и т.н. Както ти сама си казала - и 1 бисквита да е примерно, да има нещо изядено, за да раздвижим метаболизма Peace

Не знам, аз забележки към закуските, когато има такава, нямам, даже, да си призная, в повечето случаи и не ги чета. Wink  Но ако закуската е само "три блокчета шоколад"...  Twisted Evil  А и скучните и диетични обеди и вечери също не мога да ги пропусна  Grinning
       И аз не закусвам прекалено обилно, особено откакто свикнах да се храня по системата. Преди изобщо не закусвах, само на едно мляко с нес бях сутрин, но към 11 огладнявах и като се започне едно ядене..... до посреднощ  Grinning  Този режим явно не ми се отразяваше добре. Сега закусвам задължително, но какво и колко - зависи от настроението ми и от физическото ми състояние. Не се ограничавам, но определено вече ям много по-малко като количество.

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 12:41 от Мляко с нес

# 31
Бебок, прови комбинации и модификации докато отриеш своята  Peace Ти най-добре виждаш кое как ти се отразява.

# 32
  Привет!
 Да се включа и аз в дискусията със закуските. Мириманова казва трите хранения да са насищащи. За себе си съм установила че 1 ябълка или парче пъпеш за мен не е закуска, ако щете и две праскови. Ако хапна това като стана в 11ч вече съм гладна и то много. Аз гледам  закуската да ми е засищата и да ми позволява да обядвам около 13ч. , ставам доста рано и ако хапна само плодове до 13ч ще съм страшно гладна. Всеки си решава разбира се за себе си. За мен плодовата закуска не е добър вариант защото ще наблегна на по-големи порции на обяд и на вечеря.

Да се отчета за днес:
з. две филийки прикрепени една за друга чрез 3 колелца шунка, 3 колелца топено сирене и 1 парче кашкавал, леко запечени на електрически уред чието име няма да спомена Mr. Green Joy Hug
о. шопска салата с кашкавал и сирене
в. сухари със сирене

# 33
 zapis :peace:s.za tazi sedmica nqmam ot4et za tablicata za6toto borih +,no se nadqvam skoro da ima  -

# 34
  • Бургас
Здравейте и от мен!  Peace
Честита темичка!
Да се отчета за деня:
з: кашкавалка, 5-6 дребни сладки, кафе със сметана;
о: сладолед  Embarassed (бях навън и нямах друг избор);
в: домати с извара, пълнена зелена пиперка с извара, кафе със сметана.

# 35
Здравейте!

Днес срещата мина добре, всички са много отслабнали, само аз си седя и си грухтя, ама съм безсилна....
Между другото така се намръзнах, че сега ме тресе. Взех си един горещ душ, но на два пъти ходих до 00 (с извинение) и ... явно настинах...

Хайде оставям ви да вечерям, до после!  Hug

# 36
Хубава срещичка както винаги и все не стига времето да се наприказваме! Всички системки са страхотни момичета!!

Стеле, само така ти се струва, прекрасна беше! Hug А за малкия чаровник да не говорим! Повтаряй си, че си на правия път, вече имаш много примери пред себе си! А и срещичките са именно за допълнителна мотивация! Хайде следващия път още момичета от София да се включат! Peace
Диви е заформила чудна талийка, въобще голяма промяна от последния път! Heart Eyes
Мимето, си е екстра, ама ти още какво имаш да смъкваш? Hug
Жаси остави страхотно топло впечатление у мен, децата са големи сладури!!

З. Шоколадови бонбони, соленки
О. несистемен
В. Домат, краставица, печени чушки с кисело мляко (много вкусно)

Хубава вечер! Hug

# 37
  Еееееее, искам и аз на среща.... Hug

# 38
Момичета, ако щете ми вярвайте, но ето досега кръстосвах из София, откакто си тръгнах от срещата.  ooooh!
Първо си дойдохме до вкъщи, събрахме набързо багажа, щерката замина за морето с баба и дядо, аз оттам се изстрелях с малкия към центъра, че ми се обадиха брокерите да капарирам жилището, оттам пак нагоре към нас и като попаднахме в едно задръстване, точно час и 45 минути сме висели в него.  Crazy ooooh! Sick
Направо се разсипах, а малкия да не говорим - сега ще вечеряме и го слагам директно да спи.
Страшно много ми хареса на срещата, дано скоро пак се съберем!  Hug
Всички момичета са адски сладки и суперготини! Изобщо не ми се тръгваше толкова рано, ама се наложи. Много, много готини системки, децата също много сладки и красиви.  Grinning

Сега малко несистемно ще хапна 2 кюфтета - вярно късно, ама нямаше как по-рано.
Закуската ми беше слаба - праскова и мляко
Обяд: капучино; 1/2 порция пиле с ориз и 1/2 шопска салата (на системната среща)
Вечеря: 2 кюфтета

Стеле, дай и на малкия нещо профилактично, че и на него му бяха студени ръчичките, да не се простуди и той.  Peace

Диви наистина страхотно е отслабнала от предния път. Браво!

Сиси е като модел - слаба и красива - къде е тръгнала да системства, не знам.

Мимето също е супер стройна, просто се чудя защо иска да сваля повече.

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 19:52 от Анонимен

# 39
  • ВАРНА

Само да стана 55кг и идвам   Wink Hug

Каш, права беше за плодовете на закуска. Въпреки че ги ядох доста късно, едва изчаках да стане системния ми обяд - сирене в гювече. Гладно ми беше, нямах сили да си направя упражненията, все едно не бях закусвала. Прегладняла бях и изядох  цялото гювече, а можех да се размина само с половината... Извод - плодовете не са моята закуска. Като излязох, първата ми работа беше да си купя две рогчета за утре сутринта  Grinning
     След плодовата закуска и "обилния" обяд  към 17.30 още не бях огладняла. Но се насилих да изям два криспа, обилно намазани с австрийска извара от пастьоризирано мляко  Wink Така че бях напълно системна и започвам да боря следващото кило. Сутринта бях  57.6  Party 

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 19:58 от Мляко с нес

# 40

Може да заформим една пловдивска срещичка  Whistling

# 41
  Мама на Марти, верно ли? Аууууу и си траеш. Мъниците са ни на почти еднаква възраст. Много ще се радвам да се запознаем Hug Пиши ми на ЛС от кой квартал си и да се разберем нещо.

Мляко с нес
, така е..трудно се издържа само на плодове сутрин. Незнам ти накъде повече искаш да сваляш, но ти си знаеш. Успех ти желая Hug
 Аз да ви призная тая вечер съм в издънка, установих че като се захлади салатата за обяд не ми стигна, вечерях си сухарите , ядох и сладко..много ми беше гадно в устата. Горчеше ми явно от лука в салатата от обяд, гладно ми беше..от утре ще се старая да обядвам готвено на обяд, явно вече в хладното време не ме засища шопската, а и ми втръсна от нея , но нямах друго подходящо днес.

Няма ли снимчици от срещата? Hug

# 42
Еее, що верно не си направихме снимки!  ooooh!  Не ми беше хрумвало...
Ама аз съм се показвала - ето ме тук най-вляво:
Е, сега съм поне 5 кила по-слаба, фръц!  Laughing

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 09:34 от Анонимен

# 43
  Ееее, Жаси хубавица бе Hug Много си готина! И системна на всичко отгоре, само пред теб чиния няма Joy

# 44
Системки как сте? Hug
Сега се докопах до компютър....после ще ви изчета Peace
Отчет за днес-изкарах системен ден Party
З:сандвич в тестер-пресата, кафе
О картофи и боб на фурна, кисело мляко, салата от зеленчуци
В:вариант мляко с плод
Отивам да мия и приспя дребното, че днес не е спал и вече много му се спи. После ако мога ще ви изчета Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт