"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 949
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро, момичета~  Laughing К`ви пълнолуния, к`ви пет лева? Само аз ли съм на минус тая сутрин?  Laughing Кантарев ме поздрави с 66.9 като станах.  Crazy

За сега менюто ми ще е следното:
З - един туикс, 3 cookies и чаша прясно мляко
О - салата и кренвирши стара планина
В - . . . ако си намеря ръжени сухари, ще е сухари и сирене, иначе сигурно пак млека и плодове. А може и оризец да си направя...  newsm78 Ще видя след фитнеса.  Simple Smile

# 586
Пак показвам какви са сухарите и брашното, което взимам. Последно взех такова като ходихме до Метро.

Дивимо - ей тъй та искам, пишеща Hug Честити ти -300 грама hahaha Joy

# 587
Аз пък тая сутрин нямах нет, после чакахме с детето 1 час и половина пред кабинета на личната му лекарка, отделно, дето съм в МЦ, изобщо - денят дотук ми е само на нерви... Confused Хапнала съм само 1/2 геврек, сега ще мисля нещо за обяд.

# 588
Четох ви отгоре-отгоре, но да се разпиша, че не знам кога пак..
Жани, тук съм слънце! Hug Но нещо не мога да се организирам тези дни и да ви отделя подобаващо време.. Празнувахме 2 пъти, но само снощи малко кривнах, просто вечерята ми беше към 19.30 - суши (уж гледах да ям само такова без риба, но в крайна сметка и с риба опитах). Не съм се теглила днес нарочно..
Диви, браво за хубавата цифра, в понеделник още по-хубава!

Котидж и аз много го кльопам, но толкова ми е вкусно, че чак клоня към прекаляване, затова внимавам. Сухари и аз много рядко през деня ям, затова си правя плоския хляб и около 10 дни издържа, купила съм си и Crispi за всеки случай, но сутрин ми стига дозата тестяно..

Иначе имам допълнителен стимул, отдавна искам татуировка, вече съм измислила и къде точно, но сега реших, че ще се възнаградя с нея като стана 60 кг., а защо не и 59.
Надявам се това да стане доста преди следващото лято, за да има време да се направи, т.е. давам си около 5 м.
Също мисля сега със застудяването да се върна пак по-сериозно към скраба и мумиото, че сега само от време на време. Та ей такива неща си мисля и планувам.. Simple Smile

# 589
Появих се за малко вкъщи и да ви пиша Peace
Бебок точно това брашно и криспи видях в Билла преди малко. Но ще си взема когато свърша наличните у нас сухари Peace
Сиси и аз като теб много харесвам това сиринце и май и аз съм склонна да прекаля с него като си взема Peace
Диви честито минусче и страхотна цифра, а в понеделник да си на 96кг. поне Hug И да пишеш тук-нали виждаш че като писа и се появи минуса Peace
Изу честито минусче-ами наистина при пълнолуние се задържа вода. Понякога се получават плюсове от тази задържана вода. То и при МЦ е така-но при мен всеки път е различно. Понякога имам минус, понякога плюс в тези дни Peace

Отчет за днес:
З: баничка, нескафе
О: картофи на фурна, парче краставица, сирене, 3 люти чушлета, варена царевица
В: печено пиле /или сухари с кашкавал и айрян

# 590
Идвам и аз да се отчета за обяд : пържола и наденица на скара, млечна салата, в момента рупам ябълка и след нея едно мляко с нес.
За вечеря планувам салата домати, чушка със сирене и около 500 мл айрян - тази вечеря най ме засища и след нея на сутринта имам минусче Wink

# 591
Добър ден, дами!

Сиси, ще крадеш идеи, а? А? hahaha Моята татуировка ще бъде награда за 55 кг. Имам още два да издрапам и ще си търся студио. От мен да мине, ако се справиш по-бързо с останалите килца може заедно да отидем даже.
Алиена, гледам сме на едно дередже... дай и ние да си направим мини състезание, че да имам още стимули за отслабване.

Вчера не успяхме да стигнем за специалната вечеря, та я отложихме за петък. За това пък, бяхме на детски рожден ден, където забърсах някаква хапки и една бира, но определено не съм прекалявала и кантара доста любезно не ме напсува тази сутрин.

Днес: з. един банан, бисквити и кафе със сметана;
о. салата домати и печени чушки; царевица с малко зехтин и лимон.
в. ще гледам да си взема кисело мляко и ябълка за в градинката с детето.

# 592
Джилиан, хайде   Grinning аз съм до 55кг, 165 съм висока, повече няма да свалям, ще взема да стана много слаба  Flutter след това ще наблягам само на физическата активност и със системните вечери мисля да поддържам форма.
Със Сиси ви пожелавам много скоро да си направите татуировките  Hug

# 593
Janeta, хмм... не съм обърнала внимание как ми влияе луната на килограмите, но знам, че два дни преди и два дни след пълнолуние не мога да спя  Shocked  Ще го проверя това твърдение при следващото пълнолуние.

И аз си намерих най-накрая ръжени сухари и cottage и си купих и разни подправки и след 30 мин това ще си похапна ^^

# 594
момичета пак се присъединявам към вас  Rolling Eyes
най-накраш свикнах да се храня не по късно от 18ч. Laughing (2 седмици с това се борех)
от утре започвам и по правилата на системата,имам 7 кг. са сваляне пък да видим..... сега вечерях пил. месо и пиша направо менюто за утре Simple Smile
З: фреш от грейпфрут , нестле фитнес с пр.мляко
О: кисело зеле с ориз и св.месо  Crazy
В:  кислео мляко и ябълка или портокал  Rolling Eyes

# 595
най-накраш свикнах да се храня не по късно от 18ч. Laughing (2 седмици с това се борех)
от утре започвам и по правилата на системата,имам 7 кг. са сваляне пък да видим..... сега вечерях пил. месо и пиша направо менюто за утре Simple Smile
Добре дошла. Закуската ти няма да я коментирам, там всеки си яде както иска. Към обяда може да добавиш някаква салата, а кисело мляко с ябълка или портокал не е вечеря. Изяж и ябълката и портокала, че и още нещо даже - сливи, киви, малко диня Peace
Аз преди час изпих едно мляко с нес и сеа още не съм гладна, ама след малко ще ходя да си режа салатата и да си напълня чушката Crazy

# 596
Здравейте, момичета!
Спазвам правилата на Системата, след като завърших 90-дневната, за да поддържам килограмите си. Чета ви от време на време и взаимствам идеи за разнообразяване на менюто си  Blush Извинете, че така нахълтвам в темата ви. Може и да греша, но на обяд не е ли забранена комбинацията ориз и месо?

# 597
Може и да греша, но на обяд не е ли забранена комбинацията ориз и месо?
Не, не е забранена комбинация. Забранено е единствено смесването на сухари, картофи, бобови и макарони с месо. Щом ориза не е споменат сред тях, значи не е забранено Wink
Аз тъкмо се навечерях - 1 червена чушка със сирене, салата от 1 голям розов домат и 1 малък червен и сега следва айрянчето с цигара. Малко след 18 ще приключа, ама не е фатално. А и довечера може да се възнаградя с курейшо за успешния системен ден hahaha Joy hahaha Joy

Къде се изпокрихте всички бе? 7 часа стана, а няма никой на отчет. Я бързо вадете главите от хладилниците, че ще хванене синузит   smile3534

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 19:01 от bebok_86

# 598
Леле, Бебок... как не те е срам с това сирене?????  Laughing

Моето меню днес беше:
З - туикс, 3 cookies и чаша прясно мляко
О - 2 кренвирша стара планина и салата
~2 часа във фитнеса~
В - 3 сухарчета с сотидж и подправки от горе... леле колко ме засити... дори не успях да си доям третия сухар  Shocked

Сега си пийвам газирана водичка и обикновена водичка, че след вечерята ми е много жадно.

# 599
Добре дошла. Закуската ти няма да я коментирам, там всеки си яде както иска. Към обяда може да добавиш някаква салата, а кисело мляко с ябълка или портокал не е вечеря. Изяж и ябълката и портокала, че и още нещо даже - сливи, киви, малко диня Peace
Аз преди час изпих едно мляко с нес и сеа още не съм гладна, ама след малко ще ходя да си режа салатата и да си напълня чушката Crazy
значи кисело мляко с плодова салата за вечеря Wink

Общи условия

Активация на акаунт