"Системата минус 60" - Тема №13

• 32 941
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
значи кисело мляко с плодова салата за вечеря Wink
Правилно Wink, но не всякавечер това Peace

Леле, Бебок... как не те е срам с това сирене?????  Laughing
Хич не ме е срам.Ти пробвай да ядеш чушка с извара Sick , пък тогава пак ще приказваме за сиренето и чушките Joy Joy Joy
Така хубаво се наядох, че не е истина. Това май стана любимата ми вечеря.

# 601
Аз току-що се навечерях, преди това бяхме в парка с децата. Пак закъснях с вечерята, но какво да се прави - децата са на първо място.
Бебок, по случайност ядох почти същото като теб - зелена чушка, пълнена със смес от извара и снежанка + 2 домата.
Системна телепатия явно.  Laughing
Да ти кажа, имало и извара, която става за ядене. Ето тази е - направо е като крема сирене, много вкусна: http://www.tyrbul.bg/olympus/cheese_curd.html
В кофичка е, като кисело мляко. Иначе мразя извара, но тази ме изненада приятно.  Peace
Препоръчвам я на всички!

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 19:55 от Анонимен

# 602
И аз закъснях с вечерята, но към 7 бях приключила - кисело мляко и 2 ябълки. Нали още сме по лятното часово време, няма да си го слагам на душата. Детето се опита да ми изяде ябълките и за наказание сега ще бърша и под. hahaha А киселото мляко беше с леко изтекъл срок на годност, така че може и да ме чака спешно посещение до тоалетната. Joy

# 603
Детето се опита да ми изяде ябълките
Това защо ли ми е познато. Моето или от обяда ще ме набута или от вечерята. В най-лошия случай тя ще изяде половината и аз се задоволявам с другата половина hahaha Joy
Жаси, стига да го намеря в близкия супермаркет ще си взема да го пробвам. Иначе няма да повторя грешката да ям чушка с извара Laughing

# 604
Всяко зло за добро!
Преминах към по-долна цифра,силно се надявам да я задържа-59.400 кг!!!
Само че стана неволно-хванах "оня" вирус,с разстройство и температура,баш по пълнолуние!И ето го резултата!Ми то само вода, чай и една ябълка два дни,то една лунна диета съм изкарала без да искам!
Днес постепенно се завръщам,днес само на сухари,но за утре:
з. баница,мляко с нес
о.ориз и грах си приготвих отсега
в.или сухари с айран,или извара с моркови
Много зле ми беше,ама тая сутрин,като се събудих оздравяла,така изкрещях при вида на заветните цифрички Crazy!Дори синът ми си помислил,че съм видяла хлебарка hahaha!
Смело мога да кажа,че това ми беше първата цел-от 63,300 кг да сляза под 60!Първата цифра просто исках да сменя!
И всичко благодарение на вас,мили момичета,няма да ви изброявам,просто всички,които пишат в тази тема!!! Hug Hug Hug

# 605
  • София
изобщо не ми дойде наум, че трябва да възкача гея!
hahaha Joy Joy Joy Чу ме целия вход  Laughing
Наминавам да ви свирна, че само листовки решавам тия дни  Crazy.
Дилянка, появи се най-накрая  Hug Хайде да ми минава изпита и са видим на клюки.
Теменуга, не слушай какво ти говорят, че само ядеш. Ще видят те след 2-3 месеца за какво иде реч  Peace А на сина браво, само така, при мъжете е по-лесно.  Peace
И при мен има застой в килограмите, но явно сантиметрите падат, вчера си купих дънки 29 номер  Hug

# 606
Миме,ти на гея си се смяла,а аз на Бебочето,че отивала да си напълни чушката!Нали знаете вица за оня готвач,едноръкия,дето пълнел чушки с....

# 607
Привет, системки!  Hug

З- банан, нектарина, сметаново кремче и мляко с нес
О- ориз със зеленчуци, няколко глътки фреш портокал, кафе с мляко
В- 3 сухара с котидж сирене, фрапе (без захар)

Жани, дано да си права за пълнолунието, щото имах плюс 1кг след вчерашния системен ден.  #Crazy Уж и от зодията (рак) се води, че трябва да съм още по-подвластна на всякакви лунни влияния.  Thinking Все ще си проличи, ще си системствам, пък да го видим кантарът докога ще има смелост да ме дразни. Naughty
Деси, поздравления за първата цел!  Hug Успех и със следващите!
Миме, честит ти нов размер!   bouquet
Изу, Диви, и вие със здраве да си ползвате минусчетата.  Mr. Green

Няколко пъти се каня да питам, и все забравям. Оризовите "бисквити" според вас системни ли са за обяд и вечеря? По съдържание са ориз и сол, ама знам ли.  newsm78

# 608
Много сте писали следобяд, много ви се радвам като се разпишете Hug
Бебок и аз признавам, че съм правила грешка да пълня чушка с извара Sick Но тази извара, която Жаси е показала съм я виждала в Билла и дори днес много исках да си купя извара. Гледах и тази и не посмях да я взема. Но щом има потвърждение, че е много хубава утре ще мина да си взема. Странно-дояла ми се е извара.....но да не е зърнеста а точно така като крем Peace Утре ще я взема и ще докладвам и аз.
Деси макс честита нова начална цифра-много мотивиращо и удовлетворяващо Hug
blaithy мисля, че тези оризовки ги дискутирахме наскоро. Първо те са правени от някакъв разпукнат ориз ако не греша-приличат на пуканки. В системата ако трябва да сме точни е позволен кафяв ориз (макар, че аз имам голям запас от бял и кафяв още не съм купувала кафяв Blush). Но мисля, че тези оризовки не са системни и е добре да го кажем за да няма обърквания Peace

При мен се получи промяна във вечерята- малко и аз закъснях с нея. Планувах печено пиле или сухари със сирене и айрян. Но в крайна сметка си скълцах печени червени чушки с лук. Добавих сирене и малко оцет. Много вкусно стана Crazy Към порцията с чушки добавих половин краставица  и чаша айрян Peace

# 609
Жанетка,страхотно звучи!Аз обичам салати с лук и чесън,за съжаление само вечер си хапвам,и то не винаги,че мъжът ми такива работи не яде и се цупи.Да взема утре и аз да си я направя,много ми се доядее!
Ох,ще си направя чайче,че нещо взе да ми се връща апетита!

# 610
Бях се забола при рускините да ги понагледам - е там направо шампионки има, гледайте за какво става въпрос - 43 свалени килограма за 7 месеца: http://forum.mirimanova.ru/index.php?showuser=544   Shocked

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 07:34 от Анонимен

# 611
Жасмин - веднага скачам да я видя темата!

Деси_макс - поздравления за минуса Simple Smile

blaithy - тези оризови неща не съм ги пробвала още, но някак ми изглеждат несистемни. Дали са вкусни? Някой пробвал ли ги е?

За изварата.. много обичам... черен хляб с извара и маслини.. идеална закуска в този смисъл. Снощи гледах подозрително чушките и изварата сложена до тях, но не посмях да пробвам - стори ми се ... неприемлива комбинация.

Тези дни нямам време за писане и четене - подлудяват ни на работа.
В понеделник не можах да се премеря, но от вторник насам теглото ми варира. Като видях (във вторник) +500гр. и си мисля "Ето го плюса, за който ме предупредиха..." Още в сряда бях -500гр., а днес сутринта бях +200гр. Ще видим в понеделник каква ще е равносметката.
Старая се да съм системна, но днес имам прегрешение - един шоколадов бонбон след 12.  Embarassed

Та какво хапнах днес ...
Закуска - 1 редче твърде тъмен шоколад, 4 сладки, половин чепка грозде.
По път за работа ми замириса на форнети и си взех 6. Три ми останаха за утре.
Обяд - пиле по градинарски = пилешка кълка с чушки, лук и доматен сос на фурна.
Вечеря - ориз с доматен сос и печени чушки.

Наумила съм си този уикенд да правя суши (гледах темата с рецептите) и съм си взела оризов оцет и ориз за суши. Не намирам обаче от къде да си взема водораслените кори Нори...

Във вторник вечерях сиренки Наши с айрян. За първи път правих рецептата и ми е странно - на вас вкусни ли ви се получават?

Жани - утре ще вечерям по твоята рецепта със сините сливи и киселото мляко. Все пак ползвах желатин, защото млякото ми се оказа малко воднисто. В момента "отлежава" в хладилника Simple Smile

# 612
имате ли магазин пикадили там? в тукашния има цял щанд с материал за суши. у дома много се тачи - правя и с риба, и вегетарианско  Peace

поправям отчета за днешнто си хапване:
- ранна закуска в 7 - мляко с нес
- по-късна з в 10 - 1 цял шоколд - как изяждате само по едно редче, не мога да си го побера в главата. аз или ям, или изобщо не ям - едно редче само не мога  Rolling Eyes
- още по-късна зкуска/обяд в 12- корнфлейкс с кисело мляко
- вечеря в 18  - таратор + 1 домат

а това котидж сирене къде го има,  моля? днес бях в била, но не видях. имаше ескуиза в плоската кутийка, което и купих, но котидж не видях по щанда  Peace

# 613
  • ВАРНА
       Сега се загледах в рекламата на спазмалгона - почувствай се отново човек... Thinking  Явно вече е доказано, че жена в цикъл не е човек  Wink    Може би затова даже и менюто на майк не може да ме развълнува -  реших, че сигурно е лунувала  newsm78  Wink

blaithy, няма рак, който да е решил да сваля и кантара да смее да му се опъва дълго време. Ей ся като мине пълнолунието и гледай какво става   Wink Hug

# 614
обядът ли ми е в грешка - тоя с корнфлейкса? мислих си аз, че нещо не се съчетава с другото, но все пак си мушнах една копаня. пууу...

Общи условия

Активация на акаунт