Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 733
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Коя артиска играе ролята на Едже.

# 62
След 5 години Харун няма да бъде същия! В чужбина животът е къде, къде по-разнообразен, с нови съблазни и изкушения. Освен това кой знае какви циркове са били, преди да замине! Обиден, наскърбен, може би примирил се!Няма да е много трудно да направи кра4ката встрани от пътя!
Еда обаче е в по-неравностойно положение от него! Живот сред тия консерви!За една жена в нейното положение шансовете са нулеви!Категорично тя няма да потърси нещо извън Харун!Ямур и  работата няма да могат да осмислят живота й. Не е достатъчно.  Има нужда от любов!
Това ще й липсва!
И като се появи Харун след 5 години. Не ми се мисли за това!

# 63
Добър ден незабравими  Hug
Поздравлевия на авторите на клипчетата и стихчетата  bowuu Прекрасни са   bouquet  bouquet  bouquet
Разбрах, че Мокси отива да почива най-после. Ето моето пожелание:
Скъпа Мокси,
Куфарите стягай
на почивката наблягай.
Изживей прекрасни дни,
всяка случка запомни.

Поморийска със салата
и уискито със сода,
тъй разказват ти играта,
че утре ще си гола вода.

За да няма после рев
пий по малко и със кеф.
Доброто щом в сърце си свила -
бъди щастлива мила !!!

Приятен и успешен ден на всички!  Heart Eyes

# 64
И аз мисля, 4е Еда е най-смела от вси4ки герои. Влюби се и без да пита никой, и без да знае нищо за Харун се отдаде на любовта!

# 65
Мелда до известен период беше жертва и на мен ми беше мъчно за нея.тя имаше няколко възможности да покаже,че е стойностен и благороден човек и да излезе с достойнство от ситуацията.Но тя предпочете отмъщението,което за мен не е борба за любовта на любимия.
[/quote]

За съжаление често човек действа по инерция в подобни ситуации и дори да осъзнава, че греши и си причинява още повече мъка, продължава по стария начин. Сигурна съм, че в определен момент сценаристите ще направят обрат в образа на Мелда.
[/quote]

Образът на Мелда е много убедителен до момента! Няма да има промяна при нея!Съгласна е да живее без любов, но да е съпруга на Харун!

# 66
Тарабас, сърдечни благодарности за посветеното стихче!!!

# 67
Коя артиска играе ролята на Едже.
Sema Mumcu

# 68
Време е за обичайното подслаждане...

И завършека...

# 69
След уточненията на Дезилер, имаме и фрагмент, имаме и резюме,
според мен: 13.09. - фрагмент с говор
                     15.09. - 54 еп.       

# 70
# 71
  • София
Мокси.....много сладки и секси почерпки .....ами то така...браво...загряваш от сега за отпуската.Да си прекараш-весело Laughing Laughing Sunglasses Laughing и чудесно Hug Heart Eyes Heart Eyes.За колко време/ако не е тайна newsm78/
Ние ...какво ще правим без ...ЕЖЕДНЕВНИ,медицински прегледи newsm78 #Crazy newsm78Дано Гуфи се появи....
и поеме лекарските инструменти от теб Hug Laughing Heart Eyes  bouquet

ЗАСЛУЖЕН ОТПУСК      

Доктор Мокси....струва ми се изморена      
   Днес с бяла риза не е пременена
   Турила си е лилава....на далеч ще заминава
   Кабинета..... се затваря.
   Пациентите ...ще пренасочим
   И при другото....светило
   с име доста закачливо
   Гуфи-точно там..ще ги насочим
   Тя е също ...много ,мила
   За болежки-леки или тежки
   има хубави рецепти,с илачи и мехлеми
   Ей направо сме щастливци
   с тези двете докторици

Мокси,аз цветята ще поливам
   прахта, с препарат-старателно
   през ден ...обещавам да изтривам
   А ти върни се бодра и засмяна
   веднага ще застъпиш-твойта смяна
   И не забравяй- донеси
   ни   малко.....армагани.
  hahaha Joy hahaha

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 14:02 от bob_99

# 72
Мокси.....много сладки и секси почерпки .....ами то така...браво...загряваш от сега за отпуската.Да си прекараш-весело Laughing Laughing Sunglasses Laughing и чудесно Hug Heart Eyes Heart Eyes.За колко време/ако не е тайна newsm78/
Ние ...какво ще правим без ...ЕЖЕДНЕВНИ,медицински прегледи newsm78 #Crazy newsm78Дано Гуфи се появи....
и поеме лекарските инструменти от теб Hug Laughing Heart Eyes  bouquet

Привет, Боб! Благодаря и на теб за пожеланията и великолепното стихче! И вие ще ми липсвате ужасно много, но ще наваксаме като се върна...
Не е тайна разбира се, ще отсъствам 5 дни. За съжаление Гуфи ( Карпатия или иначе казано Роси) ще се върне на 15.09. Сигурна съм, че тук купона ще е на мах, защото сте невероятни хора...Благодаря ви, че ви има!

# 73
Не забравайте да гласувате за нашите любимци , Йозлемчето си има сериозна конкурентка

# 74
След 5 години Харун няма да бъде същия! В чужбина животът е къде, къде по-разнообразен, с нови съблазни и изкушения. Освен това кой знае какви циркове са били, преди да замине! Обиден, наскърбен, може би примирил се!Няма да е много трудно да направи кра4ката встрани от пътя!
Еда обаче е в по-неравностойно положение от него! Живот сред тия консерви!За една жена в нейното положение шансовете са нулеви!Категорично тя няма да потърси нещо извън Харун!Ямур и  работата няма да могат да осмислят живота й. Не е достатъчно.  Има нужда от любов!
Това ще й липсва!
И като се появи Харун след 5 години. Не ми се мисли за това!

И аз мисля, че Еда няма да е с друг. Харун е единствената й любов.
Всъщност и тя за него е такава, но мъжете просто са устроени по друг начин, така че очаквам любовен флирт от Харун,
но не и от Еда.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт