Wizz Air 2

• 97 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Браво !
Така трябва и с ДСК , и с Алфатур и всички други дето се опитват да изиграят клиента.

# 586
  • София
 Grinning Момичета, вече се чувствам като национален герой.  Embarassed Благодаря ви за подкрепата. В България всяка нередност коства нерви и време и затова много хора се отказват да се занимават, особено, ако става въпрос за малки суми. Ама, ако не се борим, ще продължават.

..  Joy Не са рекламодатели нито в списанието, нито в тв продуцентската компания, в които работя. Но аз вярвам в независимата журналистика. Вече веднъж разказах за нередностите на мобилните оператори, по-специално на Глобул, но ето вече ги принудиха да не подновяват автоматично договорите си, което си е една победа за обществото.

Понеже май оспамих малко темата за Уиз,  Simple Smile имам един въпрос в графа "малко глупави", понеже за пръв път ще летя без регистриран багаж и за пръв път с онлайн чекиране, нали директно трябва да отида на проверка на ръчен багаж и да прескоча опашката за багажи и бордни карти? Но сигурно пак трябва да съм 2 часа преди полета.

Heart Eyes Хубав уикенд от мен!

# 587
Не , може да идеш и половин час преди полета , но ти препоръчвам да имаш  все пак час за нещо непредвидено.
Единствено гишетата за чекиране затварят 40 минути преди полета.

# 588
... имам един въпрос в графа "малко глупави", понеже за пръв път ще летя без регистриран багаж и за пръв път с онлайн чекиране, нали директно трябва да отида на проверка на ръчен багаж и да прескоча опашката за багажи и бордни карти? Но сигурно пак трябва да съм 2 часа преди полета.

Всъщност ползата за пасажерите от уеб-чекирането само с ръчен багаж е точно тази - да ти спести и време от тези стандартни 2 часа. Аз гледам да съм на летището около 40 минути преди полет, когато съм се чекирала вече онлайн и пътувам само с чантичка в ръка Wink

# 589
  • София
Супер! Мерси!  Simple Smile Е, аз съм от изпълнителните и сигурно за всеки случай ще ида по-рано, но все пак...  Sunglasses

# 590
  • София
Ние обикновено за какъвто и да е полет ходим около час по-рано. За нискобюджетните и ако сме само с ръчен около 40 мин.

edna_mechta, раздухай го хубаво случая, аман от "разбирачи"

# 591
  • Варна/UK
Едно мое недоглеждане, може да ми струва 160 лева #Crazy #Cussing out Имам платени билети за Венеция и сега реших да си видя резервацията и какво виждам... Съпругът ми е написан като Mrs, вместо Mr. Видях, че за промяна на име е 160 лева, а за промяна на обръщение няма нищо. Или за тях е все едно - просто си плащам 160 лева... Бясна съм. #Cussing out

# 592
  • София
Едно мое недоглеждане, може да ми струва 160 лева #Crazy #Cussing out Имам платени билети за Венеция и сега реших да си видя резервацията и какво виждам... Съпругът ми е написан като Mrs, вместо Mr. Видях, че за промяна на име е 160 лева, а за промяна на обръщение няма нищо. Или за тях е все едно - просто си плащам 160 лева... Бясна съм. #Cussing out

накараха ли те да платиш или не?

# 593
  • Варна/UK
Май ще плащам, защото когато отидох на промяна на име, за да ми излезе промяна на обръщение, веднага ми се смени цената. Статус непотвърден и 160 лева за плащане #Cussing out ще ми излезе по-скъпо от билетите, ама като не внимавам е така. Няма да се ядосвам, че няма смисъл, ама все пак е едно обръщение...

# 594
Май ще плащам, защото когато отидох на промяна на име, за да ми излезе промяна на обръщение, веднага ми се смени цената. Статус непотвърден и 160 лева за плащане #Cussing out ще ми излезе по-скъпо от билетите, ама като не внимавам е така. Няма да се ядосвам, че няма смисъл, ама все пак е едно обръщение...

Защо не звъннеш все пак на кол центъра, може да се разминат нещата, все пак не е грешка в името ?  Peace

# 595
  • Варна/UK
Това смятам и да направя в понеделник.   bouquet Имаме още повече от месец до полета, но добре че видях тази грешка.

# 596
Това смятам и да направя в понеделник.   bouquet Имаме още повече от месец до полета, но добре че видях тази грешка.

Аз мисля , че и през почивните дни работи кол центъра Simple Smile
Успех и дано се оправят нещата без доплащане !  Hug

# 597
  • Варна/UK
Благодаря ти, *Tea*  bouquet Ще се обадя по някое време, ама сега смятам да си сипя чаша вино, че да приема новината по-леко Joy И, шшшшшшт, мъж ми да не разбира Joy

# 598
  • София

Lana, обещавам!  #2gunfire

А това за грешката Mrs и Ms ми се струва, че ще е прекалено, ако ти вземат 160 лв. Аз всеки път се пиша различно - един път Mrs, друг - Ms. Не е като да съм объркала пола, но това не ми изглежда  голям проблем. На твое място бих звъннала веднага за мое успокоение, не на импулсния им телефон, а на другия. Ако го нямаш, ще ти го дам... Аз пък още чакам да мина в ПОТВЪРДЕН от ИЗЧАКВАНЕ, но явно няма кой да обработва резервациите събота и неделя.

bouquet

# 599

Lana, обещавам!  #2gunfire

А това за грешката Mrs и Ms ми се струва, че ще е прекалено, ако ти вземат 160 лв. Аз всеки път се пиша различно - един път Mrs, друг - Ms. Не е като да съм объркала пола, но това не ми изглежда  голям проблем. На твое място бих звъннала веднага за мое успокоение, не на импулсния им телефон, а на другия. Ако го нямаш, ще ти го дам... Аз пък още чакам да мина в ПОТВЪРДЕН от ИЗЧАКВАНЕ, но явно няма кой да обработва резервациите събота и неделя.

bouquet

edna_mechta , може да публикуваш и тук този телефон, ще е полезно за всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт