Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 242
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Mомичета,искам да ви почерпя за годинка и половинката на Ави днес:

Да ви похваля Ави,че от няколко дни вече си мием зъбките  grinning012Купих и паста за зъби Ненедент с накрайник за пръста е четката и е удобно.Засега много и харесва даже се сърди като свърши и трябва да мия четката.Дърпа ми я от ръката и сама се опитва да си търка зъбчетата Mr. GreenСъщо така добре се справя и лъжицата и вилицата макар,че доста има и по столчето и, но важното е,че се справя долу горе вече.

И днес не става за излизане Confused

# 511
Силви честита годинка и половинка на Ави  bouquet Все така здрава,чаровна, усмихната и добричка да ви е! Благодаря ти за съвета ще пробвам с повишаване на интонацията, вчера пробвах и действа Peace(в смисъл не каране а само леко повишаване на интонацията, но е много трудно особенно ако си ядосан Whistling)
Рони другата баба се бори за пенсия тя е за 1или2 категория, работи в тец и иска да хване последния влак на 52г Wink иначе и тя се гласи да идва Whistling
Как са болните дечица? Оправяте ли се?Дайте отчет мами Blush

Деси054224 ние сме със 16 зъбчета, не мисля че е проблем не се притеснявай всяко дете е различно Hug
Забравих за мерки и теглилки да кажа че ние сме 10,500кг и 83см Peace

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 15:08 от Мимето*

# 512
Момичета,мен ме тревожи нещо,та да ви питам-Емо все още има 6 зъбчета и 1 току що избил!Има ли и други дечица като него?Десито имаше 20 зъба на 2 годинки ,а той много се бави,най-лошото е ,че венците му са спокоини,нито надути,нито нищо!

# 513
desi054224, няма за какво да се притесняваш, ще си навакса със зъбките. Габи вадеше по-късно зъбите, докато Вики вече от 3-4 месеца има 16 зъба. Децата са различн, не ги сравнявай.

# 514
desi054224,Ави е с 8 зъба Mr. Greenмисля,че няма място за притеснение.Ще ги изкарат.

Момичета някой дава ли освен asia_nika клеева тинктура?От 3 дена капя в носа на Авито, че е сополява и съм доволна добре еи  действа.Обаче мен ме  стегна много гърлото страшно ми дращи смуча разни хомеопат.ама засега няма ефект/дано ми подействат скоро Tired/ и ме е страх да не я заразя.Та мисълта ми е как давате клеева тинктура през устата?Разрежда ли се колко капки през колко време?

# 515
Да,знам че са различни децата,ама не ми се струва нормално,да има толкова малко зъби   newsm78 Те венците му вече са толкова здрави,че беззъбието  Mr. Green не му пречи да си хапва пържолки,страгали много обича и разни такива вкусотийки  Heart Eyes

# 516
Честит да е празника на всички празнуващи - рожденици, именици и .... Ави! Simple Smile))
Интересни теми са се завихрили тук. Виктор бърбори много вкъщи, но и навън не спира. И е същия като Сами!  Hug гуш от нас на малкия бандитко.
И той всичко клюка, като се удари показва къде, как, идва да го цункам, после ходи удря мястото на удара (напр. гардероба, леглото...) и вика: на-нааа! Явно това в яслата го е научил.
Кaто стане и обиколи къщата идва и започва да ми обяснява къде му е пъзела (това сега му е любимата играчка). Аз като стана постоянно ходи в спалнята, гледа, че татко му спи и идва да ми докладва, че тати още спи! Разказва ли разказва!
И той започва да проявява нервности разни, инатчета - опитвам се бавно и спокойно да му обясня, че не може така... по принцип бързо му минава, слуша ме. Ноооо естествено дяволчето се показва често и то когато сме някъде навън!  Twisted Evil
По въпроса с удрянето, баща му го научи на "Дай 5" и сега като се засили да удари и седи и чака да му дадеш ръка, за да даде 5. И ако не се сетиш започва да обяснява, да ти дърпа и обръща ръката за да си свърши замисленото. Та засега така сме парирали идеята за удари, естествено и аз обяснявам да гали. а какви целувка мляска!!! И много обича да раздава целувки!!! Любовчия! На какичките в яслата, на мен и на тати всяка сутрин. Който му стане симпатичен и протяга устнички за целувка и гуш! Simple Smile Чак ревнувам!!!  Joy
А за времето да ви кажа студ, дъжд ние сме на вън. Обувам непромокаем панталон, ботуши, яке и хайдееее на разходка. В големите студове излизахме за по 20 мин, приберем се, после пак излезем. стига да не вали из ведро излизаме да пообиколим поне площадката пред блока.
Ние ще ходим при свекитата за 2 дена, сега отивам да стягам багаж!
Хайде приятни почивни дни ви желая и повече слънце!

# 517
ssillvvi, малко със закъснение, честита годинка и половина на Ави  Heart Eyes! И на моите любими Габи, Сами и Саши!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Клеева тинктура давам на децата си. Когато са здрави- по веднъж на ден, половин/един час преди или след ядене. На Анелия- 2 капки(в лъжичка вода), на Саши- 8 капки(в малко повечко вода, около 1-2 пръста във водна чаша). Сега, когато са болни, им давам 3 пъти на ден x 2, и съответно x 8 капки. За нослето си разреждам 5 капки в 10 мл. вода, и с капкомер капя по 2 капки в ноздричка. Тинктурата може да се пие без прекъсване през целия зимен сезон.
Ани се влоши през нощта, по традиция днес не мога да се свържа (все още) с докторЯта при които ходим  Tired.

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 10:34 от Desirée

# 518
desi054224, не се притеснявай изобщо, мисля, че моя Зузу води класацията по голи венци - все още има само 2 (два!) зъба. Вие с 6 сте направо отличници  Laughing
Все се надявам да дойдат по-слънчеви дни (че то по-топли няма за кога вече), ама не и не. Когато е такова скумросано хич и не ми се излиза, но ето че днес изкарахме цяяяяяяяяял ден навън в полите на Витоша и беше много шарено, а кава дъга имаше над Панчаревоооо, не съм виждала такава - от земя до земя просто  Party
Натежава ми корема, тази бременност ми е много различна от предната, много се задъхвам като ходя, бързо се уморявам, кръста ме боли, а предния път търчах като кобила до последния ден без никакви болежки  Mr. Green Зузу се опитва да извади двата горни зъба, тръгнаха сополки, няколко нощи рева, сега пак приревава и се налага да я взимаме при нас по някое си време, ама тогава пък настава съвсем екшън - тя ме рита отвън, дребния рита отвътре, аре върви спи  Twisted Evil Mr. Green От ноември ще опитаме с яслата, мисля че ще й хареса, тя обича да е сред деца, но като тръгне ще видим как ще е. Все се чудя сутрин как ще сколасвам с приготвянето и воденето, че тогаз съм най-неадекватна Thinking А хем искам да я давам, че да мога да си почивам повече, хем пък ми става едно мъчнооо  Embarassed Тя напоследък се привърза някакси повече към мен, макар иначе да е доста самостоятелно детенце.

# 519
Дръж се, Брилянтинче! Още 3 мееца само остават.  Hug
Мамочка, да не би да си идвала на бг-мамешкия купон и да си пропуснала да ни кажеш къде да те намерим? Къде се загуби, как са Маги и Мишенка?  Hug 

# 520
здравейте и от нас! Hug
Първо да честитя на всички, които са празнували тези дни!Да сте живи и здрави!Специална честитка за порастналите ни дечица! Heart Eyes
Ния също не е по- назад от другарчетата априлчета! Simple SmileИ тя често се държи агресивно, и вкъщи към нас и навън към децата.Тя от добро не разбира, трябва да й се скарам, за да схване, че това, което прави е лошо.Веднъж я плеснах леко по дупето, защото с всичка сила се опита да удари едно дете в парка.Полека лека обаче взе да разбира, че не трябва да удря и вече от няколко седмици не го прави.Усещам я обаче понякога като се ядоса за нещо как цялата едва се сдържа да не ме удари.В яда си цялата трепери, ръкомаха, шляпа се по краката и тропа по пода с краче, след което избухва в плач и се гушка в мен.През цялото време аз говоря и обяснявам с напълно спокоен и хладнокръвен тон кое е лошо и защо.Взе да вдява вече, но това го постигнах с много, ама много упоритост и търпение.По същия начин я научих да не бърка в контакта и други подобни.
Навън и тя не играе с другите деца, въпреки че непрекъснато обаче взима чужди играчки, но и сравнително лесно ги връща, пак с много обясняване и забаламосване, но вече без тръшкане и рев!
Ния и навън и вкъщи говори страшно много, също и помни страшно много.Вече май няма дума, която да не е казвала, много се гордея с нея, много е любознателна и се поддава на обучение лесно! Mr. Green
Ния преди беше много свита и плаха, сега обаче от доста време вече е много контактна, смела, но въпреки това и тя е много привързана към мен и винаги ме търси за всяко нещо!Вече дори и баща си не го иска, предпочита мен!И толкова жално и сърцераздирателно ми казва: "Мамо, мааамо".Щом се скрия някъде за малко от погледа й и веднага започва да ме търси!Особено напоследък положението е неспасяемо!
За Коледа си мислех да й взема нещо такова: http://www.mytoys.de/The-Toy-Company-Abenteuerzelt-mit-Tunnel/Sp … a.ca04.07/1600860
обаче ни дадоха назаем нещо подобно: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7360
тя си поигра малко там и край, сега я прибрах, че и много място заема!
Отказах се да взимам палатка и сега си мисля да й взема детска кухня с разни там чинийки, чашки и т.н., пък да видим.
Някой има ли новини за Алекс и Емили? Rolling Eyes

# 521
  • Sofia, Bulgaria
Ето малко новини от самата мен.Принцеске благодаря ти за загрижеността  Hug,както и на всички други  Heart Eyes.От днес сме приети в Пирогов за нова операция.Приема е само по документи.От 8 сутринта до 1 на обяд бяхме там.Направиха и всички изследвания за операцията,а тя ще бъде във вторник сутрин.Договорих се с доктора да отидем рано сутринта направо за операцията,че Габи е голям проблем.Много се надявах да ни се размине,но няма начин.Яйчника вече изобщо не се прибира и трябва да се оперира възможно най скоро.Алекс от своя страна стана много превъзбудена и ревлива.Явно много го боли милото.Непрекъснато се гърчи реве до посиняване.Каквото и да правя не мога да я успокоя.Дано след вторник нещата се нормализират и с това да приключим този кошмар.Исках да я кръстим на лято,но както са тръгнали нещата ще стане веднага щом излезнем от болницата предполагам.Дано най сетне ни тръгне и това дете престане да страда.За себе си няма да споменавам.Сигурна съм ,че всяка една от вас много добре знае какво преживявам.В стаите в болницата има нет така че докато е в операционната ше се опитам да се разсея като ви разкажа за мойто овне.Видях че сте подхванали темичка за характерите на малките ни рогати дечица.И Габи не прави изключение.Много оздравителни прегръдки на всички болнички.Много прегръдки и за нашите три  preggo , пазете се много момичета,почивайте си повечко.Целувки на всички  Heart Eyes Hug.Ако нещо не успея да пиша лично все ще има кой да пише как е минало всичко .Сладки сънища.

# 522
Емили, с теб съм и стискам много много палци да се свърши вече с тези тегоби!

# 523
Здравейте милички!
Еми, стискам палци всичко да е наред с Алекс!!!  Praynig Дано с тази операция се приключи вашите премеждия!!! Чакам да раскажеш за щуротиите на Габчо!!!  Heart Eyes

Рони, не съм била аз! Blush Дори махнах метка в фейса, сбъркаха явно. Но все пак мерси,че не ни забравяш! Hug

Ние сме добре. Децата свикнаха на ново по-хубаво място много бързо! Играят то в една, то в друга детска, играчки хвърчат навсякъде, и постоянно бягане по коридора  Grinning Миша познава повечето букви, много се кефи когато я "изпитват". пиша на дъска буква и тя отговаря! Доволнаааа! Някои, като "х" знае, но не може да каже, напъва се, и много смешна! Много обича да играе с Маги, чака я от градина, гушка я, и води за ръчичка при играчки да играят! Вечер, Маги расказва на Миша приказка, а аз тихичко попи...м зад вратата hahaha

ПРинцеске, кухня с чинийки и чашки е супер идея! Миша се занимава с това час-два, точно за тази възраст е!
это ги красотулите

# 524
  • София
Здравейте, мацки! Hug

Аз се позагубих, Вели ОТНОВО е болен Twisted Evil, този път с Т и повръщане. Нямам никакво настроение за писане, на работа съм, да ме пита човек защо ooooh!, чакам смяната на педка и се запътваме с мръсна газ към поликлиниката. Tired Моля се този път (да има промоция!!! Praynig) и Еничка да не се разболее. Сили нямам вече. Нерви да не говорим. Sad

Еми, мила,  Praynig Praynig Praynig

П.С. Мамочка, да ги изядеш и двете красАтули от мен!!! Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт