Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 240
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Еми, дано вече това да е наистина последната операция Praynig Praynig Praynig. И аз щях да ти предложа по-скорощно кръщене, но не исках толкова да навлизам в личното ви пространство.

Мамочка, ти обеща да пуснеш снимките на новия апартамент. Как така Миша познава буквите Shocked

# 526
ЕЕЕ, аман вече от болести.

И на мен като на Олче ми дойде до гуша. Нашта кака зарази мен и Калина и така изкарахме един ужасен уикенд. Днес вече децата са по-добре, но аз съвсем съм сдала багажа. 
Стига съм ви се оплаквала.

Емили, ще стискаме палци и ще чакамв включване с новини от теб. Дано всичко да мине бързо.   bouquet

Мамачка, разкошни са двете госпожици.   Hug

# 527
Еми, аз не питам вече, защото знам под какъв натиск си. Обикновено тормозя Зори да ми каже как сте.  Embarassed
Дано утре да бъде успешен ден и за двечките ви и вече да посещавате доктори само за консултации.  Praynig Кръщенето го направи, както и когато го чувстваш. Кръщенето е хубав ритуал и дано да промени нещата при Алексчето към добро.  Praynig
Мамочка, изтървала съм преместването ви. Да ви е честит новия дом, с много здраве и любов да си го обитавате! Красавици!!! Браво на Мише за уменията й. А за онези снимки и аз много се зачудих как е възможно да си ти - много по-младичка и добре стояща си.  Simple Smile
Мама ЛО, Олче, гадна работа с този вирус. Бързо да се оправят малчуганите и сили да намерите откъде да събирате вие, големите. Дано Ени да пропусне този път, наистина.  Praynig
Принцеске, ако искаш да видиш как ще бъде това с кухненските играчки, отведи Ния в някой детски клуб. Там обикновено има такива едни работи, даже можеш да се ориентираш на място какво я впечатлява.  Peace Нашата печка не мога да кажа, че остава незабелязана, но не е и сред предпочитаните играчки. С чинийките и разните му там дребности си играе, обаче само за да си ги слага в пликче. От онези игри - напълни-изпразни.
Това с тунелчето ми хареса, но няма място.

За всички пропуснати на по 1 и 1/2 годинки, много  Heart Eyes
Да се доредактирам - специално за Анито много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 14:34 от рони

# 528
Емили,стискам палци и ви желая късмет и много здраве.Дано всичко мине успешно и малката Алекс е вече добре Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

За всички болни дечица скорошно оздравяване Hug

Мамочка много хубави снимки и Двете много са порастнали Heart Eyes

# 529
Добро утро(ден)
Почва се с работната седмица Mr. Green
Еми прегръщам ви и ще стискам силно палци Praynig и ще се моля за Алекс това да и е последната операция и да няма вече проблеми миличкото бебче Heart Eyes Hug Praynig
Мамочка много са хубави красатули-те Heart Eyes как така научи Миша на буквичките, разкажи че ми стана интересно както и за преместването Peace
Ма_лоло, Олче хайде стига вече с болестите, чакам хубави новини от вас Hug Praynig
Аз да ви се похваля, много съм щастлива получих си подаръците в аванс малко преди чрд-то ММ ми взе диамантен пръстен Heart Eyes страхотен е, а мама и тати златна гривна Heart Eyes ех направо нямам думи да ви опиша, за първи път от както съм тук в Щатите съм щастлива преди рождения си ден(винаги преди изпадах в черна дупка) Не е от подаръците със сигурност, най-вероятно е от вниманието и обичтта, която получавам Mr. Green
Хайде хубав ден ви желая  bouquet

# 530
Много труден е въпроса с коледните подаръци при нас. Аз купувам и от наше име и от името на бабите. Вики си играе с играчките на кака си. В момента играе с наличните извадени играчки, има още 2-3 чувала прибрани и цялото легло на Габи отдолу е склад за играчки Blush Има да играе години наред, а колко още ще получи ooooh! Най-вероятно ще получи конструктор от нас, но от бабите-не знам. А за Габи е още по-трудно, тя с почти нищо не си играе, но това не й пречи да иска всичко, което види на реклама.
Скоро си говорехме с мъжа ми пред Габи, че за Коледа ще подарим на Вики констуктор, а Габи да почва да мисли писмото, а пък тя ми отговаря "Ами на Вики кой ще й напише писмото?" И сега стана така, че за да не разбере, че дядото не съществува ще трябва да променяме подаръка и на Вики, за да е изненада. Или пък ще го впишем в писмото и ще й кажем, че ние няма да подаряваме. Уф, кофти е така като разбира всичко, което си говорим, освен вече да почнем да си говорим на чужди езици Mr. Green

Вики много си играе с кухнята на кака си. Ето такава е нашата: http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1218. Също добра идея са едни комплекти с кофа, стирка и метла за почистване, ето такива: http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=4835
Това също е подходящо: http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=4909Но пък Вики е преждевременно развита Wink по отношение на играчките покрай кака си. Габи започна да играе с такива играчки на 2 и по.-3 години.
Ето още идеи, не ги знам как са като качество, само като идеи ги давам: http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=2622
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3299
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=4512
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1490
Както и всякакви бебета с шишета, чинийки с лъжички и т.п. за хранене.
И едно предложение за момчета, освен количките разбира се: http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1392

Също сега се сетих, че Вики много ще се радва на кола с дистанционно, а пък мъжът ми ще е наседмото небе Crazy

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 16:20 от very nice

# 531
Като стана въпрос за играчки... да си похваля моето СашЕ  Mr. Green. Преди няколко дни му прибрах всички играчки в един найлонов чувал за боклук, и го излъгах, че ще ги хвърля (наказание за нещо-си беше това). И ги скрих. Та очаквах да се разкайва  Laughing, да ми се примоли да му ги върна... тц, вече 5 дни е без нито една играчка, и хич и не се сеща за тях Shocked. Даже ме поощрява  smile3544, като ми казва ''браво'', че съм ги махнала, защото му били досадни. No comment  doh. Преди 2 вечери с баща му го питаме какво иска от Дядо Коледа, а той отново ни застреля: "Не искам подаръци, не разбрахте ли че не са важни'' Shocked. То вярно, че винаги е предпочитал живите играчки, ама чак пък така...Или болестта не му се е отразила добре, или... не знам. Thinking. И ме успокоява: "Спокойно, мамо, аз се оправям''...играе си с колички ''наужким'' Crazy, свива си ръката в юмруче и кара  Rolling Eyes. Ама наистина не показва да му е скучно... дали ме пробва докога ще му вярвам?

Иначе, макар и досадно Mr. Green, за Коледа сме му харесали магнитна дъска на стойка, с букви и цифри (от едната страна), и за рисуване (от другата). От бабите предполагам ще има достатъчно превозни средства. Всяка година обновяваме гаража по това време.

За Анелия- кукла с легло (люлка), май Thinking.

И на мен ми хареса много тунелчето, би им било много забавно. Както и къщичката. Но за съжаление трябва да се изнесем с баща им, ако сложим и такова нещо вкъщи Laughing.

Мимето*, честит пред-подарък. И няма ли да го покажеш сега, ммм? Hug

Мамочка, мляс по бузките сладки на твоите красиви момичета Heart Eyes

Олче, оздравително гуш за Вели Hug! Стискам палци докторът да не е казал нищо обезпокоително  Confused fingerscrossed.

За Ани ще пиша повече утре, че от събота като ми е тръгнало на карък с нея. Confused Скоро не се бях сблъсквала с лекарски непукизъм и непрофесионализъм (меко казано Close), но няма да навлизам в подробности, че тъкмо ми мина малко Twisted Evil. По закона за всеобщата гадост единственият добър лекар на който разчитам, отсъства точно тази седмица от града.

И от тук пращам цялата си положителна енергия към Алексче & семейство  Praynig Hug Flowers Four Leaf Clover!

# 532
добър вечер!
Еми, радвам се, че писа!Благодаря ти, че не ни забравяш, въпреки, че едва ли ти е до нас в момента.Дано всички трудности приключат вече! Praynig Hug
Рони, водих я вече в такъв клуб, има до нашия блок точно.Общо взето само разните там чирепи си игра, другите неща нещо не й взеха окото.А и като сме на гости някъде също много се занимава с такива неща.Вкъщи с нейните купички и чашки даваме на куклите и бебетата да папкат.
Между другото аз щях и предния път да пиша, но забравих.Аз намерих начин как да давам лекарства на Ния без рев, съвсем доброволно си отваря устата и си го пийва.Начина е следния: уж като игра, взимам една празна купичка, в другата ръка държа нейна лъжичка с лекарството и започвам да давам на куклите и животните да папкат, изреждам две-три животни, после давам и на нея, хич и не разбира даже какво й давам, после й оставям празната лъжица и купичка да им дава тя.Така като на игра се научи много лесно да приема всякаква гадост.
Мамочка, и мен ме заинтригува с новото жилище, и аз не съм разбрала кога сте се преместили, аз се чудех къде изчезна, а то нова къща си имала!Честит нов дом!Да сте много щастливи!Двете сестрички са прекрасни! Heart Eyes
Деси, аз мисля, че Саши просто си е намерил нова игра, а именно някаква виртуална.Аз като малка си спомням, че имах много въображаеми приятели, кукли и т.н., това за него е нещо ново и интересно, ще отмине.Не мисля, че нещо те пробва.Сладур! Grinning
very nice, идеите ти за подарък са супер, и аз ги гледах тези неща в Хиполенд и си ги набелязах за подарък от бабите.Ния също си играе с неща за по-големи деца, то не че има много играчки за 1г.
Бързо оздравяване на болничките мъничета! Hug Hug HugЦелувки от нас! Hug

# 533
  • Sofia, Bulgaria
Влизам на бързо да ви кажа,че ни отложиха за утре.Докараха две спешни деца и нас и още едно дете ни отложиха за утре.Казаха ми го чак в 11.30 ,детето се беше захласнало от плач  Twisted Evil.От 3 нощес нищо не беше яла.Сега ни чака същото.Много се надявам маймунка да чете и да сподели при тях как беше .Мен ме накараха ме да подпиша документ за избор на екип само с мойте данни и сега се притеснявам,че ще ме изнудват за голяма сума пари.Гледате телевизия,знаете как става  Rolling EyesХубав ден на всички.Рони благодаря  Hug Hug Hug

# 534
Вери,много интересни неща си показала и аз си набелязах  някой като идеи PeaceИ както казваш и ние вече си говорим с кодове вкъщи,защото Ави вече знае например какво е солети,и когато стане въпрос за нещо, което не може сега да и се даде започваме да и обясняваме помежду си с други имена за да не я дразним.Много  е смешно понякога,но няма как налага се засега иначе няма спасение Mr. Green

princessa raia,много е хубаво,че сте намерили начини да и е по-лесно и безпроблемно приемана лекарства.Аз в началото когато Ави не искаше да яде правех същото.Нареждах разни животни и кукли и почвах да ги храня докато стигна до нея.Един два пъти стана,но Аврора е много трудно залъжима.Изобщо лесно не мога да и отвлека вниманието и сякаш разбира,че искам да я излъжа аз се старая да не го правя.Не искам да я прилъгвам постоянно,но понякога се налага няма как.Откакто е прояла обаче изобщо не се занимава с нищо.Яде си.Дори ако и дам нещо да се занимава става по-лошо.Спира да яде и с е заплесва  с играчката.

Desirée,а какво е направил Саши,че му прибра играчките ако е удобно да споделиш?

Ехх,че е хубаво така като има слънчицеее  Nature Sun With FaceЩе може да се поразходим Grinning

# 535
Еми,  Hug.
Деси, при тези твоите деца си призвана да родиш поне още едно таквоз прекрасно!  Heart Eyes Че за какво са му на Саши играчки? Той вече е в друг левъл на талантите си.  Simple Smile
Миме, честито в аванс! Подаръци, мечта.  Simple Smile
Аз сега се сетих, че Марчето може да се сдобие с един касов апарат за празниците, както и с един банкомат. През лятото много хубаво си играеше с един от втория вид, който й бяхме купили за Добрич. А толкова обича, когато излезем навън да се спрем пред тази играчка, която пуска пари.  Mr. Green
Ще имам предвид и играчките от идеите на Вери. Аз да си призная отдавна съм минала на играчки на 3+.
За изпуснатите фрази е голям майтап. Уж си играе, но всичко, всичко чува (това като песничката "Аз имам"  Grinning)
Примерно вчера се обръщам към мъжа ми, а малкото ехо повтаря:"ГаКи, ГаКиии" (като я учехме кой как се казва, й казвахме че тати е Гати, но и ГаКи върши работа  Wink). Обаче се оказа, че детето знае и истинското име на татко си. Вечерта пък надуши татко й какво си е хапнал и ме отведе при "байте" (зайо байо зрънчо  Mr. Green).
Само ни стървите с това Варненско слънце.  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 15:21 от рони

# 536
Привет момичета   bouquet
Еми   Hug  Praynig  Praynig  Praynig
Миме, честити нови придобивки в аванс  Wink, може пък на рождения ден да има още изненади  Laughing
Деси, може би на Саши наистина са му омръзнали играчките, след време можеш да започнеш да вадиш малко по малко.Тога може да видиш каква ще е реакцията му  Thinking.
При нас всяко нещо е интересно за определен период от време- след което така си остава забравено за дълго време, дори и да му  се мотае в краката не го поглежда  Peace
Ние си чакаме втората серия Т- днес доки каза че горните кучешки напиратда излязат така че да съм подготвена  ooooh!.
Хубав и слънчев ден и много усмивки- болните бързо да оздравяват  Hug

# 537
Еми, Hug.
Надявам се да не се оправдаят опасенията ти за избора на екип...  Confused
ssillvvi, 3 дни не си прибра играчките, които бяха разпиляни из целия апартамент. А те са много, ама наистина много. Друг път аз или баща му му помагаме в прибирането, или пък той сам се справя (но винаги с поощрение някакво, или условия- примерно няма да излезем докато не подреди, няма да гледа филмче и т.н.). Честно казано по-трудно (или по-скоро досадно) ми беше да ги прескачам 3 дни, отколкото да ги бях събрала, но се заинатих и аз. Казах му, че му давам срок, в който да си прибере нещата. И този път се запънах, че няма да му помагам, защото бях афектирана от думите : "Щом ти пречат играчките, прибери ги ти. На мен не ми пречат'' Crazy, ''Няма пък ти да ми кажеш какво да правя''!!!. Моляяяяяяяя? Моляяяяяя?.....Та срокът беше първо до вечерта, после стана до следващата вечер, накрая го заплаших, че ако и до следващата вечер останат така- отиват на боклука. И така, на 3-я ден, в чувала и навън.
Ще ми е интересно да чуя мнението ти по въпроса. Simple Smile
Belbey, това с прибирането и ваденето на играчки го правех като беше по-малък, сега играчките се сменят доста често (просто защото ги чупи с учудваща бързина и ''сръчност'', или пък ги губи, понеже ги мъкне къде ли не Whistling), та не вярвам наистина да са му омръзнали.  Rolling Eyes

рони, благодаря ти Hug. ЖЗ като станат на по 15/18 години, може и да се замисля за 3-то. Grinning . Причина да не е по-рано е страх, че много близнаци имаме в родА си, и да не взема да изтегля късата клечка Laughing.
Мария каква е хитруша. Пу-пу. Heart Eyes.

# 538
Привет и от мен. Само на бързо да споделя, че ние пак сме си в къщи. Яслата се приема с въодушевление, но като са двамата, а Светли е болен и вчера Боби сам доста е плакал.
Та днес се гледаме заедно в къщи и вече съм луднала...

# 539
ЕмилиPraynig Hug,дано това вече е за последно и утре мине успешно операцията. А какви са тези работи за избор на екип? #Cussing out Миналата седмица имаше доста коменатари по ТВ за тези неща. Даже щяло да има и разследване по болниците в страната, защото доста оплакавния имало. Thinking #Cussing out успех за утре! Милото Габи, сигурно и тя много тежко ги приема нещата.
Дезире, това с хвърлянето на играчките на "боклука" и аз съм го правила с каката. Не искам да те обнадеждавам но при мен не свърши работа, малката доста се беше разтроила от това. Затова сега оставям за игра само някой играчки а останилите ги скривам. Малкия сега е на етап пък всичко да се разглоби и събори и само бута и събаря на кака си нещата и двамата се карат.много обича да разглобява химикалки.
 За коледните подаръци, гледах един сайт за детски играчки и може би някое Лего ще избера. Чудя се за каква възрастова група да избрам, за деца до 2 години или за деца от 2 до 4 години. Гришко се заиграва повече с играчките на кака си, храни бебата, гушка ги.

Общи условия

Активация на акаунт