Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 238
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
За всички пропуснати на по 1 и 1/2 годинки, много  Heart Eyes
Да се доредактирам - специално за Анито много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
за кое Ани  Mr. Green Blush
честито и от мен на всички минали и бъдещи 1.6 месечинковци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Анито се оказва май, че когато я игнорираш тогава налита на бой  Rolling Eyes А съм пропуснала да видя какво прави, а съм изяла някой шамар  Crazy  И никак ама никак! не обича думата "не"  Naughty тя само нея повтаря, но на нея не бива да се казва, че пак има  box Тази агресия започна долу-гхоре по време на отбиването и оставянето й повече на майка ми  Tired но какво да направя, трябва да работя  Confused
Деси ... какво  да ти кажа...леко ме напушва на смях като си ги представя двамата с Андреа след няколко години събрани на едно  Mr. Green едно голямо  Hug за всички и дано Анито скоро се оправи  Praynig
Еми   Hug Hug Hug  Heart Eyes
Миме това се казват подаръци  Mr. Green със здраве да си ги носиш и дано целогодишно се чувстваш така обичана  Hug
Много яко се насадих тези дни- имам изпит в събота и 2 курсови работи да напиша, едната с краен срок събота, а другата...днес  #Crazy Но какво да направя,че като съм вкъщи Анито е залепена за мен,а тя като заспи обикновено заспивам с нея, докато я приспивам  Blush
Лека вечер на всички,пропуснах много хора,но ви  Hug всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 541
Днес прочетох нещо, което ми се прииска да ви покажа

''Съобщението,
което всеки възрастен трябва да прочете, защото децата наблюдават и правят това, което ти правиш, а не онова, което им казваш...

~ . ~ . ~

* Когато си мислеше, че не те гледам,
аз видях, как ти закачи първата ми картина на хладилника и веднага поисках да нарисувам друга...

аз видях, как ти нахрани малко изгубено коте и научих, че е добре да сме мили с животните...

аз видях, как ти направи любимата ми торта за мен и научих, че дори и най-малките неща могат да бъдат най-специалните неща в живота...

аз чух, как ти каза една молитва и вече знаех, че някъде има Бог - така се научих да вярвам в Него...

аз видях, как ти приготви храна и я занесе на приятел, който беше болен и научих, че ние всички трябва да помагаме, грижейки се един за друг...

аз видях, как ти отдели от времето и парите си, за да помогнеш на хора, които нямат нищо и научих, че тези които имат нещо трябва да дават на тези, които нямат...

аз видях, как ти се грижиш за нашата къща и всеки в нея и научих, че трябва да се грижим за това, което ни е дадено...

аз видях, как ти се справяш с отговорностите си, дори когато не се чувстваш добре и научих, че трябва да поемам отговорности когато порастна...

аз видях, как потичат сълзи от очите ти и научих, че понякога биваш наранен, но няма нищо страшно в това да поплачеш в такива моменти...

аз видях, как ти се безпокоиш за мен и поисках да бъда всичко онова, което мога да съм...

аз научих най-много от уроците на живота, които трябва да знам, за да бъда един добър и стойностен човек, когато порастна...

аз те погледнах и научих толкова много от Теб!
Затова, сега искам да ти кажа “Благодаря!” за всички онези неща, които видях, докато ти не знаеше, че те гледам...

~ . ~ . ~

Посвещавам това на всички онези хора, които правят толкова много за другите мислейки, че никой не ги вижда...
''

Heart Eyes

# 542
Desirée , Страхотно е. Много хубави неща са казани.

Емили, още веднъж успех и стиснати палци утре вече всичко да приключи.   bouquet

Аз днес съм много зле. Такова възпаление на трахеята имам, че едва дишам. Гърдите ми свирят като локомотив и се уморявам страшно бързо.

# 543
  • Бургас
Здравейте, нямам време да ви чета, но ето на, успях  Hug
Емили,  Hug може да е обсъждано, но... ти мислила ли си над факта някой да ви е урочасал? Ако вярваш на такива неща, може би ще е хубаво да отидете при някой да оправи негативната енергия
Видях страхотни предложения за подаръци, благодаря ви за това.   bouquet
Миме, какви обични хора имаш само, браво  Hug Simple Smile
Говорите за магариите на детенца... миналата седмица ми направи един огромен панаир при лекарката, а предишната нощ го направи и вкъщи... Не мога да и повлияя по никакъв начин, реве до дране, иска да я гушкам и се извива в ръцете ми и ръкомаха  Shocked Rolling Eyes Диване... Като нещо не й се даде се залепва за мен и почти ляга на пода  Rolling Eyes Rolling Eyes
Ходи на ясла от вчера и съм замислила да я оставям вече до края, казват че е спокойна, хапва и спи по малко, дано  Praynig
Аз съм ужасно хремава, тече ми носът като вода, кихам непрекъснато и ме болят очите, ужас е, докато съм на работа е направо смена картинка с хората  Mr. Green Не мисля че е вирус, май ме хвана лошото време вчера сутринта  Confused
Мамочка, честит ви нов дом!!! Много щастие желая на цялото ви семейство  Hug
Desiree, много е хубаво   bouquet
Далина продължава да не казва нищо смислено, дали ще се подлъже покрай децата в яслата да проговори...
Болничките бързо да се оправят  Praynig

# 544
За болничкото, но така като поставяш въпроса, твоето има абонамент от целувации!  Heart Eyes Grinning
Бен, не е въпрос до урочасване. Всъщност вчера писах на Еми, но може и други да имат усещането за разбъркана енергия. Затова ще пиша и тук. Има един светец - Киприян, който бил магьосник преди да се посвети на вярата. В храмовете четат негови молитви. В София със сигурност знам за Св. Неделя. В един ден от седмицата се прави това нещо, но не съм сигурна в сряда или в четвъртък беше.  Rolling Eyes Който има достатъчно вяра и няжда, може да отиде в храм и да поиска да му прочетат Киприановите молитви.  Peace
Деси, много приятно четиво.  Heart Eyes

# 545
За болничкото, но така като поставяш въпроса, твоето има абонамент от целувации!  Heart Eyes Grinning
Бен, не е въпрос до урочасване. Всъщност вчера писах на Еми, но може и други да имат усещането за разбъркана енергия. Затова ще пиша и тук. Има един светец - Киприян, който бил магьосник преди да се посвети на вярата. В храмовете четат негови молитви. В София със сигурност знам за Св. Неделя. В един ден от седмицата се прави това нещо, но не съм сигурна в сряда или в четвъртък беше.  Rolling Eyes Който има достатъчно вяра и няжда, може да отиде в храм и да поиска да му прочетат Киприановите молитви.  Peace
Деси, много приятно четиво.  Heart Eyes

Е Рони браво и много благодаря че го написа това за Каприяновите молитви.Имам приятелка, която ходи да и четат такива молитви. Проблема беше при нея не при бебето.Трябва и много силно да вярваш в това Давно Еми ли ако и е до това да прочете С медицинска помощ и с тези молитви момичето успя да роди здраво дете  и да си го гледа след това.Между другото ходжата също помага при такива случаи.

# 546
Влизам набързо да кажа за Алексче. Операцията е минала, малката е на системи при мама, обаче инфо как е протекло всичко няма Tired. Еми не знае дали яйчника на детето е освободен, където е бил прещипан, или е изваден. Tired. Нито думичка от никой лекар, нито нищичко. Само един и е казал, че при отварянето на детенцето за операциятата са видяли, че има и аномалия на анусчето. И след месец- пак операция...
Никой не и е казал, колко време след операцията може да си я кърми (имайки впредвид, че детето не е яло от снощи)... а като е питала, и казали: "Ама кой ви е казал, че не може'' ooooh!. Та, опитала е да я нахрани, но душичката веднага е заспала в прегръдката и, гладничка, но усетила любимата топлинка.
Пак ревнах. За първи път сълзите не изчакаха поне до края на разговора ни с Еми. Като че ли само това и трябваше Confused. Ужасно ми е мъчно.

Ако науча нещо друго, ще пиша пак. Тя няма безжичен нет там, преди случайно е хванала мтелски с телефона си.

# 547
Нетът  й е най-малкия проблем.
За мъничкото ни Алексче много  Praynig Praynig Praynig и  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Еми, не знам още какво и колко ти остава да преживееш и да изтърпиш, но знай че имаш подкрепата ми, ако имаш нужда от нещо.  Hug
Имам една молба към Вери. Вери, може ли на заглавната ни страничка да впишеш и първата ни априлска сестричка с една четирилистна детелинка до името й.  Praynig

# 548
  • София
рони , аз пуснах тематата, аз ще сложа детелинка. Sad

Ужасно ми е мъчно, и не съм на себе си. Чух се с Еми, докато мъничката принцеска беше в операционната, мама е на ръба, лошото е, че вече не знам и аз самата как да я успокоявам. Не е човешко това, през което преминават, не може да е истина...  Sad
Нека всички се помолим за тях и да запалим по едва свещичка... Довечера. Cry Cry Cry

# 549
Най-прясната снимка на най-малкото ни геройче  Heart Eyes.

# 550
Прекрасна е!!! Дано скоро вече да бъде и също толкова здравичка, милата душичка!  Praynig Heart Eyes

# 551
  • София
 Hug

# 552
Здравейте  bouquet
Щях да пиша, но нямам думи Rolling Eyes
Искам само да пратя и моята положителна енергия и мисли към малката Алекс Heart Eyes, сладка душичка да се оправя и да няма повече проблеми Praynig на мама Еми много прегръдки и вяра, че всичко ще се оправи  Hug Praynig

# 553
# 554
Просто не мога да повярвам, че още мъки ще има това сладко бебче. Защо, Господи?
Еми, миличка, с теб сме! Дано цялата тази положителна енергия стигне до вас babydust7

Общи условия

Активация на акаунт