. И аз щях да ти предложа по-скорощно кръщене, но не исках толкова да навлизам в личното ви пространство.Мамочка, ти обеща да пуснеш снимките на новия апартамент. Как така Миша познава буквите

Кръщенето го направи, както и когато го чувстваш. Кръщенето е хубав ритуал и дано да промени нещата при Алексчето към добро. 
Нашата печка не мога да кажа, че остава незабелязана, но не е и сред предпочитаните играчки. С чинийките и разните му там дребности си играе, обаче само за да си ги слага в пликче. От онези игри - напълни-изпразни.
и ще се моля за Алекс това да и е последната операция и да няма вече проблеми миличкото бебче

как така научи Миша на буквичките, разкажи че ми стана интересно както и за преместването 

страхотен е, а мама и тати златна гривна
ех направо нямам думи да ви опиша, за първи път от както съм тук в Щатите съм щастлива преди рождения си ден(винаги преди изпадах в черна дупка) Не е от подаръците със сигурност, най-вероятно е от вниманието и обичтта, която получавам
Има да играе години наред, а колко още ще получи
Най-вероятно ще получи конструктор от нас, но от бабите-не знам. А за Габи е още по-трудно, тя с почти нищо не си играе, но това не й пречи да иска всичко, което види на реклама.
по отношение на играчките покрай кака си. Габи започна да играе с такива играчки на 2 и по.-3 години.
, като ми казва ''браво'', че съм ги махнала, защото му били досадни. No comment
. Преди 2 вечери с баща му го питаме какво иска от Дядо Коледа, а той отново ни застреля: "Не искам подаръци, не разбрахте ли че не са важни''
. И ме успокоява: "Спокойно, мамо, аз се оправям''...играе си с колички ''наужким''
, свива си ръката в юмруче и кара
.

! Стискам палци докторът да не е казал нищо обезпокоително
.
), но няма да навлизам в подробности, че тъкмо ми мина малко
!

Целувки от нас!
И както казваш и ние вече си говорим с кодове вкъщи,защото Ави вече знае например какво е солети,и когато стане въпрос за нещо, което не може сега да и се даде започваме да и обясняваме помежду си с други имена за да не я дразним.Много е смешно понякога,но няма как налага се засега иначе няма спасение
Ще може да се поразходим
.
Че за какво са му на Саши играчки? Той вече е в друг левъл на талантите си. 

)
). Обаче се оказа, че детето знае и истинското име на татко си. Вечерта пък надуши татко й какво си е хапнал и ме отведе при "байте" (зайо байо зрънчо

, може пък на рождения ден да има още изненади
.
.
.
, ''Няма пък ти да ми кажеш какво да правя''!!!. Моляяяяяяяя? Моляяяяяя?.....Та срокът беше първо до вечерта, после стана до следващата вечер, накрая го заплаших, че ако и до следващата вечер останат така- отиват на боклука. И така, на 3-я ден, в чувала и навън. 
), та не вярвам наистина да са му омръзнали.
. ЖЗ като станат на по 15/18 години, може и да се замисля за 3-то.
. Причина да не е по-рано е страх, че много близнаци имаме в родА си, и да не взема да изтегля късата клечка
.
,дано това вече е за последно и утре мине успешно операцията. А какви са тези работи за избор на екип?
Миналата седмица имаше доста коменатари по ТВ за тези неща. Даже щяло да има и разследване по болниците в страната, защото доста оплакавния имало.
успех за утре! Милото Габи, сигурно и тя много тежко ги приема нещата.Препоръчани теми