Шегувам се! Бъди щастлива, бъди сияйна и като виното омайна!

Маги, добре дошли отново с Борката!

Поем, счупи ме с тия съчки и пръчки, ей!
А Сами ми е такава слабост, че само да ми падне...

Много хубава срещичка! Бебоците са готови за хрускане!

Наш Калин пак го хвана дришнята, вече 10 ден, след 3-дневния вирус с 39 Т още не се е оправил.

И сега ако зъбите пак ни погодят номер - 1 месец детето да е на диета, ще полудея. Вече е такъв клечо - буболечо, милия...
То не бяха дренки, кори от нар, Ентерол, Хидрасек, Био Гайа, картофи, ориз, леч. Химана, нищо не помага. Един ден е добре и ме зарадва, че се е посгъстило акото и на другия пак вода.

Но иначе не спира да бърбори. Като го питам как се казва, отговаря:"Каинка".
Мамочка, чакаме снимчици на гнезденцето с пиленцата в него!
Айде, лека и наспивна!
И пак целувчица за Алексче!

Пробвала ли си да му даваш пробиотици-бифидус, ацедофилус, храносмилателни ензими. Пиши ми, ако искаш на лични.

:
, че да си е винаги така усмихната и доволна като на снимките(ФБ-ски)!
. Но ако съдя по батЮ И- едва ли
. Вели пребори ли се с вируса
? Как е мис Чар

) направо като газена от валяк. Мята се накъдето успее. Добре, че е чувала, защото хем ще спи отвита, хем пребита Марията.
. Лошото е, че спят на хладно децата (на топло не могат), и понякога са значително леденясали (обувам чорапки, които обаче също намирам не където трябва).
Даже съм решила да й купя един много як чувал с косми сега. Ако ще и на отворен прозорец през зимата да спи с него.
когато се опитам да му го сложа...а не дай си боже и да напарвя опит да го приспя в този мъчителен уред...търпя пълен провал
А новият хит....да спи на земята. Слагам бебе в кошара, след час намирам бебе нагушило възглавница наземята. Слагам бебе при мама му на спалнята...и го чувам как се изнизва и си смъква възглавницата на земята
Близо седмица се отивах да възпитам подчинение относно мястото на спане...напразно.. От два ден асъм го оставила да спи където си иска пък....вечер си го слагам в кошарата , а после само внимавам да не го настъпя в тъмното 
.Толкова хубави снимки видях,че ми се прииска да ги намачкам тез малки овнета едно хубаво 
имаше и другоо...е нищо за другия път...