Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 215
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Миме, хайде и ти чукна трийсетака, вече м**ата си трака! Joy
Шегувам се! Бъди щастлива, бъди сияйна и като виното омайна!
   bouquet

Маги, добре дошли отново с Борката! Hug
Поем, счупи ме с тия съчки и пръчки, ей! Joy А Сами ми е такава слабост, че само да ми падне... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубава срещичка! Бебоците са готови за хрускане! Hug

Наш Калин пак го хвана дришнята, вече 10 ден, след 3-дневния вирус с 39 Т още не се е оправил.  Tired
И сега ако зъбите пак ни погодят номер - 1 месец детето да е на диета, ще полудея. Вече е такъв клечо - буболечо, милия...
То не бяха дренки, кори от нар, Ентерол, Хидрасек, Био Гайа, картофи, ориз, леч. Химана, нищо не помага. Един ден е добре и ме зарадва, че се е посгъстило акото и на другия пак вода. Tired
Но иначе не спира да бърбори. Като го питам как се казва, отговаря:"Каинка". Laughing

Мамочка, чакаме снимчици на гнезденцето с пиленцата в него! Flutter
Айде, лека и наспивна!
И пак целувчица за Алексче! Heart Eyes

# 601
Лека седмица на всички!

В този мрачен ден нека грейне едно слънце!

Маги, ще ти простим само, ако пуснеш снимки Laughing

Нани, много дри*лив ваш Каинчо Sad Пробвала ли си да му даваш пробиотици-бифидус, ацедофилус, храносмилателни ензими. Пиши ми, ако искаш на лични.

Моят мъж и той е с вирус с разстройство. Вики, както писах има вече 1 седмица необяснимо разстройство само сутрин, вечер и нощем. И нищо не яде, ама нищо Sad Поне преди, като я кърмех не се притеснявах, че нищо не яде, защото компенсираше с кърма, а сега с много зор за цял ден четвъртинка филийка хляб и една бисквита.

# 602
  • София
Мименце, Честит Юбилей, мила!
Бъди все така чаровна и нека в новия етап от живота, в който навлизаш, те очакват само победи, сбъднати мечти, истински хора и стойностни неща!

Много се зарадвах да видя някои позабравени муцуни.  Heart Eyes Надявам се вече да не липсват в редиците.
Не съм чела, че бързам със снимковия матрИал Blush:

Съботно - есенен разказ в картинки:
Цвят и багри, с участието на Елина. Отново.
И Вели.
Някой си е седнал в шумата на мекичкоо. Grinning Я ставаай! Joy hahaha Joy
С мама събираме порция есен.
Самата тя... Heart Eyes ...със събраните листа.
Бати с децата. Ени мЕрише цветята. Laughing
Там има самолет! Там ти казваам!
А забЕгналите ги връщаме така! Joy
Тати ме носи на конче. Grinning ДЗААК!
Влаковете - една стара любов на Велкин. Grinning КеееФ! И то какъв.
Накрая се уморих. Но не и бати.
Горе, горе... Mr. Green горе на черешатаа!

И от неделната импровизирана срещичка с Ивчето и Еми: Heart Eyes Heart Eyes
Къде ще ходим сега?
Еми раздава шоколадови яйцаа! Blush
Станиолът хич не ми е пречка. hahaha Резултатът!
Габи в далечината. Laughing
Саши се любува на пейзажа!
Гледката. От друг ъгъл.
Саши папка солетки.
И лежи на земята за ужас на мама. hahaha
Малка току - що събудена Алекс. Heart Eyes
Която Олче веднага награби... Blush Сладурка малка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имах честта да я напапкам. Laughing
Вели и слонче. шАфиорка Габи. С тати. Heart Eyes
И Ени с тати. И без. Laughing
Бащи за пример. Mr. Green И образец.
Накрая героите са превъзбудени и уморени.

Отчетох се със снимки, поне за близките 3 месеца... Embarassed

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 10:36 от ღолчеღ

# 603
very nice, много хубаво начало на деня си поставила Hug!
На теб,и на poem, мерси за фотото от срещичката! Много сте хубави всички, малки и големи!  bouquet
Зъбоникнещите кризи на Вики да минават  smile3513, че да си е винаги така усмихната и доволна като на снимките(ФБ-ски)!

Мамочка, все забравям да ти честитя новият дом! Нека е изпълнен с много топлина, уют и детски смях!   bouquet

magdalena.savova, добре завърнали се тук. Hug
Цитат
Маги, ще ти простим само, ако пуснеш снимки Laughing
yes

Mара Подробната, браво на роботчето Grinning. Като спомена за храненето, и при нас се появи голяма проблемация.... надявам се временна Praynig. Но ако съдя по батЮ И- едва ли  Tired. Та, Анелия спря да яде всякакво месо, освен риба. И спря да яде мляко.  Rolling Eyes

Enigma, гуш за ясленчо Томи Hug.

ma_lolo, как е Калина?
Олчето и тя се запиля някъде... Thinking. Вели пребори ли се с вируса  bash? Как е мис Чар  Heart Eyes?

Нани, милото ''Каинка'' Heart Eyes, измъчило се е и то. Ег**и проклетите вируси Twisted Evil....Дано му се види края вече Praynig.

П.П. Докато публикувам, Олче писа. И то достойно Laughing, впускам се в снимкогледане Grinning.

3-та редакция  Embarassed:
Снимките са разкооошнииии!!! Есенният разказ с участието на братче и сестриче е чуден Heart Eyes Heart Eyes!
Както не много благородно ( Mr. Green) завидях за варненската среща, така сега и за софийската.

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 10:56 от Desirée

# 604
Миме, никога не е късно за още една честитка! Много е хубаво да си на тлийсе!  Grinning Да знаеш, че и с петарка отгоре пак е много гот, когато си имаш обръжението-мечта!    bouquet  bouquet  bouquet
Нани, да му минава вече на нашия другар Каинка всичко течно, откъдето не трябва.  Naughty
Маги, добре сте се завърнали с Борис.  Hug
Много хубави снимки видях! Браво на варненската задруга+Аничка!
Поемче, я вземи да се изфукаш с най-красивия модел, който грее от страниците на дългоочакваното за излизане списание!!!  Crossing Arms
Еми, страхотни са ти момиченцата! Имаше снимки, на които се чудех дали сте снимали Зори или това си ти.  Heart Eyes
Олче, ти си най-образцовия доставчик на снимки!!!  Heart Eyes Качествени основно. Количество винаги може и още.  Grinning
Марче, като четох какви ги върши Фия, си я представих особено живо.  Heart Eyes Подобен модел роботче се подвизава и у дома. 
Чакаме скоро новини за най-добрата леля.  Praynig
Вери, аз съм много благодарна на ц*ц* (не е Цв. Цветанов, да не се объркате нещо  Laughing), че бързо въвеждаме нов сън. Вярно, че на често го правим, но спането си е все така някаква мечта. И на мен ми се струва, че ако се намали броя на спящите в стаята на бебе, нещата ще се подобрят, но това ще се случи един друг път, който няма да бъде скоро най-вероятно. Понякога се "будя" (то това спане ли е  Simple Smile) направо като газена от валяк. Мята се накъдето успее. Добре, че е чувала, защото хем ще спи отвита, хем пребита Марията.
Приятен ден сега. Много ми хареса слънчицето, с което Вери ни поздрави.  Grinning Heart Eyes

# 605
Мята се накъдето успее. Добре, че е чувала, защото хем ще спи отвита, хем пребита Марията.
Joy Joy Joy
A каква е тайната шило в торба да стои? Laughing. Защото моите и двамата не можах да ги науча да спят в такова чудо, и си страдам от това  Mr. Green. Вместо да си спя спокойно, ставам да завивам отвити крачета ( и не само), долу-горе през час Whistling. Лошото е, че спят на хладно децата (на топло не могат), и понякога са значително леденясали (обувам чорапки, които обаче също намирам не където трябва). Crossing Arms

# 606
Мята се накъдето успее. Добре, че е чувала, защото хем ще спи отвита, хем пребита Марията.
Joy Joy Joy
A каква е тайната шило в торба да стои? Laughing. Защото моите и двамата не можах да ги науча да спят в такова чудо, и си страдам от това  Mr. Green. Вместо да си спя спокойно, ставам да завивам отвити крачета ( и не само), долу-горе през час Whistling. Лошото е, че спят на хладно децата (на топло не могат), и понякога са значително леденясали (обувам чорапки, които обаче също намирам не където трябва). Crossing Arms
Никой не я пита. Налагам едноличен терор. Социалните да не четат.  bowuu Даже съм решила да й купя един много як чувал с косми сега. Ако ще и на отворен прозорец през зимата да спи с него.  Whistling

# 607
  • София
Joy Joy Joy
Никой не я пита. Налагам едноличен терор. Социалните да не четат.  bowuu Даже съм решила да й купя един много як чувал с косми сега. Ако ще и на отворен прозорец през зимата да спи с него.  Whistling

Така, така...! Whistling Щом Елина спи в чувал, имаш надежда, Деска! Flutter

# 608
 Много набързо по темата с чувалите...и аз не успях да се наложа с това изобретение...има истерии и не само  ooooh! когато се опитам да му го сложа...а не дай си боже и да напарвя опит да го приспя в този мъчителен уред...търпя пълен провал  Tired И аз като Дезире по сто пъти ставам да завива..ама то щото и детето толщкова пъти си се буди  Crazy А новият хит....да спи на земята. Слагам бебе в кошара, след час намирам бебе нагушило възглавница наземята. Слагам бебе при мама му на спалнята...и го чувам как се изнизва и си смъква възглавницата на земята  #Crazy Близо седмица се отивах да възпитам подчинение относно мястото на спане...напразно.. От два ден асъм го оставила да спи където си иска пък....вечер си го слагам в кошарата , а после само внимавам да не го настъпя  в тъмното Joy
 Бегам че имамда поуча малко дакота дребна нинджа се е  заровил в играчките си. довечера ще се вкл по задълго и ще разгледам всички снимчици  Heart Eyes

# 609
Привет мое виртуално семейство Heart Eyes Hug
Вчера партито беше супер изкарахме си много добре имаше тортичка, танци и много смях и веселие, Диди се отчете като най-усмихнато и танцувално детенце Mr. Green за радост на всички ни Heart Eyes
Олче страхотна есенна картинка, със сладките муцунки на Вели и Ени Heart Eyes Завидях ти Олче за прекрасните моменти с розовото бонбонче Алекс Heart Eyes Също много се радвам на снимките от импровизираната ви срещичка с Еми и Ивка Hug Ивче как си миличка отдавна не си ни писала?  Не мога да не отбележа и татковците за пример - БРАВО! Mr. Green Дано всички са такива като тях Peace
Варненската срещичка както виждам е минала много добре, всички сте толкова хубави, усмихнати и много щастливи с малките сладури Hug Радвам се че видях и Аничка Hug
Хайде пак след малко  Wink

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 14:17 от Мимето*

# 610
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте мамчета на сладкишчета Stop.Толкова хубави снимки видях,че ми се прииска да ги намачкам тез малки овнета едно хубаво Crazy ,ама Цъ Confused.Вчера имах честа да се полюбувам на трички,ама таки ги стреснах милите,че почнаха да се крият в полите на мама от мен  ooooh!Днес съм решила да не ви се оплаквам ,а да ви похваля мойто овне.Момата реши,че вече е голяма и започна да си обува сама чорапите (ще покажа снимки),панталона,но без да го дига на дупето естествено и обувките,който успява да надене само на пръстите и от там се почва едно пищене,че не става нейното  ooooh!...... та знаели се.Вече категорично ми отказва на мен и на който и да е друг да я храни.Иска сама (друг е въпроса,че не може и става едно мазало).Определено обаче имаме проблем с яденето.От месеци на сам живее на фотосинтеза.Ако чопне някоя солета или отгризе половин Уше на някое мече Барни ще е цяло чудо.Шоколад и бира обаче никога не отказва  Peace.От както Алекс е в къщи е станала много любвеобвилна.Започна да дава целуки и дори позволява на някой да я гушне щом види че и Алекс я гушкат.Никога до сега не ни беше давала да я гушкаме и да я мачкаме.Определено детето си знае какво иска и си отстоява мнението по всички въпроси.Когато и се скарам да не ми пипа телефона и да го остави на масата се прави на ударена,но тръгнали към нея веднага го запраща с все сила на пода и ме поглежда многозначително с което иска да ми каже,че няма да е мойто все пак.Скараш ли и се за нещо ляга на пода и започва да пищи,колкото глас има и да си блъска главата със  сила в плочките докато не стане нейното ooooh!.Много сме далеч още от говоренето,но пък за сметка на това всичко разбира.Носи ми памперс за Алекс когато я помоля и когато погледна за кремчето,тя вече го е отворила и ми го подава.Стане ли време за папкане ми носи лъжичка и капките (който аз иначе все забравям).Плаче ли бебето се опитва да го гушне от което ми побелява косата направо,но е винаги готова да помогне.Очертава се много силен характер и ми се струва,че това дете ще стигне далеч.Ох исках да пиша още,но бебка се събуди и трябва да се гушкаме.Само да поздравя малко предварително всички утрешни именици и най вече малкия сладур на Йо Йо.Бъдете живи и здрави и с гордост носете хубавото си име   bouquet.Миме  Hug и тук да ти кажа честито   bouquet.Тортата е страхотна ,а ти както винаги сияеш на всички снимки  Heart Eyes.Благодаря на всички ви ,че сте с нас и не ни забравяте,обичам си ви много,много ,много Hug Hug Hug Hug Hug.В сряда ще ни махат конците от операцията.По късно ще пусна снимчици  от вчера и последните няколко дни  Wink айде до скоро  Crazy

# 611
Мимето, вече порасна!!! Честито. Бъди винаги щастлива и всички около теб бъдат и те щестливи!!!

И Гришко такова нещо, като торба за спане няма да търпи. Първата му работа е да си свали чорапите като легне в кошарата. Спи отвит.Маха си и чаршафа даже.
Нагледах се на прекрасни снимки!   bouquet  bouquet  bouquet
За яденето вече не иска да стои на стола си. Храни се в мен. Държи смело вилицата и лъжицата и яде от моята чиния. За сега най добре му се отдава яденето с пръсти. Лъжицата не всеки път уцелва устата му.

# 612
  • Sofia, Bulgaria
http://emiliarie.snimka.bg/family/sreshtichka.544073
ето едно клипче на двете малки принцеси   http://www.facebook.com/video/video.php?v=164961060199481
мен не ме гледайте ,че там 'ич не съм за гледане нито пък разбутаната ми къща  ooooh!

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 20:56 от Emilli Arie

# 613

Миме, бъди много щастлива и нека си нижат само диаманти в огърлицата на живота ти!
(вчера цял ден скитахме, та затова чак сега...)
Аз всеки ден си чета, но някак не ми е пишещо. Вероятно заради мрачното и студено време, гаденето и т.н.
Иначе сме добре. Саши расте, започва да се тръшка от време на време, все така се гоним с храната и цокаме за приспиване, целонощтно и често денем ме използва за биберон(в интерес на истината като цяло общия брой набези към мамините ц**и намаля доста). Не че тече кой знае какво...Много бърбори, но не особено ясно, с изключение на дай и айде. Зъбките вече са ни 11.
От скоро чувствам някакъв прилив на енергия, сякаш и гаденето започва да изчезва и се захващам с чистене и подреждане. За да не се преуморявам си разделих "плана за почистване" на малки "стъпки"- всеки ден по нещо.
Днес бяхме на ранна диагностика. Всичко си му е на ред на малкото човече, но нещо срамежливо ще ни дойде. Само се въртеше, а когато докторката се опита да види пола и си сложи ръчичките точно там.
И аз започнах да се подготвям за коледните подаръци(поне психически). За Саши (за сега) се спряхме на голям камион. Иначе реших(ме) единодушно(както беше казала Кафенце  Mr. Green)за роднините да направим тази година семейни, а не индивидуални подаръци. По-конкретно - по една кошничка с бутилка вино и сирена. За децата (където има- те са вече порастнали) ще добавим по една десетолевка(криза е все пак)...
Сами е голям сладур. От малък се държи професионално пред камерата  Heart Eyes
Вчерашната ни кратичка разходка беше изключително приятна(то си личи от снимките)
.Такааа  newsm78 имаше и другоо...е нищо за другия път...
Много мляс и гуш на всички...

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 21:06 от i√k@

# 614
Миме честит рожден ден!!!
Да си жива, здрава, все така обичана, обгрижвана и усмихната  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт