Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 200
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
poem,мисля,че е от ваксината.На Ави преди седмица и сложиха също само,че в крачето и по същия начин плака и показва,че я боли.Не можеше да си свива крачето,защото трябва да напрегне да стегне мускулчето,а нали е мускулна.Но на следващия ден всичко отшумя.Гледй само да не го натискаш по местенцето да не го боли милото.Ама защо са ви я сложили в ръка ThinkingИ на една др моя приятелка пак в ръчичката на момиченцето и я бяха сложили.

Мамочка,приказно гнезденце с много уют,изчистени форми нищо излишно.Браво!С много радост и любов да е изпълнен домът ви Heart EyesМоята сестра е инжинерен дизайн по специалност и знам какъв труд е.Но си заслужава Peace

# 646
Мамочка, прекрасен дом   bouquet Дано дълги години е изпълнен с любов и радост!

Мелита спи с чувалче от самото начало и нямаме проблеми. Слава богу, спи спокойни и непробудно  Praynig  Peace

# 647
Поем, от ваксината е. Ако още продължава да го боли му дай Панадол или Нурофен.

Мамочка, Страхотен дом. Невероятен! Миша е голямо легло ли спи вече? Ще те безпокоя на лични, ако не възразяваш за феншуй, че и аз съм на тази вълна.

# 648
Поем коя ваксина му сложихте?Ако е реимунизация с пентаксим на Емо крачето много дълго беше надуто и го болеше и като го пипне или допре до нещо и започва да казва как,как (за крак става въпрос)и да проплаква!

# 649
Мамачка, прекрасен дом. Много любов и разбирателство да цари в него.
И аз се интересувам от феншуй, така че ако имаш желание, разкажи ни нещо.

# 650
Мамочка, прекрасен дом! Дано сте много щастливи в него и винаги да е пълен със смях и веселие!

Поем, ваксината е мускулна и най-вероятно е от нея /питай педиатърката какво да му дадеш.за да го облекчиш, или може би нещо като компресче,за да се разнесе по-бързо/. На Дими всеки път му се подува ужасно карчето,след като бием ваксина.

За човалчетата-аз му го слагам, но почти не дърпам ципа,докато заспи,за да има повече свобода и чак като заспи дълбоко го затварям напълно.

Исках да питам-някой да купувал на детето си куфарче Trunki-дали ще му се радват... http://www.trunki.com/

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 10:19 от Io_io

# 651
Мамочка, не съм очаквала нещо друго да видя от жена със стил и толкова артистична!!!   bouquet
Поемче, от чий зор са му боли ръчичката на Сами? Сякаш по-безболезнено ми се струва, че е в крачето да се сложи.  Rolling Eyes То кой ли го пише де. Мария на първата ваксина, на която присъствах и аз (тази за жълтеницата на 1 месец) така стегна мускулчето на крачето си, че сестрата още помни случката за толкова малко бебе, което умее да има толкова добре развит мускул. А и на крачето все още й седи петънце като спомен от тази ваксина Confused Иначе от трите Пентаксима дотук само след втория имаше реакция с температура. След първия пък стана топче, което се разнесе след време.
Това е повод да се похваля от Марчето. Моето бебе за първи път не плака в поликлиниката онзи ден. Отидохме да ни бият последния Пентаксим и майка й като вечно недоразбралата отиде. Да, ама не. Лекарката излезе пред консултацията и в движение ми обясни, че трябвало да мине точно цяла пълна година от последното бодене с Пентаксим. Никакви 4 дни по-малко.  Naughty И така, аз само това чаках да чуя. Без друго си умирам от кеф, когато дойде време за бодилежи.  Outta Joint И още по-хубавото в случая е, че си намерихме едно прекрасно Бубче в чакалнята. То геройски не плака, дочакахме си го отвън, за поне още пет минутки заедно с него и така. Абрикотинчето усети злия ревлив нрав на родената на стотния ден в лето 2009-то Мария. Откри и тайната на дългите мигли каква е. Рев и пак рев. Чак ми е чудно на другите хора как им растат мигли без да ги поливат толкова обилно.  Laughing
Деска, ние с Олчето сме скрити лимонки, но и дребен рогат добитък по зодия също така.  Mr. Green
Да ви пиша и последно за чувалите от мен. Тези, които бях споменала преди имаха едни ципчета отдолу, откъдето могат да се изваждат ходещи крака при нужда. Някоя мама със сръчни ръце и прилична фантазия може да го направи това и без да се налага да се правят допълнителни инвестиции.  Wink

# 652
...Откри и тайната на дългите мигли каква е. Рев и пак рев. Чак ми е чудно на другите хора как им растат мигли без да ги поливат толкова обилно.  Laughing
 Joy  Има истина истина в това твърдение... Сашун също има безумно дълги мигли (няма друг с такива във фемилито)  CrazyБраво на Мария за постижението, пу-пу. Дано все така безстрашна да бъде вече. Grinning
Хубава мини-срещичка сте си спретнали с Бобката  Heart Eyes. А как ли е гаджето ѝ Томи? Дали не му е захаресало в у-щето за бебета?

Цитат
Деска, ние с Олчето сме скрити лимонки, но и дребен рогат добитък по зодия също така.  Mr. Green
Бях пропуснала този факт Laughing. Това е доста... респектиращо  Sunglasses!
Ако дЯцата свикнат все пак да не бунтуват в чувала, може и да им инсталирам ципове отдолу. Даже отсега си мисля, че СашЕто ще влезе доброволно даже в него, ако има такава опция.  bouquet

Dido4ka, с яденето вечер сме зле. Анелия отсега явно ще пази талия... след 18-19h не яде, то толкова яде и преди това де  Twisted Evil. Само като имаме гости яде като невидяла Shocked.А при нормални обстоятелства...чудя се как спи с празно коремче. Мляко отказва, което е главното тревожещо ме Rolling Eyes. Яде го само под формата на сирене и кашкавал, и гледам да ѝ давам повече. Кисело мляко, кремчета с прясно мляко, кашичка с бисквити- тц. А преди и за закуска, и за вечеря си ядеше мляко.

Мамочка, и аз съм възхитена! Прекрасен дом!!! Чудесно се вписвате в него, и той във вас!  Heart Eyes

П.П. very, щях да пиша и забравих. Много мило ми стана като прочетох как ти помага Габи, как се старае, толкова е грижовна и добричка. Heart Eyes Домъчня ми, че ти е толкова трудно, гуш.  Hug

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 11:37 от Desirée

# 653
  • София
Мамочка, честит нов дом! Прекрасен, както обитателите му. Heart Eyes Да цари винаги топлина в него, и да отекват стъпки на приятели и детски смях! Много ме грабна, много! Толкова се радвам за вас!!! Heart Eyes

...и Миша така. На обяд няма проблем, а вечер иска да я гушкам. Не стоя дълго при нея, че така ще свикне и няма оправия, а пък от другата стая ме викат да чета или да гледаме заедно руско детско (това е направо хит!) Аз също се кефя, защото все едно съм малка. Много обичам руски стари детски филмчета  Blush

Вели също е на вълна стаари руски анимации. Толкова са ми красиви и на мен тези cartoon-и. Нищо общо със сегашните ръбати и грозновати Бакугани и пр. японски ужасии. Хитът в момента -  "Паравозик из Ромашкова". Mr. Green Радва се на нескрит интерес и от страна на Елина. Joy

поемче, бързо да минава ръчичката на твоето ангелче прекрасно!!! Щеше да показваш медийната звезда, само ФБ клуба го огря. Crossing Arms Ама освен рогато (рони, така съм се смяла!!! Joy), помня и като слон! Blush

Деска, доброто (доскоро) прасенце Ени също спря да яде. Rolling Eyes Но тя има друг специалитет с който ни изкарва от релси с баба и. Не иска от нас да яде нищо. Shocked Явно жените ги спряга в някаква съмнителна категория Thinking, да и се чуди човек на тия асоциации. ooooh! От баща си и дядо си яде. Shocked Shocked Shocked
Бебешки неща отдавна не вкусва, брат и още хапва кашички, попарки, тя види ли такова нещо - бяга с 200. ooooh! Живее на шоколад, това никога не отказва. Embarassed Води те до хладилника и проси Киндерчета. ooooh! Докато изгладнее яката и издържи да се върне... дядо и (че пръв каца от работещите у дома) да я нахрани... Whistling
Доскоро беше лесна - спретваш и една "Шведска маса" - на ресторантски принцип, наШта Mr. Green яде и маже, маже и яде. Mr. Green Сега гледа дали на масата няма нещо сладко, и ако няма... беЖ. ooooh!

# 654
Привет Сладки мои  bouquet
Ех като ви чета за ваксините и аз да споделя, че това беше и за нас последната за сега чак на 2г ще ходим на преглед и после на 4г разреждат ни(слава богу) Party та исках да кажа че и нашата последна ваксина я биха в ръчичката(Диди докато се усети да реве и док вече беше забравила за ваксината) Май си намерихме вече печена докторка Peace
Чета ви че им давате шоколад, ама това не е много хубаво само да споделя че влияе на нервната им система, аз не давам изобщо(даже и не купувам заради нея) щото Диди е много лакома само да види че някой яде и тя е следващата сяда до теб и почва ам-ам и преглъща и те гледа с един такъв умен поглед, че няма как да не и дадеш Mr. Green та затова вече не купувам шоколади, ядки ядем след като си легне и пуканки също Joy зорлем ще мина на диета Mr. Green

# 655
  • София
Чета ви че им давате шоколад, ама това не е много хубаво само да споделя че влияе на нервната им система, аз не давам изобщо...

Миме, не съм съгласна, че повече вреди, отколкото обратното. Извадка от първата попаднала ми статия по въпроса:

Шоколадът е храна с превъзходен вкус и категорично доказано профилактично действие върху сърдечно-съдовата система. Антиоксидантното действие на шоколада е в основата на профилактичния му ефект върху сърдечно-съдовата система. То се дължи на високото съдържание на флаваноли в него. Те подпомагат клетката за справяне със свободните радикали, които й въздействат неблагоприятно. Консумацията на шоколад води до намаляване склонността към образуване на тромби и удължава времето на кръвосъсирване, чрез повишаване нивото на простациклини и понижава нивото на левкотриените, които се свързват с възпалителните процеси. Шоколадът способства за поддържане на нормална циркулация и сърдечна дейност като повлиява синтеза на азотен окис, който намалява тонуса на кръвоносните съдове. Няма убедителни доказателства, че консумацията на шоколад може да доведе до затлъстяване. Не е открита храна, която може самостоятелно да бъде обвинена, че предизвиква затлъстяване. Затлъстяването е последствие от небалансирано хранене, съчетано с ограничена двигателна активност. Зъбният кариес, една от причините за избягване консумацията на шоколад е по-скоро предизвикан от лоша устна хигиена. Може с категоричност да се каже, че шоколадът е полезен продукт и консумиран в умерени количества доставя не само удоволствие, но и има доказани благоприятни ефекти върху организма.

# 656
http://ncphp.government.bg/bg/stanovista/486-2010-02-24-15-36-44.html
Олче виж какво казва Доц. Веселка Дулева Peace

# 657
Всичко, ако е в големи количества е вредно. Аз още от рождения ден на Деси захраних с бонбони. Мария си се самообслужи. оттогава, когато ме види да ям калорична бомба Марсче, винаги си иска. Аз й давам да си изцапа зъбите и бързо спасявам останалото количество в моя търбух. Досега не съм забелязала реакция като свръх възбуда. Виж, ако изяде част от някой морков примерно става пожар.  #Onfire
Цитат
Мляко отказва, което е главното тревожещо ме . Яде го само под формата на сирене и кашкавал, и гледам да ѝ давам повече. Кисело мляко, кремчета с прясно мляко, кашичка с бисквити- тц
Вчера за това писах на едно друго място. Ако не е малкото кърма, която все още мога да произведа и сиренето, на което наблягам в попарата, мляко под друга форма не се приема. Напоследък мешам в плодовете по малко Данонино (доколкото това нещо е мляко). А интересът към нашите храни се свежда до рибата, морков (да го хрупка, а не на сок), бяла ряпа (вчера уж малко исках да й дам, а тя ми отмъкна манджата, че малко люта и не като за бебешки корем според мен), Зрънчо, солети и какво още беше?? А, ябълка понякога яде така. Сокове все още не пие и така ... Алтернативите да яде някакви сусами, ядки, за да я снабдя с калций са загубена кауза.

# 658
  • София

Аз тая хич не я тача, Миме! Mr. Green Peace Wink
(Точно, защото е авторка на тази "Наредба" за здравословно хранене ooooh!, заради която Вели и много други деца гладуват в градините! Да не си помислиш, че само така си говоря, имам впечатления! Peace)

# 659
 Олче  Blush ще се поправя  Blush до утре сутрин и тук шИ сЪ поФаля  Mr. Green...че както и др път съм казвала - скоростта ми е около 3 часа на снимка  Tired
 по темата за млякото....Само и той не яде най настървено мляко...ама той на какво ли се настървява освен на "бонИ бУонбонИ" Crazy Та гледам в закуската му да слагам мляко- кус кус с прясно мляко, грис с прясно мляко...и т.н., а в зеленявите супи също кисело мляко.  Иначе няма да се хваля много много, че още ми се свива стомаха като си помисля че онзи злояд многомесечен период може да се завърне...но Сами яде това което готвя за нас. По никакъв начин не деля храната вече. Само по малко сол, вместо олио масло и без бюльончета. Хит в момента са "бам бамиии"-тата в супите и яденетата...за граха иде реч. Нямали бам бами на върха на лъжицата устата е категорично затворена  Crazy Във всичко го слагам пустия му грах- картофено ядене, ориз с кирийки месяни, супи мупи   Joy   За шоколада...яде...и аз не го смятам за най- правилната си постъпка, но пък и не ми се иска съвсем да не му давам от тази блажинка  Mr. Green Едно парченце на ден си отнася  Blush Ама гледам да е по обяд , че после енерджито му идва в повече и ставам луда калинка  Joy Възглавниците от дивана биват дивашки разхвърляни по земята и Само се катери на дивана и се хвърля отгоре им  hahaha ...ама с боен вик "Мааамииии ганици баааааааааааам"   Joy  Иначе мен др по ме притеснява за този шоколад- да не му повредя зъбките  Thinking въпреки че си ги мием старателно и сетрин и вечер, но все пак...сладко си е  Thinking
 И не на последно място да благодаря на всички писали по снощното ми притеснение за ръчичката- тази сутрин нямаше никакви болежки  Mr. Green Но снощи ми беше мн жално. Буди се много на често и казваше че го боли ръчичката и дори спинка по едно време седнал миличкият, явно го е боляло като е легнал  Sad И аз си поплаках, че ми стана жално .... може и МЦ който очаквам да е бил виновен за гайдата ми де  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт