Габи вече си има сестриче, нека всяко АПРИЛче си има някой такъв да обича

• 32 180
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Io_io  Hug

# 691
# 692
# 693
Iо Io,много съжалявам за загубата ви Sad HugКогато си готова и желаеш можеш да споделиш с нас.Уфф,много ми стана гадно.

# 694
Момичета, благодаря ви за подкрепата!   bouquet

Опитвам се да си повтарям,че не трябва да съм неблагодарна, че си имаме прекрасно момченце, че има хора,които се молят дори само за едно детенце с години и им се случват много по-страшни неща...Не искам да звуча егоистично, знам,че някои от вас са минали през още по-ужасни мъки...
Мисед аборт, в 6,5г.с. имаше сърдечна дейност и всичко беше наред,а в 11 вече не. Откриха го при прегледа в петък. Най-ужасното беше,че в 13,00 затварят блока,в който се извършват манипулациите и трябваше да чакаме до понеделник сутрин. През целия уикенд се молех да е станала някаква ужасна грешка,но вчера сутринта вече прокървих и в болницата ми казаха,че матката е пълна с кръв. През цялото време всички ми повтарят как такива неща се случват и че скоро ще си направим ново бебче,че това е само още неразвит ембрион и сякаш никой не разбира,че за нас това си беше нашето детенце,имаше си вече имена,имаше си място вкъщи, имаше цялата ни любов! Мъжът ми каза,че с излизането от упойката съм се превивала в сълзи и съм крещяла отчаяно,че са ми взели бебенцето,че вече го няма. Цялата ми душа крещи и иска всичко да е просто един кошмар!

# 695
Io_io, съжалявам Cry. Силно гуш!

# 696
  • София
Io_io Sad Hug

# 697
  • Някъде там...
Йо йо, съжалявам много. Гуш!  Hug Знам колко много боли от такава загуба...  Cry Когато си готова опитайте пак, бременността е най-доброто лекарство.  Hug

# 698
Io_io, много съжалявам. Но пък поне, слава Богу, всичко с теб е наред. Винаги в такива случаи аз си повтарям, че Господ си знае работата, че така е трябвало да стане, че иначе бебчето нямаше да е здраво. Пожелавам ви, когато си готова, едно или две здрави бебчета Hug

# 699
Йо йо,   Cry Cry Cry  Hug
Всичко ще се нареди!

# 700
ЙоЙо,  Hug. Потъгувай си сега, защото загубената мечта е нещо много, много трудно за приемане от околните. Сигурно ще чуеш цяла палитра от ненужни утешения - от вие сте още млади и ще си имате и друго бебче до така е трябвало да стане. Във всяко едно подобно утешение може би има доза истина, но тя узрява, когато на хоризонта изгрее новата надежда. Дано скоро да получите зелена светлина от докторите за нови опити за бебче. Както ти е казала и Жабче, само това може да излекува донякъде мъката, която изпитваш в момента.  Hug

# 701
ЙоЙо,  Hug. Потъгувай си сега, защото загубената мечта е нещо много, много трудно за приемане от околните. Сигурно ще чуеш цяла палитра от ненужни утешения - от вие сте още млади и ще си имате и друго бебче до така е трябвало да стане. Във всяко едно подобно утешение може би има доза истина, но тя узрява, когато на хоризонта изгрее новата надежда. Дано скоро да получите зелена светлина от докторите за нови опити за бебче. Както ти е казала и Жабче, само това може да излекува донякъде мъката, която изпитваш в момента.  Hug

Praynig Hug Praynig

# 702
ЙоЙо,толкова мъчно ми стана Cry Искрено съжалявам за загубата ви! Пожелавам ти в най скоро време да станеш най- щастливата двойна мама на света Прегръщам те:hug:

# 703
ЙоЙо, много съжалявам за всичко това, което си преживяла.  Rolling Eyes

Имаш и от мен много силни прегръдки.

# 704
Ио Ио, силно гуш и от мен! Hug Ужасно много съжалявам! Cry

Общи условия

Активация на акаунт