помогнете: каква е тази змия?

• 16 623
  • 214
  •   1
Отговори
# 195
Инстинкти останали от преди 200-300 години. Е еволюцията при хората върви с различна скорост.

Ако змиите ви изглеждат опасни, ако кучетата ви изглеждат опасни, мисля че сте сбъркали века.
Ми кво приказваш....то с тая напреднала медицина в 21-ви век и змия като ми ухапе детето могат да му помогнат....и куче да те разкъса ще те зашият...тва е ....сбъркали сме века, тука нЕма от какво да се боим...особено пък от змии...

# 196
  • Пловдив
Преди  около  две  години , разни  еко  организации  пуснаха  над  60 000 хиляди  пепелянки  в  Земенската  планина , защото  били  на  изчезване.
Сигурен ли си? Бройката ми се вижда абсурдна.

# 197
Преди  около  две  години , разни  еко  организации  пуснаха  над  60 000 хиляди  пепелянки  в  Земенската  планина , защото  били  на  изчезване.
Пътувах  с  един  от  еколозите  във  влака , та  човека  сподели  и  на  мен  ми  се  виждат  много , може  пък  и  еколога  да  се  е  сбъркал , но  едва  ли.

# 198
  • на брега на морето
Преди  около  две  години , разни  еко  организации  пуснаха  над  60 000 хиляди  пепелянки...

newsm78 Това майтап ли е? Откъде са взели толкова змии?

# 199
  • Galaxy 13197853088
от тук  Joy
помните колко акаунта затриха преди време.

# 200
Е добре де - донесло я детето какво да направят? Да утрепят детето с лопатата ли?  Flutter
Представям си картинката носи я гордо, гордо чедото и мама вика "Чакай, синко, да питам форума дали е отровна и колко време имаме да запалим москвича и да идем в близкия град при фелшара ако те захапе!"  Joy

Змията очевАдно не е убита в детските ръце, т.е. била е пусната на земята и там е била умъртвена. Та хуморът със спешната ситуация и т.н. е неправдоподобен.
Змията е била пусната на земята, убита и тогава се търси помощ във форума, неизвестно за какво.

# 201
  • Варна
http://bulgaria.actualno.com/news_178954.html  тука пише до 5 бона, но за ЕТ - до 10.
Ако може някой да ми обясни логиката на закона ЕТ да плаща двойно. Може би по презумпция е по-богат?

По принцип отговорността се носи веднъж от фирмата и веднъж персонално от лицето. Така че ако Пешо в качеството си на дървосекач от фирма Х умъртви защитен вид в гората, докато изпълнява трудовите си задължения, ще глобят него лично, а също така и фирмата, която му е работодател, все едно дали е ЕТ, ООД или каквото си ще.

# 202
  • Анкх-Морпорк
от тук  Joy
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Много добре казано!  hahaha hahaha hahaha

Но изобщо не проумявам защо хората са решили да мразят змиите.
Точно път те изобщо никога не нападат, само се отбраняват, ако се почувстват застрашени.
Защото змията тласка Ева към греха Wink

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 14:58 от firebird

# 203
# 204
от тук  Joy
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Много добре казано!  hahaha hahaha hahaha

Затрили са дръжки, кокошкарска работа. И форумското правораздаване като държавното, я се огледайте само колко се разхождат на свобода.

# 205
  • до една звездичка
Е добре де - донесло я детето какво да направят? Да утрепят детето с лопатата ли?  Flutter
Представям си картинката носи я гордо, гордо чедото и мама вика "Чакай, синко, да питам форума дали е отровна и колко време имаме да запалим москвича и да идем в близкия град при фелшара ако те захапе!"  Joy

Joy Joy
Ох, не съм и подозирала, че в тема за змии ще се смея със сълзи...

А на мен туй чудо не ми се отваря. newsm78
http://sukub.blog.bg/zabavlenie/2009/10/18/biagai-da-ne-te-sreshta.418012

п.с. Отвори се. Аууууууу!!! Shocked

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 16:25 от ٠•● Dega ●•٠

# 206

Tуй чудо се надявам да е фотошоп, щото ако е истина ...  Shocked

А, отворила си го вече  Wink Еми вместо 6 000 пепелянки да пуснат 600 такива из нашите земи - с това с лопата няма да се справи никой. А и дете трудно ще го довлече у дома мъкнейки го за опашката  Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 16:31 от the Дорис

# 207
Ако планината е 600 кв км, примерно 20х30км, една змия се пада на 10 дка, предостатъчно са.

# 208
  • Italia
Ако планината е 600 кв км, примерно 20х30км, една змия се пада на 10 дка, предостатъчно са.

Вълк, сигурен ли си, че изчисли за 60 000 000 (така ще да е изписването на 60 000 хиляди  Thinking )

# 209
"В подкрепа на това твърдение те разказаха за инцидент с възрастен мъж в планинско село, който видял "светулки" в храст. Посегнал да ги хване, но вместо безобидни насекоми се оказало, че е гледал фосфоресциращите очи на змия."

Този възрастен господин дали не се е бил малко понапил. От какъв зор ще иска да хваща светулките не разбрах? Че и змията ще стои да го гледа как я взима за светулка.
Още малко и ще каже, че му е изпила ракията.

Общи условия

Активация на акаунт