Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 794
  • 699
  •   1
Отговори
# 555
  bouquet Светле, тези виртуални цветя са за теб. Не се променяй и покорявай все така върхове! Това си е едно голямо признание за МБАЛ "Дева Мария". Радвам се, че родих сина си именно тук.

# 556
Хайде и тук да поздравя Светлето  bouquet

# 557
Здравейте, момичета! Имам новина за вас и тя е: Всички деца родени в МБАЛ Дева Мария, до навършването на 3 годишна възраст, ще използват 20% отстъпка за преглди, изследвания и лечение в болницата. Услугата влиза в сила от 12.04.2011г.   bouquet

От тази отстъпка ще се възползвате само ако кажете на служителката на касата, че детенцето ви е родено в МБАЛ "Дева Мария", за да направи проверка в системата и да ви начисли отстъпката.

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 09:44 от merry_ng

# 558
Благодарим Ви, че през цялата 2010 година участвахте активно в Националния конкурс "Акушерка на годината"! Подкрепяхте нашите акушерки Светлина Николова и Нина Младенова! Без вашата признателност  - изразена с  номинация и гласовете, с които ги подкрепяхте, това нямаше да бъде реалност!!!

Чудесно е, че има хора, които работят със сърцата си, и че вие имате сърца, за да го оцените и да им благодарите.!

Всички лекари, акушерки и мед. сестри много се стараят и полагат усилия да се развиват и усъвършенстват в професията си. Имат пълната подкрепа на ръководството на болницата.

Уверявам ви, че няма по-голяма награда за тях от признателността Ви!   bouquet

# 559
  • Бургас
Момичета, в една от предните страници на тази тема една майка бе писала за детската кухня АМ-АМ , сега постът й е изтрит. Искам да я помоля да ми пише на лични!

# 560
Какво е пишело за тази кухня и защо пък да го трият? Стана интересно...  Thinking

# 561
Какво е пишело за тази кухня и защо пък да го трият? Стана интересно...  Thinking
До колкото си спомням пишеше че децата повръщали от храната .

# 562
мха, явно без моето. Добре...

# 563
Здравейте момичета,
Незнам дали мястото на въпроси ми е в тази тема Embarassed
Искам да поръчам от английски сайт (Next или Mothercare), но имам известни затруднения с поръчката, та затова искам ако някоя мама поръчва да се комбинираме Simple Smile
Може направо на лични:)
Благодаря!

# 564
  • Бургас
Ех, zlativ, zlativ  Grinning Изпусна моята поръчка, вече я получихме даже. Понеже кутията ти беше пълна не можех да ти отговоря, изчаках те ден-два и пуснах поръчката. И сега ти е пълна-не можеш да получаваш лични. Изчисти си я Simple Smile
Извинявайте за спама, момичета  Hug

# 565
  • Пловдив
Тая тема съвсем е умряла..всичко се пренесе във Фейсбук:)

Здравейте момичета,
Незнам дали мястото на въпроси ми е в тази тема Embarassed
Искам да поръчам от английски сайт (Next или Mothercare), но имам известни затруднения с поръчката, та затова искам ако някоя мама поръчва да се комбинираме Simple Smile
Може направо на лични:)
Благодаря!
Въпросът ти не е за тук, забранено е коментирането на общи поръчки от известно време, затова или в На пазар или на лични:)

# 566
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Имам новина за вас и тя е: Всички деца родени в МБАЛ Дева Мария, до навършването на 3 годишна възраст, ще използват 20% отстъпка за преглди, изследвания и лечение в болницата. Услугата влиза в сила от 12.04.2011г.   bouquet

От тази отстъпка ще се възползвате само ако кажете на служителката на касата, че детенцето ви е родено в МБАЛ "Дева Мария", за да направи проверка в системата и да ви начисли отстъпката.

Ееее,доживях го преди да станем на 2 години..

# 567
Здравейте,момичета)) има ли някой с термин септември 2011 от бургас????

# 568
  • Бургас/Пз
Хайде и аз в редиците на майките родили в Дева Мария!

Искам да ви попитам - от къде трябва да си взема Акта за раждане - живеем в Братя Миладинови. На дъщеря ми го взимах от Районната община , ама беше преди 11г , та затова сега се чудя!

# 569
  • Бургас
ani_d , Честито бебче !  Hug

Аз живея в к/с Меден Рудник и си взех акта за раждане от нашето кметство,така че би трябвало да го вземеш от кметството по местоживеене (но не знам дали това не е Общината или се намира в к/с Братя Миладинови )  Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт