Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за изучаване на френски и фламандски в Брюксел?
Какви са изискванията за записване в училище в Белгия?
Как да се справя с изравняването на сметките за електричество и газ в Белгия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за изучаване на френски и фламандски в Брюксел?
-
Какви са изискванията за записване в училище в Белгия?
В Белгия изучаването на френски и фламандски е задължително в Брюксел, докато в останалите региони е по избор. Различните училища имат различни изисквания, като например изучаване на допълнителни езици и предмети. За да се запише дете в училище в Белгия, то трябва да бъде регистрирано в училището, разположено на територията, където живее. Предучилищната група (kleuterschool) започва при навършване на 2,5 години с няколко приема през годината. Основното училище започва след 6-годишна възраст и учениците могат да прекарат една допълнителна година с по-малките деца, за да научат езика.
-
Как да се справя с изравняването на сметките за електричество и газ в Белгия?
-
Къде мога да намеря чанта за спортния екип на детето в Антверпен?
-
Какви са изискванията за снимки за български документи в посолството?
.....ние също не успяхме да се класираме за билети...а мъжа ми тази вечер остана до по-късно на работа...и от офиса му се чува концерта и от време на време ми праща по скайп.....
За сега се гласи за Roger Waters от Pink Floyd, а децата за Коледното шоу с Бумба, Мега Минди, Кабаутер Плоп, Пит Пират и тн. На мен ми се ходи на Shakira 
може би си е концертна, но на Алиша Кийс много кофти се чуваше. Преди във Форе тук и на Стад де Франс (не ми се превключва на латиница, сори) се чуваше супер, но пък може от самото й озвуачване да е било. Нищо, де, емоцията си е пак налице. Ще позяпам и аз програмата.
това да не са онези младите, не знам АББА да се събират да пеят заедно?

Аз съм гледала там Лени Кравитц и Сантана, и беше сууууууупер, особенно Лени, пък и Сантана.
...само да не ни мине черна котка път и мъжа ми да си е в БГ по това време. Ако правилно съм разбрала от страничката на фламандски резервацията трябва да се направи до 1 октомври нали така !?
По този повод исках да ви питам тези които не могат да разчитат на баби, ползвате ли услугите на бавачки. Ние сме фенове на Симпли ред и Лейди Гага, но как да си вземем билети като детенцето няма на кого да го оставяме. Дайте идеи.