Отговори
# 315
Добро утро и честит празник!

Не усетих кога дойде септември, но отмятането на всеки месец ме радва, защото ме доближава до гушкане на бебенце!
За първи път с нетърпение чакам зимата!

Снощи четох в моята книжка за повиването /не онова бабешкото, стегнато, а само с прибрани ръчички/. Казваше се колко много бебетата обичат да се чувстват сигурни и така много се успокояват. Можело да се прилага обаче докъм 4-5 месец.
А аз бях останала с впечатление, че е най-добре пълна свобода - никакво повиване, поне така се твърдеше до скоро. Е, всичко се променя толкова бързо. Важното е да направим най-доброто за бебето си.

Приятен ден и много положителни емоции!

# 316
Добро утро и честит празник на всички  newsm51

Аз тези дни се поизгубих, но не си бяхме много много в нас с мъжо - бяхме на вилата малко, карах ги да ми правят домашна лютеница... Blush Е - нямаше къде да ходят разбира се... Joy

Иначе момичета, в събота след обикаляне из втората употребва се сдобих със страхотна дънкова пола за бременни с платка, много съм доволна, срещу сумата от 5 лева  Naughty Точно такава е , каквато си я представях - тъмно синя, има мегдан за растене още доста  Laughing Да ви кажа когато влезе и се пита директно продавачката и тя вади ако има нещо, за да не ровите вие - все пак тези дрехи не се търсят толкова и тя знае, ако има нещо...в един друг магазин имаше също пола за бременни на Бенетон за 8 лева - също много яка, но зелена/като брезент войнишки, ако се сещате за какво говоря.../, спортна, дълга, с връзки долу - може да се стеснява и стаа като тип балон - само че ми беше точно по мен и се страхувах, че след някоя седмица няма да ми става...

Аз днес се събудих с леееко течащ нос иведнага се наоблякох хубаво, за сега отмина, дано не започнем сега с настинките в това непостоянно време... Praynig

На всички коремчета желая много усминхат и лежерен почивен ден   bouquet

# 317
 Честит празник на всички! bg

Аз да ви се похваля явно съм се понамръзнала на тази сватба, защото сега имам един чудесен херпес отгоре на носа! newsm66 Излиза ми за трети или четвърти път и направо се чувствам като някаква мангалка!

# 318
Честит празник на всички
Преди малко се върнах от кауфланд и взех 3 бодита за 9.99 лв., сложих снимки в албума. Сложих и на големия ми корем Joy направо изпълва страницата newsm62
Сега отивам да готвя, няма да казвам какво, за да не ви се дояде. Wink

# 319
  • област Варна
Честит празник!
Ние днес с мъжо ходихме до втора употреба. Взех си един панталон на Бенетон за 12 лв. и един на Сет Милано или нещо такова за 7,50 лв. Те са за по студенко.
А другата неделя съм на "пазар" в една приятелка и май дрешките за първата половин година ще ми излезнат едно кафе  Joy Май успях да смъкна 200 лв. от списъка, но ще видим след седмица дали ще е сполучлива находката. Определено другите неща мисля да ги пазаря по коледо-новогодишните празници, няма начин да няма намаления тогава.

# 320
Честит празник!
Ние днес с мъжо ходихме до втора употреба. Взех си един панталон на Бенетон за 12 лв. и един на Сет Милано или нещо такова за 7,50 лв. Те са за по студенко.
А другата неделя съм на "пазар" в една приятелка и май дрешките за първата половин година ще ми излезнат едно кафе  Joy Май успях да смъкна 200 лв. от списъка, но ще видим след седмица дали ще е сполучлива находката. Определено другите неща мисля да ги пазаря по коледо-новогодишните празници, няма начин да няма намаления тогава.
Peaceчудесно..

А в кой магазин ходи?голям ли е или някой квартален newsm78,аз си знам 2-3 и в тях няма кой знае какво..

# 321
  • област Варна
Бившата рибна борса, там на втория етаж точно в началото на Пискюлиев. Днес им е новото есенно зареждане, затова цените бяха толкова надути  hahaha Ама понеже имаше само десетина панталона с ластик горе, гледах да забърша някой. Иначе имаше страшотни есенно-зимни роклички с тенденция към разпъване и мисля пак да мина другата събота или неделя с надеждата да ги намалят, защото бяха по 20-25 лева. Утре уж ще ми носят два гащеризона, та ако ми станат и има мегдан за корем може и без рокли да мина.
Имаше огромна мания срещу пазар Чаталджа, обаче са я махнали  newsm45 Другия вариант е по бившата Аврам Гачев надолу към ЖП Гарата. Там като почнеш от Валентина надолу, ама от другата страна на Валентината има поне 3-4 магазина огромни за втора.

# 322
Бившата рибна борса, там на втория етаж точно в началото на Пискюлиев. Днес им е новото есенно зареждане, затова цените бяха толкова надути  hahaha Ама понеже имаше само десетина панталона с ластик горе, гледах да забърша някой. Иначе имаше страшотни есенно-зимни роклички с тенденция към разпъване и мисля пак да мина другата събота или неделя с надеждата да ги намалят, защото бяха по 20-25 лева. Утре уж ще ми носят два гащеризона, та ако ми станат и има мегдан за корем може и без рокли да мина.
Имаше огромна мания срещу пазар Чаталджа, обаче са я махнали  newsm45 Другия вариант е по бившата Аврам Гачев надолу към ЖП Гарата. Там като почнеш от Валентина надолу, ама от другата страна на Валентината има поне 3-4 магазина огромни за втора.
Peace да ориентирах се
Ама верно скъпи...такива ли са цените там?? Shocked

Варна-Мания е останал само един...погледни :
http://shmania.net/bg/shops.php   

# 323
  • област Варна
Не са толкова, просто във всички големи магазини втора употреба като заредят нова и качествена стока я пускат на високи цени, след няколко дена като се пообере намалят цената.
Тая Мания се сещам къде е, ама не съм се сетила да ида до там.

# 324
Добро утроооо Simple Smile))

закуската е супер, а като видях филийките с айфеловата кула и се сетих, че продават тостери и гофретници с мики маус, та по празниците може да се обзаведем с един такъв гофретник за малчо, мисля, че ще е много хепи  Party

нашия тати вчера се върна от икеа с гардероба и едни етажерки, как ги е събрал в колата не е ясно, че гардероба е 202 см  Crazy
много ме зарадва, има и още неща да се правят по стаята, но си имаме паркет вече, поне прашуляците ще намалеят и Стефан много и се радва и хвърчи като луд Grinning  по-късно ще кача някоя снимка  Simple Smile

приятна неделяяяя  Party
икеа ох тази икеа...влюбена съм....ама пусто тук няма

Ще ми е интересно да видя покупките ВИ Peace

пп: В София не се ли строи още ИКЕА-та или от Румъния сте купили newsm78

в софия се строи и догодина май ще е готова, ние от солун пазаруваме, сглобихме част от нещата, но съм си харесала още и другата седмица май с баничарката ще се ходи, че с лека кола много трудно, полиците са ми на 2метра и в колата влизат на милимунда, харесах 2 легла от новия каталог, вчера го пуснаха, 165см дълги и точно ми пасват на 1та стена да ги събера и още рафтове съм избрала и 1 шкаф за обувки и банкрутираме за близко бъдеще, но са ми нужни нещата, а тук цените са ми високи. Замотахме се със стаята, та още слагаме первазите на ламината, но като има една идея завършен вид ще кача снимките и ще драсна кои са от икеа  Peace
връщам се да ви чета, че тия дни гости и съм зарязала всичко друго  Blush

# 325
прочетох ви, никой не е писал през това време, та да си допълня аз Simple Smile)))
Честит празник и от мен Simple Smile)
честито и на мамите, усетили за 1ви път своите дечица, усещането е страхотно  Party
за шийката - моята я мериха, заради ниската плацента и отлепянето, 3,7см е, не сме говорили за никакви манипулации, в сряда съм пак на лекар, ще кажа, ако има нещо.
за рибата - чела съм 4е е полезна, даже доки ми изписа рибено масло и го пия 3 пъти на ден по 1, опасни са нещата от рода на калмари, миди, скариди и т.н и суровите риби, до колко ми е известно, аз си хапвам на скара, главно пъстърва и понякога скумрия. Сирена - меки не ям, само нашето бяло, но иначе обичам доста. Гледам да избягвам и гъбите, но на 2 пъти ми се доядоха и хапнах  Simple Smile
за повиването на бебето - ръчичките не съм повивала никога, под тях като пашкулче съм го пакетирала, както ми показаха в болницата, но свободно, не стегнато както едно врене и така го слагах на една страна и не можеше да се обърне докато беше съвсем малък, с което се избягва възможността от задушаване при рефлукса и ако се обърне по корем по погрешка, също така се чувстват по-сигурни бебоците, като гушнати.
за отоплението - ние сме на климатици, но си имсме и влага с която не може да се преборим, та не сме купували овлажнители, принципно най-лесно е с 1 купичка вода на парното, ако сте с такова или където и да е, ако сте с климатик и тя се изпарява и овлажнява, но неонатоложката ми каза, че до към годинка се слага в нослето физиологичен р-р по някоя капка, за да не се изсушава лигавицата, аз слагах, но не всеки ден.
Ами май за сега е това от мен, Стефан ми наби 1 глава ниско в корема, докато тичаше да ме гушне и сега се психаря да не е станало нещо, но в сряда ще видим и дано не е  Simple Smile

# 326
добър вечер,

Аз нещо не мога да вляза на вълна покупки за бебчо. Ще чакам 17.09 да се разбере пола окончателно.
Поканиха ме на интервю на 8.09, сряда. Чудя се какво да правя? Да приемам ли? То за кога? А шансовете не са малки. Така ми се мързелува и не ми се работи ама хич. 4 месеца никой не ме закачаше и като забременях станах много търсен кадър  Laughing

# 327
Днес се разходих до Гранд Мола, купих си една вълнена плетена рокля, с хубаво падащо поло, къс ръкав(с блузка отдолу ще е идеална) и интересен колан, който разбира се мога да сваля.
Роклята се разтяга и има мегдан да едрея, платих си 40 лв в Тали Вейл и слязохме да видим какво има в КАрфур.
Направо щях да падна като видях почти същите рокли, малко по-различна материя, може би не вълна, а нещо дръго, но по-мекичка и без колана за смешните парички от 17 лв. имаще черни, сиви и пепел от рози. Направо ме заболя главата и ме хвана яд, защото можех да си взема 2 за онез пари и пак щяха да останат.
Взех си едничка в цвят пепел от рози, да не съм капо, но вече ще гледам какво има в Карфур.
Имаше и много хубави долници на анцузи за скромните парички от 10-до 25 лв. с широки ластици(взех си един), хубави жилетчици и т.н.
Роклите мисля да нося с боди, клин и ботуш, супер стилно и елегантно ще стоят.
Доволна съм като цяло.

# 328
бенджи, защо не пробваш да я върнеш на Тали?
И аз имам такава, ама не е с колан а с гердан  Simple Smile, става за бременеене

# 329
бенджи, защо не пробваш да я върнеш на Тали?
И аз имам такава, ама не е с колан а с гердан  Simple Smile, става за бременеене
Е няма снисъл, пък и тъпо ми се струва, не знам.
Тя и тя не е лоша, даже си е много хубавка, но пък и Карфурските роклички не падат по долу.
Ще ги нося сега и двете поне да видя коя материя по си заслужава, може пък онези ефтинките да се разтеглят при прането  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт