Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 882
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Пък ние двамата с Криси сме болни - на АБ и едва ли ще дойдем на срещата, ех много жалко,но какво да се прави - важното е да се оправи детенце ,че е много неприятно! Sad

# 136
  • Mediterraneo
Ето, почна се  Wink До неделя всички ще сме болни или няма да сме в града, гаранция. Нищо лично, момичета, аз така си приказвам

# 137
е не е нарочно, аз ако неисках да ходя на среща още отначало нямаше да запиша   Peace

# 138
Е и аз имах огромно желание,ама така се получи,разболя се детето!

# 139
 hahaha  Ани, обади се да откажеш резервацията, така като гледам за кокошото парти ще се съберем 4-5, не повече, ще можем и без запазени места.

# 140
  • Mediterraneo
Аз съм уговорила гледач за децата за утре, така че съм на линия. Моля обаче да се разпишат до 11 ч тези, които ще ходят, да не се разхождам напразно до там  Confused

# 141
И аз съм на линия Hug

# 142
И аз! Peace Не мога да си позволя да пропусна излизане без малкото дзверче  Laughing
Кариииииии къде сиииииии? Ти си следващата...
А Тони знае ли? Галя, Сисата, айде, айде няма да изброявам има още там ... чувам ви...   Grinning

# 143
И мен ме пишете, само че малко - по късно, 13ч. ми е много рано. Мама нещо не е добре и ми е кофти да и оставя да се разправя с Деница. Рали ще ти звънна все пак преди да тръгна!

# 144
  • Mediterraneo
Другарки, аз може и да пропусна. 13 часа ми идва малко никакво като време. Мислех да оставя децата при мама, ама бебето няма да заспи там, ще се вкисне и ще трябва да се прибирам веднага  Thinking Не знам, още умувам какво да направя.

# 145
Аз като гледам пак няма да има среща. А аз мислех да оставя болното Сиси за да се видя с вас. Много сте несериозни. То ако сме само аз, Раличка и Дари... голяма среща ще бъде.

# 146
Какво да направим тогава, да отложим директно или да се уговорим за по-късен час. Освен това става много кофти заради Ани, нали е запазила места на нейно име!!!

# 147
Такааааа, среща няма да има, поне не в 13 ч. в ресторант Шумен. Уговорката се променя за кафе на Аризона в 16 ч.. Ако има желаещи да идват.

# 148
Ха ха , голям майтап! Дари ми се обади сега, отменям резервацията.

# 149
Както си мислех, бяхме само аз Раличка и Дари. Много несериозно от 8-9 записали се за среща само 3 бяхме. Въпреки това малката ни среща беше страшно приятна.

Общи условия

Активация на акаунт