Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Както си мислех, бяхме само аз Раличка и Дари. Много несериозно от 8-9 записали се за среща само 3 бяхме. Въпреки това малката ни среща беше страшно приятна.

Ееее, как, направихме си една мини импровизирана роднинска среща  Laughing

# 151
Как точно се сродихте - три моми с двама младежа!? Или не съм разбрала замисъла...  Laughing

# 152
Как точно се сродихте - три моми с двама младежа!? Или не съм разбрала замисъла...  Laughing

Ами и на трите рода ни е от едно и също село. С Раличка това, че сме братовчедки, го знаехме от много отдавна, но че с Дидка сме 3ти братовчедки, го разбрахме едва след морето, т.е. преди 2 месеца  Hug . Абеее с две думи: намерхме си повод да се напием...  Laughing

# 153
Да, с Дарито и Рали сме брачетки Grinning Hug

# 154
EEE, а честито!  Grinning
Сега остава да кажете кое ви е селото и може още братчедки да се появят!

# 155
EEE, а честито!  Grinning

Селото е Друмево.

# 156
  • на североизток от Рая
EEE, а честито!  Grinning

Селото е Друмево.

Ехоооо!  Hug

Не съм писала скоро, но последният пост ме предизвика. Laughing Аз не съм ви братовчедка, но работя в Друмево няколко години вече/от 1996/. Приела съм го като родно село.

Може да  дойда на някоя среща. За тази не знаех, защото нямах над 10 дни компютър и едва вчера ми го оправиха.

Ще се радвам ако се познаваме!    bouquet

# 157
EEE, а честито!  Grinning

Селото е Друмево.

Ехоооо!  Hug

Не съм писала скоро, но последният пост ме предизвика. Laughing Аз не съм ви братовчедка, но работя в Друмево няколко години вече/от 1996/. Приела съм го като родно село.

Може да  дойда на някоя среща. За тази не знаех, защото нямах над 10 дни компютър и едва вчера ми го оправиха.

Ще се радвам ако се познаваме!    bouquet

Ами Нели заповядай, разбира се, че ще се радваме да се запознаем. Ти какво работиш там?

# 158
  • на североизток от Рая
   Качамаче,  Hug! В Друмево съм начална учителка.

Хубав ден!   bouquet

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 15:51 от neli mar4

# 159
  • все тук
Добро утро, момичета! Включвам се в темата с един въпрос - някой знае ли къде в Шумен има фирми или магазини за интериорни и блиндирани врати с добро качество и приемливи цени. Благодаря предварително за помощта.

# 160
Жалко пропуснах срещата, ама нямаше как да дойда.

# 161
Жалко пропуснах срещата, ама нямаше как да дойда.

Ами Тони, тя срещата беше между мен, Рали и Дидка, на кафе. Пихме по едно коктейлче, поприказвахме си, и всеки откъдето е. Пак беше много приятна де!!!  Hug

# 162
Вкъщи нямам интернет, а и бях в отпуск, и ето че пропуснах да прекарам с вас един приятен следобед.

Дораан, ние си поръчахме интериорни врати от "5ка" - намират се в индустриалната зона, близо до "Тотал". Магазин има и на крайречния булевард, срещу бензиностанция "ШЕЛ".

# 163
  • все тук
Ганган, благодаря за бързия отговор - ще проверим в магазина и на място. А би ли споделила цени, ако е удобно.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт