Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
 hahaha ЕЕЕ Теди, третия път две ще ми дойдат малко в повече!

# 226
  • София
Извинете за нахлуването ми в темата, но тази седмица предстои един дълъг ден на синчето ми с баба му в града ви и ме помолиха да потърся заведения с хубав детски кът (той е на 1г5м). Тези, които сте написали на първа страничка, такива ли са? Бихте ли могли да ми дадете някакъв адрес, за да могат с такси лесно да стигнат до някое такова? Rolling Eyes Предварително благодаря!  bouquet

# 227
Извинете за нахлуването ми в темата, но тази седмица предстои един дълъг ден на синчето ми с баба му в града ви и ме помолиха да потърся заведения с хубав детски кът (той е на 1г5м). Тези, които сте написали на първа страничка, такива ли са? Бихте ли могли да ми дадете някакъв адрес, за да могат с такси лесно да стигнат до някое такова? Rolling Eyes Предварително благодаря!  bouquet

bebZz, тези, които са написани на първа страничка са заведения, за мамешки срещи, т.е. за срещи без деца. Нямаме голям избор на заведения с детски кът, още повече пък хубав. Има една сладкарница "Мики", една пицария "Спайдърмен" и няколко детски клуба. В общи линии това е.

# 228
добро утро!Влизам да почерпя, днес имам повод - пораснах с една годинка  Wink Wink

# 229
Lightning, честит рожден ден, да си жива и здрава.
Честит рожден ден и на Лисаната! Всичко най-добро ви пожелавам момичета!
  bouquet

# 230
Lightning, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Бъди здрава и много щастлива!

# 231
  • на североизток от Рая
     Lightning, Везничке, честит рожден ден!  bdbaloni

Бъди здрава и обичана! Радвай се и на най-дребните неща от живота!   bouquet

# 232
Честит рожден ден !!!Много здраве,щастие и сбъднати мечти  Simple Smile    Tada

# 233
пак всички млъкнаха

# 234
Искате ли да направим опит за среща в края на месеца - 31.10.2010?

# 235
Искате ли да направим опит за среща в края на месеца - 31.10.2010?

Искаме Ани, ама като всички са несериозни как да стане!!!

# 236
За сега нямам ангажименти за края на месеца.

# 237
И аз!  Peace /надявам се да не излезе, че няма на кого да оставя децата само... Rolling Eyes/

# 238
Страхотно! Тогава за 31 се уговаряме! Хайде който е свободен да се присъединява.

# 239
Добро утро! Някой да е ползвал скоро услугите на тапицер? Препоръки? Цени? Имам един ъглов диван в трапезарията, детето и котето му довършиха тапицерията, и се чудя колко ли пари ще ми струва претапицирането? Ако е много скъпо, мога и сама да го оправя, ама така ме мързи...

Общи условия

Активация на акаунт