Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър уролог в Шумен ? трябва ми за малкия !

# 241
ООО вчера си мислех да честитя именния ден на Димана и на Дидка, но нали темата не ми се появи цял ден и забравих! Да са ви живи и здрави имената момичета и само с добро да се чуват!

Даре, и тук да ти честитя РД!   bouquet Жива и здрава!

# 242
  • на североизток от Рая
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър уролог в Шумен ? трябва ми за малкия !

Чувала съм добри отзиви за доктор Тони Тонев. Но не зная къде е кабинета му. Дали не беше в старата поликлиника.  newsm78

# 243
Ани, много си мила, ама моя имен ден е декември Grinning

# 244
А бе аз имах съмнения за теб!  Grinning

# 245
Честит Рожден Ден Дари! Желая ти много здраве, щастие, късмет и верни приятели!

# 246
Благодаря за пожеланията Hug

И да почерпя с тортата, която ми подари Дени. Много ме изнанада милото ми детенце!

# 247
ЕЕЕ много хубава изненада! И майка ти да е жива и здрава!  Simple Smile

# 248
Добро утро! Ани, мисля си, че имаш ясновидски способности, съвсем сериозно. Съвсем неочаквано и невъзможно - бременна съм. Въобще без да подозирам. Та пак ще се засечем, както стана дума - вероятен термин - 16 юни. Вчера съвсем неочаквано открих, в шок съм. Та това е невъзможно почти, но е факт! Забременяла съм и в почти невъзможен ден - първи-втори след цикъл, при положение, че цикълът ми е не по-къс от 50 дни. Проблемът е, че правих мамография /съмнение за злокачествен процес, резултат - мастопатия!!!/, без да подозирам, но предстоят консултации по този въпрос, вчера докторът каза, че не ме съветва да махам бебето - в много случаи се налагали рентгенови снимки на бременни. Сега дори не мога да се зарадвам - аз просто живеех с мисълта, че вече няма да имам деца, бях претръпнала просто. На обяд съм на преглед при лекарката, която ме следи с първото бебе - вчера по телефона не повярва за какво я търся...

# 249
Здравейте всички!
Да се включа и аз. От малко повече от месец започнах да посещавам форума, но всеки ден чета публикациите ви. Мама Звярка - поздравления за хубавата новина. Нека всичко мине леко и безпроблемно и да се радваш на здраво и хубаво бебе. Точно твоята публикация ме накара да пиша.
Миналата година, без да знам, че съм бременна, някъде във втора и след това в четвърта седмица след забременяването, бях заедно с дъщеря си, когато й правеха рентгенова снимка, понеже имаше пневмония. Много се уплаших. Консултирах се с много хора, чух много противоречиви мнения, писах включително и на един професор Кременски от София, за когото бях прочела в един форум. Сега се радвам на едно прекрасно момченце и не искам и да си помислям, колко щях да съжалявам, ако бях взела друго решение тогава. В крайна сметка, искам да ти кажа да не се тревожиш за нищо, да се настроиш положително и да и се наслаждаваш на това невероятно усещане да носиш живот в себе си.
Пожелавам късмет на всички, във всяко начинание!

# 250
Мама Звярка, страхотна новина! Честотоооо  Hug
Пожелавам ти безпроблемна бременност, и на финала една здраво, хубаво бебче  newsm30

Ани, ти как си, гади ли ти се много ???

# 251
Мама Звярка, страхотно! Изключително много се радвам и след това което ми писа на лични и аз сега си мисля че е цяло чудо. Браво браво. Ами ето трябвало е аз да забременея, че да прихванеш и ти!  Mr. Green Пак май имаме същата разлика в термините - моя е на 12.06. Живот и здраве ще бутаме количките заедно.

Даре, гади ми се все още и сутрин и вечер. Понякога и много рядко връщам. Но и това ще мине.

Среща ще има ли в неделя. Къде ще е? Да запазя ли места?

# 252
 Hug Е,май няма по-подходящ момент,за да напомня,че утре е денят на "Обичам те!" и е страхотно,че темата свети от обич! Hug Hug Hug Чета ви отдавна,от време на време ми помагате с инфо,затова днес,един ден по-рано,казвам-"Обичам ви!"

# 253
  • на североизток от Рая
Hug Е,май няма по-подходящ момент,за да напомня,че утре е денят на "Обичам те!" и е страхотно,че темата свети от обич! Hug Hug Hug Чета ви отдавна,от време на време ми помагате с инфо,затова днес,един ден по-рано,казвам-"Обичам ви!"

Това ми прозвуча толкова мило!  Heart Eyes

# 254
Честита радост на мама Звярка!!! Желая ти лека и безпроблемна бременност!!! Hug

На мен скоро ми предстои раждане Crazy, а после ,живот и здраве,  Praynig ще се присъединя към вашето списъче на първа страничка.

Общи условия

Активация на акаунт