Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Отдавна несъм се мяркала,не че съм и от редовните де...

Много хубави новини чета - Ани, Мама Звярка - честито ! Лека бременност, без усложнения и със здрав и красив резултат на финала.

Междувременно и аз родих - на 24 септември. Сега се опитвам да се нагодя с две породени госпожици. Лудница! Дори ми е трудно още да излизам с двете деца - много рядко се случва. Но ще се радвам на нови запознанства Hug

да се редактирам : Ани, йога за бременни няма. То в момента никаква йога няма в Шумен, доколкото знам. Всички опити да се събере група неуспешни излизат.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 12:55 от Кристофер

# 256
Кристофер, да ти е жива и здрава малката госпожица.  Heart Eyes

За йогата Димов уж каза че ще ми даде някакъв телефон, трябва да го питам следващия път. Но на мен ми се струва че нищо няма да излезе. Здраве да е. И без йога ще мина. Аз питах за снаха ми, но се оказа че и на мен ще ми трябва!  Laughing

# 257
Ехх, страхотни новини в темичката ни! Много се радвам за всички! Hug Срещата ни се размина, ама айде дано сме по - организирани за следващата!!!

# 258
Раличка, с теб се познаваме  Hug - ама не знам дали ще се сетиш коя съм. Работих в болницата до април 2008. Ани, ще ходиш ли на биохимичен скрининг и фетална морфология и къде евентуално, че се колебая къде да отида, а времето напредва... Бременността ми пак е рискова - три дни бях с кървене, днес вече съм добре. Иначе даже не ми се гади, като една примерна ромка го раздавам - и до 8 седмица като не разбрах, че съм бременна, какво да говоря повече...

# 259
Моята бременност води д-р Нейкова, тя ми пусна листа за БХС   , взеха ми кръв във Ноневи  и ми дадоха серум от кръвта, който  изпратих с куриерска фирма във Варна. БХС се изследва там. А за ФМ аз лично препоръчвам специалистите във Варна, е ако имаш възможност да отидеш във София , още по- добре. Иначе и Нейкова прави ФМ, има и хубав апарат, но все още се учи да работи с него.

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СВЕТЛЕ!

# 261
Светле, честит рожден ден! Весел празник днес ти пожелавам!  Hug

Аз на БХС няма да ходя, защото имам фобия от игли и дори не знам как ще им дам да ми вземат кръв за рутинни изследвания. На Фетална ще отида само веднъж и то във Варна. Ако имате добри отзиви от варненски лекар - казвайте. Аз от бившия се разочаровах накрая.

# 262
При д-р М. Яков мисля да ходя в Майчин дом - Варна. Четох, че е добър като диагностик на бременни. Лятото бях при него на преглед /проблемна цитонамазка/ - изключително доволна съм от вниманието. Даже ми се върти из главата да раждам в Майчин дом - отвратих се от отношението в шуменската болница, да не говорим за мизерните условия. Така и така се налага да се плати избор на екип /вече си пробвах късмета на случаен принцип, накрая идва Начев по спешност/, та май поне да знам за какво си давам парите.

# 263
 И от друго место ми препоръчаха Яков. Май той ще е! Благодаря ти!

# 264
# 265
  • Mediterraneo
Чудя се как са ви препоръчали Яков  Shocked Само негативни мнения имам за него, отделно неоправдано високата цена за този преглед  Stop

Аз ходих в клиника Темелков при д-р Цонев. Светла и Надя- също. Аз лично съм доволна- прегледът се прави на обикновен ехограф( както всъщност е нормално, 3 и 4 Д видеозоните са просто за радост на майката), докторът е специалист образна диагностика, а не гинеколог, за 15 минути прави много обстоен преглед, което всъщност е целта на занятието. Аз отидох само веднъж, така прецених, в 17 г.с. Не съм фен на разните ултра апарати, а отзад да няма кой да разчете какво вижда  Crazy

# 266
Тоя Цонев не съм го чувала. Да, много е важно да има кой да разчете резултата. Но като е обикновен ехограф, може ли да се видят някакви евентуални малформации? И аз искам само веднъж да отида. Хич не ми се ще да им пълня гушите всеки месец. Затова горе долу и аз след 14г.с съм се ориентирала.

За детското шоу от къде можем да си вземем билети?

# 267
Вчера звънях в клиниката по генетика във Варна. Доцент Ангелова беше категорична, че иска мерките за БХС да са взети поне на 3Д апарат. Затова се насочих към д-р Яков. Ще се разтърся за негативни мнения, не съм чула досега. На мен ми препоръчват и двата БХС, и три фетални морфологии - 11-13, 15-19, и 30-34 седмица. Двама гинеколози изрично ми го повториха по три пъти - да не пропускам нито едно от препоръчаните. Нещо почва да ме плаши тази работа. За цени не съм се интересувала още. Д-р Цонев между другото наистина го препоръчват много майки, както и доц. Балев.
А къде ще има детско шоу и кога?

# 268
Светленце, честит рожден ден и от мен на патерица! Много здраве и щастие ти желая!   bouquet
За клиника Темелков и аз съм чувала много и само позитивни мнения! Яков го чувам за пръв път. Rolling Eyes
Мама Звярка, дай ми джокер моля те, може и на лични  Hug

# 269
  • Mediterraneo
Ани, добрият специалист прави ФМ на обикновен ехограф! По принцип ФМ се прави на такъв. Между другото, Георгиев в частната клиника в Шумен прави ФМ- направи ми страхотно обстоен и детайлен преглед на видеозон, което си е баш фетална. С чиста съвест бих могла да си спестя и ходенето до Варна  Naughty

Мама Звярка, при рискова бременност е нормално да се настоява за всевъзможни прегледи и изследвания. Твоята рискова ли я водят? За себе си аз реших, че няма да правя БХС и ще направя само една ФМ.

Общи условия

Активация на акаунт