Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм доволна от една хомеопатка  от БАН-София.Обаждих и се по телефона и тя ме разпита обстойно за детето и ми изпрати хомеопатични капки.

# 436
Идеята ми е, че Славчева вече започна да бие отбой при лечението на Дени, и ни насочи към хомеопат, поне да спрем да я тровим със стандартните лекарства. Май ще трябва да ходя до Варна!!!

# 437
За д-р Балев - именно че аз го оставих да си гледа, без да го притеснявам, но ако накрая не му бях задала ни един въпрос едва ли щеше да проведе разговор. И сега като се замисля имам около 3 необсъдени въпроса, които просто съм забравила да задам и на листа нищо не пише. Затова очаквам лекаря да говори, защото аз предварително не си бях подготвила въпросник.

Много странно Ани, все една става дума за различни хора. Rolling Eyes Ние, като ходихме Балев не спря през цялото време да обяснява на Стефан кое, какво е, понеже аз не виждах от легнало положение, а той беше точно срещу ехографа.

За Загорчев- веднъж водих Яна при него, изписа и 4 или 5 /не помня точно/ хомеопатични на веднъж и повече не повторих. Stop

# 438
Аз съм доволна от една хомеопатка  от БАН-София.Обаждих и се по телефона и тя ме разпита обстойно за детето и ми изпрати хомеопатични капки.

Е това е класическо лечение.
По боаронска схема няма нужда да се лекувате. Те налучкват лекарствата - изписват по няколко както при традиционната медицина, те не лекуват човека, а симптомите и по този начин само ги подтискат. Ти си мислиш че детето е излекувано, но след две седмици или месец пак почват да се появяват и тогава си мислиш че пак се е заразило. А класическия хомеопат лекува човека. Ако искате здраво дете само при класик. Давам пример с Иван. От както е при класик, не е боледувал. Колко болести минаха през градината, него все го подминават. Ако нещо го хване, е леко и минава за ден два. Имам познати, които ми казват че и на калсически хомеопат не могат да случат. И това си има значение. Така че Даре успех!

Честит рожден ден на Алекс!  Heart Eyes Да расте здрава и много радост да носи на всички покрай себе си!

# 439
Ани ти води Ивко във Варна нали? Явно, че си доволна от хомеопата и начина му на лечение. Можеш ли да ми дадеш някакви координати?

# 440
Пратих ти на лични.

# 441
  • По широкия бял свят
Ани ти води Ивко във Варна нали? Явно, че си доволна от хомеопата и начина му на лечение. Можеш ли да ми дадеш някакви координати?
Мен също ме интересува.

# 442
Даре, може ли да ми копираш съобщението и да го изпратиш на didd , че да не обяснявам пак.  Wink

# 443
  • на североизток от Рая
            Nature SnowmanЧестит ви първи истински сняг, момичета!
 Ако сте слушали, скоро и подаръци ще получите от  santa2 .

Тук е зима вече, но аз видях и по-голяма зима днес, на 30-тина километра оттук /Друмево/.Вали, духа, навява, още от обед. И , за лош късмет, автобусът отново е счупен. Ама така е, защото от Шум. пътнически автотранспорт ни имат за хора трета категория и пращат възможно най-старите брички да ни возят. Сутрин в автобуса е студено колкото навън, образно казано. Искам с такъв автобус да изпратят на екскурзия шефовете на ДАП-а. Само до Варна да ги повозят, не повече.

Извинете ме за скептицизма, но понякога ми писва. Поне се оплаках.

Хубава и ТОПЛА вечер ви желая!  Hug

# 444
Специално тази линия се изпълнява с мерцедеси, които возят немски туристи през лятото, а редовната линия се изпълнява с автобуси производство 2006,2008. Вчера и днес са пуснати манове със изричното съгласие на титуляра на договора, тъй като мерцедесите са ангажирани в мероприятие с Президента. Вчера верно че автобуса е скъсал възглавница в самото село. Наистина е неприятно. Но не мога да разбера, защо когато всичко е наред никой не се сеща да напише една добра дума, а когато стане проблем и се се сипят обиди, сякаш всеки ден с тоя ман пътувате. Ако става въпрос подобен ман и до Германия сме пращали.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 11:49 от А н и

# 445
  • на североизток от Рая
   Ани, споко! То все едно, че теб нападам. Например, мерцедеса онзи ден се счупи, вчера друга трошка прави гума...Днес пък господина на гарата ни прати за трици като каза, че пътя е отворен и може да тръгваме. Да, ама- не. Баира не е почистен, откъде имаше той това инфо - не зная. Върнахме се, отново бяхме със стар, студен автобус. По стъклото можеше да се изрисуват фигурки. Ти, например, би ли търпяла такова отношение към теб. Хайде, моля! Не вземай нещата навътре, ами се сложи на наше място. Не може от сутринта да си тъпкан, да се държат с теб като с улично куче и накрая и похвали да трябва да сипем. Ние знаем кога и към кого да се отнесем с благодарност. Интелигентни сме, нищо , че е като самореклама. Професията ни не е за подценяване Нито пък здравето ни.  Naughty

АНИ, държа да кажа, че НЕ съм писала с цел да засегна теб. Дори бях изключила, че тук има човек, пряко свързан с Пътнически автотранспорт. Просто споделих разочарованието си със съгражданки.

Честит имен ден на тези, които празнуват днес!   bouquet Бъдете здрави! Носете с гордост името си!

Говоря за автобуси Чавдар.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 13:26 от neli mar4

# 446
Нели, може да не нападаш мен лично, но като нападаш фирмата ни не мога да не взема отношение. Така както си описала нещата ще излезе, че с трошки работим. Обясних ти защо два дни не сте с мерцедесите. Не искам да ме хвалиш в момента, ами когато си била доволна например. Но тогава човек не се сеща. Недоволни винаги ще има. Хубаво е да се подават сигнали от страна на гражданите, хубаво е да има обратна връзка, благодаря ти от името на фирмата за интелигентното мнение.
Относно пътищата те се поддържат от друга фирма. Оплачи се там.

# 447
  • на североизток от Рая
  Намесвам се отново и то дано за последно, за темата с автобусите. За благодарностите - благодарила съм лично, нееднократно на Живко/отдааавна не ни вози, онзи ден по изключение беше/, Красьо, Мишо. Заслужават!!! Правя им поклон. Добри шофьори, добри хора, имат хубави и топли автобуси. Как да уважиш човек като Мехмед, Иляз ли е оня дребния, не знам и онзи с боядисаната коса и мустаците?! Те не са виновни, че карат стари, амортизирани машини, но НЕ пускат парно.  и защо??? За да спестят, нали се сещаш какво. А с Мехмед съм имала личен спор относно топлото. Но , и да злобее, не ме плаши. Пак казвам, не могат да ни тъпчат от сутринта. Нечовешко и неетично е.
  Рядко се оплаквам, търпя много, когато много ме боли, никой не разбира. Но, щом се наложи да споделя тук, значи, че чашата ми е преляла.

За пътищата не съм те обвинявала, нито пък фирмата ти. Ясно се вижда. А и хората знаят кой е виновен за неизчистените пътища.

Когато стана отново доволна, ще го отразя тук.
 На теб ти благодаря, че взе отношение, макар че стилът ти е доста нетипичен за теб. Бях те възприела като по-кротка, а ми звучиш нападателно. Макар че нападката не бе към теб.  Peace

Дано останалите осъзнаят какъв е проблема и преценят за себе си кого обвинявам и от какво се оплаквам.
 Спирам по темата, АНИ. Ако можеш, и ти запази добрият тон!  Hug Hug Hug

# 448
Ами да, кротка съм! Съвсем спокойно се опитвам да обясня нещата. Темата не ми е безразлична все пак. Ако исках да нападам, щях да обясня точно какво предложение сме получили от ваша страна още вчера сутринта.  Grinning Напротив, гледам да помогна. Обадила съм се където трябва и се надявам, че няма да има проблеми за в бъдеще.

# 449
  • на североизток от Рая
     Обясни, каквото искаш, но едва ли е точно от наша страна. От наша няма кой да го даде. Mr. GreenНо, както и да е. За предложението не съм в течение, благодаря за съдействието от твоя страна.

Приятна петъчна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт