Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета!
Аз също съм от Шумен, но чак сега открих че има Шуменска тема /нали съм си заплес  ooooh! /.
Очаквам съвсем скоро раждането на втората си принцеса, та имам чуденката за записване при кой педиатър или джи-пи да е. До сега каката ми беше записана при обикновено джи-пи /което е и мой личен лекар/, което има договор с един кабинет от педиатърки и ми върши работа. Но кабинета й е в Добруджанският, а ние живеем до зала Младост и ми се искаше поне лекарят на бебка да е по-наблизо, че да стават лесно и не толкова ангажиращо за нашият тати месечнитет бебешки прегледи. Може ли да ме насочите към някой? Ако някой има мнение за д-р Семкова също може да сподели тук или на лични.

# 451
Най-удобно ще ви е да си изберете педиатър от поликлиниката. Който и да избереш положението е едно и също.
Добре дошла в темата!

# 452
  • на Земята
Ние сме при д-р Венета Николова и съм много доволна .Добър специалист  Peace

# 453
  • на североизток от Рая
    Здравейте, момичета!

Честит  имен ден на всички, които носят огнени имена!  Hug Бъдете здрави!

Аз ви черпя за именния ден на моят ОГИ! Заповядайте!

http://lh3.ggpht.com/_6Go3_0Qa7-s/R4J2Yjrq_AI/AAAAAAAAAjc/jrfEw- … C7e4/P1070289.JPG

Огън момче е мъжът ми. Темперамента му е като името му - огнен.  Wink

# 454
neli mar4 ,да ти е жив и здрав мъжа с огнен темперамент и да сте много щастливи заедно! А за вегетарианци една почерпчица няма ли? Whistling  Laughing

# 455
  • на североизток от Рая
   lunhua, благодаря за милия поздрав!

Ето и за теб една постна гозба.  Wink  http://bulgaromaniabg.org/img/sarmi.jpg

# 456
  bouquet Благодаря-тъкмо ми е Коледно настроението вече!  Grinning

# 457
Някой случайно да има телефона на Момини двори?

Момичета ще викате ли Дядо Коледа у дома? Аз имам една оферта за 30лв. Ако имате нещо по изгодно, предлагайте.

# 458
Момичета, бързам да споделя нали сме съгражданки, че освен д-р Нейкова, 4D видеозон вече има и д-р Даринка Димова. Не работи със ЗК. Просто реших да споделя, т.то всяка една информация е полезна за един малък град като нашия. Simple Smile

# 459
  • Mediterraneo
Димова мисля има по- отрано такъв ехограф. Друг е въпросът кой още ходи при нея...

# 460
 Naughty Нещо си в грешка, мила........ от 1-2 месеца е!

Всеки сам решава къде да ходи, особено, когато си плаща. Лекари по ЗК много, но възможности малко.
Аз също ходя до Варна, но ако е за нещо дребно съм доволна от Димова, и много мои приятелки родиха при нея. Simple Smile Аз също смятам да раждам при нея Simple Smile

Не съм защитник на никого, просто споделих инфо.

# 461
  • на североизток от Рая
   Весела Коледа, момичета! Посрещнете я , заобиколени от най- скъпите ви хора! Бъдете здрави и обичани! 

Hug  Hug  Hug

# 462
Весело посрещане на празника и от мен! Нека добрия старец да ви подари най хубави подарък за който си мечтаете.

# 463
  • все тук
Нека святата коледна нощ донесе в домовете ви хармония, мир и спокойствие! Весели празници!

# 464
 Весела Коледа! Бъдете здрави, щастливи и винаги обичани!

Общи условия

Активация на акаунт