Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • на североизток от Рая
   Несса, аз задължително ще купя и играчка, независимо от останалите неща. Наистина, в тази възраст момичетата играят много с кукли. /а моята дъщеря играеше с метални колички Laughing/.

А н иHug Heart Eyes Hug, твоето предложение ми се стори много оригинално. Знам ги тези фигурки, дори на дъщеря ми бяха подарявали такива на един неин РД. Хем и беше забавно да ги оцвети, хем развиват въображението, концентрацията и т.н. Говоря като професионално изкривена вече. Mr. Green

Благодаря ви за идеите!  Hug

А има ли сред вас мами, които наесен  ще имат първокласници? Ако има, къде записахте децата си? Че и аз ще си имам първокласник, живот и здраве, и май от групата в ДГ няма да има дете в класа му. Мааалко взех да се притеснявам от това.

Приятна вечер, момичета!

Забравих да честитя днешния имен ден на тези, които празнуват! Да са здрави и обичани!  bouquet

# 661
Днес ще се проведе благотворителната фотосесия за Шумен. Повече информация http://www.facebook.com/pages/Da-pomognem-na-Viki/133226036742817

Който има желание да се включи заповядайте от 12ч. в парка до общината.

# 662
Здравейте на всички ,
извинете ме че нехълтвам в темичката ви но реших да поклюкарствам какво става в Шумен . Мъжът ми е от там , аз от бургас ,сега всички ще се изселваме в Шумен и ме вълнуват няколко въпроса . Имам дъщеричка на 10 и син на 2 години , ще живеем в Тракийския та как стои въпроса с училищата и яслите т.е. бихте ли ме насочили ,препоръчали училище и градинка , госпожи и т.н. също и детска лекарка .Изобщо не съм запозната само държа училището и градинката да са в квартала
благодаря ви

# 663
  • Mediterraneo
В Тракийския има и училище, и градина. Аз обаче не бих записала детето си в СОУ Васил Левски на никаква цена. Всичките ми приятелки от този квартал заложиха на училища извън него.

# 664
des-bes, Избора на лекар трябва да го направиш малко на късмет. Няма някой който да е отличник в тази област. А ако не си доволна винаги можеш да го смениш.

Детска градина също има в квартала, но и аз не мога да дам отзиви. Нямам наблюдения.

Честит празник на всички днес!  Heart Eyes

# 665
Недей така бе, Тарталетка Wink. Аз завърших СОУ -то в Тракийския /много ме мързеше да ставам сутрин и да пътувам, та затова/. Не мисля, че съм неграмотна. Мога да покажа дипломата си от ЮФ на СУ, неграмотна и недоучена дали щяха да ме приемат и да изклася newsm78? Сега не знам кои учители са останали тук в СОУ-то, но аз попаднах на истински добри учители, завърших през 1998 г.
От детската градина не съм доволна, но ми е близо до вкъщи и нямам вариант да водя детето по-надалече.

# 666
  • Mediterraneo
Извинявам се, не съм имала за цел да обиждам никого. Но това няма как да промени мнението ми за това училище! Работила съм в системата, преподавала съм там- ами нищо не може да ме накара да си запиша там детето. Жената поиска мнение- дадох си го. Ти имаш друго- ок.

# 667
 а защо какво му е на училището става въпрос все пак за 4 ти клас , а има ли цигани в квартала и училището , идеята ми е понеже  тя не познава града и да е наоколко все пак да не пътува , макар че разтоянията в града са кратки Шумен е колкото квартала ни тук , но да не я мисля не е свикнала с града

# 668
  • на североизток от Рая
  des-bes, Шумен е колкото квартала ви там ли?  newsm78 Чак ми звучи невероятно. Sunglasses

За училището в Тракийския и аз съм чувала доста отрицателни неща. Там знам само учителката по физическо. С нея ходим по ралита. Знам и едната начална, която работи благодарение на старата си слава. На обяд като се върна от работа може още да пиша.  Peace

# 669
  • Mediterraneo
разтоянията в града са кратки Шумен е колкото квартала ни тук

Хихи  Laughing Извинявай, ама ми стана смешно. Все пак всички сме ходили в Бургас.

# 670
  • на Земята
Тя жената има предвид Дивдядово сигурно Mr. Green

# 671
des-bes може да запишеш детето първоначално в СОУ "В. Левски", за да не пътува, защото това е доста голям проблем, а след 7-ми клас да се насочи към друго училище - гимназия или техникум. Дотогава ще опознаете града ще се ориентирате към местните учебни заведения.

# 672
май ви се стори смешно , но по численист сме 50 хлд. след люлин и този ръст за последните 3 години  , квартала е с отделна община и скоро ще бъде преструкторина на микрорайон защото продължава да расте , работя в общината и данните са абсолютно точни

# 673
des-bes може да запишеш детето първоначално в СОУ "В. Левски", за да не пътува, защото това е доста голям проблем, а след 7-ми клас да се насочи към друго училище - гимназия или техникум. Дотогава ще опознаете града ще се ориентирате към местните учебни заведения.
ние не идваме за постоянно ще изкара там до 5ти клас най вероятно и ще се върнем тук , просто се налага за дълъг период да се пренесем ,исках само да чуя отзиви , но мисля че най удачно ще е да е наоколо, да

# 674
  • Mediterraneo
май ви се стори смешно , но по численист сме 50 хлд. след люлин и този ръст за последните 3 години  , квартала е с отделна община и скоро ще бъде преструкторина на микрорайон защото продължава да расте , работя в общината и данните са абсолютно точни

Peace

Общи условия

Активация на акаунт