Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Аз лично вече не знам кои учители са останали в СОУ-то в Тракийския. Моята дъщеря ще запиша тук в квартала в първи клас, защото с бебе и пътуваща първокласничка ще ми е трудничко. Таткото работи често на смени, и като излезе в 5 ч. сутрин, няма да мога да се справя.
За т.нар. "елитни училища" в града също нямам кой знае какви впечатления, познавам абсолютни неграмотници, завършили МГ например. Моя позната, която все още си пише с правописни грешки и едвам връзваше четворките в училище, в момента е начална учителка в "елитно" СОУ, в което половината Тракийски квартал напира да си записва децата. Та в тази връзка, не виждам защо се налага едно малко дете, 4-5 клас, да става и да пътува до другия край на града примерно.

# 676
Фолиевата ми киселина остана почти цялата. Ако някоя от вас има намерение да забременява или е бременна мога да я и подаря.

# 677
Аз пак да се оплача - на Деница и се клати още едно зъбче   Cry , другия долен резец, предния падна преди 10 дена.
Започвам сериозно да се притеснявам вече. Кажете някой добър детски зъболекар!

# 678
Аз пък като видях че си писала и си помислих че ти трябва фолиева...  Mr. Green

# 679
Аз пък като видях че си писала и си помислих че ти трябва фолиева...  Mr. Green

Хахахах, Ани, разсмя ме. Първо трябва да намеря татко, едва тогава ще мога да се възползвам от предложението ти  Laughing

# 680
  • Mediterraneo
Аз пак да се оплача - на Деница и се клати още едно зъбче   Cry , другия долен резец, предния падна преди 10 дена.
Започвам сериозно да се притеснявам вече. Кажете някой добър детски зъболекар!

Е, от какво се притесняваш?! Нормално е, не го мисли. Че и да влачиш детето по зъболекари. На моята й паднаха долните два също през кратък период от време, казах ти- на същата възраст. И оттогава- нищо, вече една година. Горните резци и двата се клатят, но все още са далеч от падането.
Не го мисли повече да се товариш! Нормално развитие на нещата е. Щях да пиша нещо за цикъл, ама да не се обидиш Mr. Green

# 681
Ами малка ми се струва, затова Диманке.
Като гледам колко рано започват да се развиват, нищо чудно като стане на 9 вече да е с цикъл. Ако това имаш предвид, няма за какво да се сърдя.

# 682
Ние водим Иван при Баева. Тя е вуйна на Дидо. Не съм проучвала за други зъболекари, ако искаш да те водя при нея. Но за това мисля че всеки един зъболекар може да даде мнение. Наистина, че бързо се развиват децата. Предполагам, че ще кажат, че е нормално.

# 683
Няма нищо притеснително ,че са паднали рано,на колко е детето?Ами като на някой деца не им падат навреме и зад тях поникват постоянните,там е по-опасно.И нас вече три месеца ни мъчи пробив на първото зъбче и все го няма и няма,а аз нищо не мога да и помогна,нищо че съм зъболекар.

# 684
Няма нищо притеснително ,че са паднали рано,на колко е детето?Ами като на някой деца не им падат навреме и зад тях поникват постоянните,там е по-опасно.И нас вече три месеца ни мъчи пробив на първото зъбче и все го няма и няма,а аз нищо не мога да и помогна,нищо че съм зъболекар.

Мая, на 4г. и 10м. е.

# 685
Качамаче, споко. Моята маймуна е на 4 г. и 9 м., и отскоро забелязах, че долните резци са поизтънели, и тя казва, че се клатят и я наболяват. Скоро ще се сменят явно. А моите първи зъби се смениха чак на 7 г. Явно иде реч за акселерация ли, за мутация ли, ама не са като едно време нещата.

# 686
Качамаче, споко. Моята маймуна е на 4 г. и 9 м., и отскоро забелязах, че долните резци са поизтънели, и тя казва, че се клатят и я наболяват. Скоро ще се сменят явно. А моите първи зъби се смениха чак на 7 г. Явно иде реч за акселерация ли, за мутация ли, ама не са като едно време нещата.

Явно не са да. Просто не очаквах и другия да тръгне да пада след 10 дена. Освен това е първа от цялата група с паднало зъбче, и затова ми се стори много рано.

# 687
Рано е,спор няма.Колкото по-късно пробият и са по-дълго в коста ,са по-минерализирани и по-здрави.Наблюдавай като пробият постоянните да нямат промяна в цвета,поява на тебеширено бели петна.Ако искаш може да даваш  флуор,то в някой градини децата пият мляко с флуор.За рано пробили постоянни детски зъби има флуорни лакове с който се намазват зъбките.

# 688
Докато ви разправям, че няма паднали млечни, та снощи видяхме поникнало ново постоянно зъбче зад млечното, точно това, за което разправя Маяаа, ще изчакам някой и друг ден да видя това пред него дето се клати дали няма да падне и ще го водя. Аз мисля да ходя при Алексиева.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 00:02 от Раличка

# 689
  • Mediterraneo
Рано е,спор няма.Колкото по-късно пробият и са по-дълго в коста ,са по-минерализирани и по-здрави.Наблюдавай като пробият постоянните да нямат промяна в цвета,поява на тебеширено бели петна.Ако искаш може да даваш  флуор,то в някой градини децата пият мляко с флуор.За рано пробили постоянни детски зъби има флуорни лакове с който се намазват зъбките.

Нека не подхващаме агитацията за флуора, моля  Peace

Общи условия

Активация на акаунт