Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 882
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo

Е, чакай, де, нещата трябва да кристализират  Mr. Green

# 121

Е, чакай, де, нещата трябва да кристализират  Mr. Green

hahaha   hahaha   hahaha 

# 122
Неделя ; 13ч; остава да решите къде

# 123
Ресторант Шумен например?

# 124
# 125
И там става... Peace

# 126
нямам претенции Simple Smile

# 127
Запазих ви 10 места в неделя за 13ч, ресторант Шумен на моето име. Жалко че няма да мога да дойда.

# 128
  • Mediterraneo
Запазих ви 10 места в неделя за 13ч, ресторант Шумен на моето име. Жалко че няма да мога да дойда.

Честито! Сега остава поне 5 места да се заемат, че да не става за резил Ани  Mr. Green

# 129

Честито! Сега остава поне 5 места да се заемат, че да не става за резил Ани  Mr. Green
Laughing   Mr. Green

# 130
Момичета,знаете ли някой детски алерголог,освен д-р Николова.Трябва ми за утре,а Николова чак в понеделник ще е на работа.

# 131
Момичета,знаете ли някой детски алерголог,освен д-р Николова.Трябва ми за утре,а Николова чак в понеделник ще е на работа.

Теди, аз водя Деница при Д-р Христова - Шестакова, в поликлиниката. Нямам оплаквания от нея, много внимателна и кадърна докторка. Не знам мнението на другите какво е, но с нас винаги се е държала супер професионално, много преглежда, пита, разпитва, обяснява... Дано с всички пациенти да е така!!!

# 132
Открих я днес Николова по случайност и нейното мнение е,че Мони е с бронхиална астма. Sad Може и при Христова да отидем да видим и тя какво ще каже.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 22:05 от tedi_eli

# 133
На мен ми препоръчаха алерголог д-р Кисьова във Варна и другия месец ще водя Дани при нея.Тук в Шумен не се доверявам на никого.

# 134
за срещата не съм сигурна дали ще мога да дойда, щото може да пътувам за търново с малката, ако не пътувам в неделя ще дойда

Общи условия

Активация на акаунт