Шуменските баби всички, ни закичиха с мартенички!

• 36 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Светле, честит рожден ден /на патерици/!
Много здраве и любов!
  bouquet  bouquet  bouquet

Кристофер, честита дъщеичка, да ти е жива и здрава! Simple Smile

Мама Звярка, лека и безпроблемна! Peace

За ФМ- аз правих при Балев в клиника Темелков и останах много доволна. В 19 седмица ходих само, другите 2 си ги спестих. Wink

# 271
Кари, Балев само в петък ли преглежда и мога ли да си запиша час предварително или се записва час в деня на посещението?

# 272
Билети за детското шоу могат да се закупят на место или на посочения телефон.

# 273
Ани, отговорих ти на лични. Peace

# 274
Аз сега всеки ден ходя при Дидо. Дали не мога да си закупя билет от него или друг се занимава с тези неща?

# 275
 smile3521 Да, при него също може да закупите билети.

# 276
  • при Arctic Monkeys
аз препоръчвам за ФМ д-р Балев, болница Темелков, Варна.  два пъти ходих при него като бременна.  но, това е относително. за всеки лекар ще чуеш и положителни и отрицателни отзиви. аз съм с отлични впечатления от него, както и мои приятелки.

# 277
Момичета, препоръчайте ми някой свестен очен лекар. Rolling Eyes

# 278
За кого Кари?

# 279
  • все тук
Момичета, препоръчайте ми някой свестен очен лекар. Rolling Eyes
Доктор Станков, над Пожарната е кабинетът му, работи и със Здравна каса. Нямам координати, но наистина е много добър - и за възрастни, и за деца.

# 280
Аз лично от Станков не съм доволна,защото 3 пъти сменя стъклата на Моньо и накрая пак не ги оцели.
За дете препоръчвам д-р Давидова или д-р Рангелова.

# 281
  • Mediterraneo
И аз препоръчвам Давидова.

# 282
За мен е Теди.
Аз от Рангелова не съм доволна... Rolling Eyes Къде е кабинета на Давидова и работи ли със ЗК?

# 283
Работи със ЗК.Кабинетът й е в поликлиниката (мисля,че на 3 ет.беше)

# 284
Здравейте! Някой знае ли къде е преместен магазин "Дивна"/дрехи за бременни/, беше с/у НОИ? Други идеи откъде в Шумен може да се намерят дрехи за бременни /рокли или сукмани/? Нищо от предишната бременност не може да ми стане, тогава бях много слаба, и скоро ще съм в чуденка в какво да се напъхам.

Общи условия

Активация на акаунт