Еконт Експрес посредник за пазаруване от английски сайтове

• 7 443
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,направих поръчка от некста с Еконт,четох че е по бързо и евтино от всички други посредници.Иначе досега поръчвах с риминикидс и съм доволна.Някой поръчвал ли е чрез Еконт и колко е платил за доставката.

# 1
Тук има доста информация
http://www.facebook.com/EcontExpress?v=wall

# 2
От офиса им в Лондон до офис в БГ за 1 кг е 34.80 лв. Crazy Няма да продължавам с тарифите за другите кг...просто са лудост според мен тези цени.

# 3
Здравейте момичета,направих поръчка от некста с Еконт,четох че е по бързо и евтино от всички други посредници.Иначе досега поръчвах с риминикидс и съм доволна.Някой поръчвал ли е чрез Еконт и колко е платил за доставката.
Ами pure_selina ти го е казала...34.80лв за кг, при положение че другите посредници взимат между 2.16-3.18лв на кг(според  примерен курс на лирата 2.40лв). Кое му е по-евтиното??? #Crazy #Crazy #Crazy
И ти след като си поръчала БИ трябвало да са ти казали колко ще ти излезе превоза. Иначе това си остава за мен една скрита реклама Naughty

# 4
Еконт напоследък почнаха да прекаляват с агресивна при това безплатна реклама по форуми и блогове, време е да се спрат за малко! Че цените им са безумно високи, спор няма  Naughty

# 5
Днес трябваше да внеса паричките по заявката,но се отказах.Благодаря ви момичета че 34,80 за килограм си е направо доста.Сега ще прочета по форума за другите посредници и да поръчам че есента настъпи а нещата от некста са страхотни

# 6
при положение че другите посредници взимат между 2.16-3.18лв на кг(според  примерен курс на лирата 2.40лв

Бихте ли ми препоръчали посредник? В момента търся  Blush

# 7
Погледни тук, в 1-ия пост са написани всички посредници и превозвачи: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=521739.0
Мненията за всички са различни, така че не бих се обвързала да ти препоръчам някой конкретно...

# 8
Благодаря, аз търся посредник от типа на Ломбард, където мога да платя и поръчам на място в офиса  Rolling Eyes Ще разгледам  Peace

# 9
Виж, единствено Ломбард никога не бих препоръчала, наистина, но ти си знаеш, аз мислех, че става въпрос за доставка от Англия, Ломбард доставят от Щатите. Peace

# 10
Да, имам предвид посредник за пазаруване от Англия, подобен на Ломбард  Peace Поръчвала съм от тях и бяха коректни, но тарифите им са нереално високи  Tired Затова не съм и повтаряла  Peace

# 11
  • на малък остров в океана
Днес трябваше да внеса паричките по заявката,но се отказах.Благодаря ви момичета че 34,80 за килограм си е направо доста.Сега ще прочета по форума за другите посредници и да поръчам че есента настъпи а нещата от некста са страхотни
Можеш да отидеш в магазина на Некст в Мола и от там да си купиш или пък да си поръчаш от европейския им онлайн магазин, доставят до България за 5 евро.

# 12
Да, имам предвид посредник за пазаруване от Англия, подобен на Ломбард  Peace Поръчвала съм от тях и бяха коректни, но тарифите им са нереално високи  Tired Затова не съм и повтаряла  Peace
A, Ломбард нямат равни в тарифите, а отношение съвсем никакво. По-горе вече дадох линк с посредниците, които могат да се използват от Англия, процента е между 7-10% и килограмите варират от 0.90-1.30лири/кг. Peace

# 13
Габко- не взимат никакви комисонни. Единствено 0.9 лири/кг.:
http://www.gabco.org/contacts.html

Коректни са

# 14
е,как да не взимат,взимат 8%

Общи условия

Активация на акаунт