Отговори
# 75
От сега нататък - линийка в бикините, да меря преди.... Crazy

# 76
  • Варна
Ох, аз не съм си и поискала официално Simple Smile леко с намеци пробвах... друг би зацепил моментално , но този се ослушва..., а хич не е глупав. Simple Smile Една моя приятелка го обяви за фригиден Simple Smile  Thinking
Ааа, ник`ви намеци действаш направо.

# 77
  • София
За мен мъж, който толкова време не я прави крачката, просто не иска да спи с тая жена и тва е. Лесно и просто Simple Smile

# 78
  • Бургас
Моят приятел се държеше по същия начин 5 (словом:пет) месеца  Shocked Shocked Shocked Така и не разбрах причината. Вярно, че бяхме малки и терен нямахме и какви ли не други извинения не му измислях. Най-реално ми изглеждаше това, че нямаше много опит и всеки мой напън да го предразположа май го сдухваше още повече. Абе голяма картинка бяхме.

П.С.: Зодия Риби е.

# 79
Моята най-добра приятелка е в интересна ситуация. От почти месец се вижда с мъж, познава го от доста по-дълго време, излизат често, гостувала му е, била са интимни, но не съвсем. Т.е. не са стигналаи до края, а именно секс. Той й е заявил, че не иска да бърза  Shocked Тя в момента е доста притеснена, защото подозира, че той крие нещо или има някакъв проблем. Кажете, каква би била причината да й откаже секс, при положение, че той твърди, че е луд по нея (тя наистина изглежда великолепно)?

ай стига веееее .. ако мъжете пускахме тема всеки път когато жена откаже секс  Thinking Thinking Thinking ама мъжо отказал .. Шок и ужас ..  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Мерси!Имах нужда от смях през сълзи.....!    Hug   

# 80
Абе, откак де що има жена пише по форумите, повече взеха да пускат... Иначе закъсват откъм мат'риал за нови теми...

# 81
Добре де, аз не съм била засега с мъж, на който му е много малък, та искам да знам - как ги отрязвате по-тактично, като видите размера? И изобщо има ли такъв тактичен начин... Joy
Тактично няма как да е, ако вече сте голи в леглото. Номерът е да разбереш по някакъв начин, преди да сте стигнали до леглото. В колата например, като те изпраща и се целунете за чао, може да си пуснеш ръчичката в дънките му и да "поопипаш" ситуацията Wink
хахахаха Шанталче,ами ако са му тесни дънките и му е свит на топка,може да останеш с грешни впечатления hahaha Joy Joy Joy Joy

# 82
Кажи на приятелката си да внимава,на този не му е чиста работата.

Бившият ми мъж беше такъв....как да го кажа-асексуален.Нямаше малка пишка, не се лекуваше,нито пък друга жена имаше.Просто не го влечеше и толкова.В месеца най-много 2-3 пъти,това ни бяха секс.контакти.И това от първия месец,младоженци...Аз се измъчвах и страдах ,чувствах се ужасно пренебрегната,вярвах че причината е еднствено и само в мен,всячески се мъчех да "оправя нещата",но нищо не промених.Накрая се отказах и го напуснах.Не можех да живея с мъж,който не ме желае.После вече стана ясно,че причината е била в неговата глава(горната).
 п.п.зодия Рак е.

# 83
dimi73
 а преди брака? Thinking

# 84
Религията не му го позволява Joy

# 85
Хм,преди брака беше същата умряла работа,ама кой да ти знае тогава ooooh! Нямаше терен,натискахме се в колата му,все беше на две на три...Истината лъсна едва когато се събрахме да живеем заедно.Но аз тогава нямах никакъв опит,не познавах мъжката психика,не можех да предвидя какво ще последва.И така...Но не си е работа де.

# 86
Направо ме врещихте, ей, мама му стара, ако не четях редовно в Бг-мама, щях да си умра необразована в секса.  hahaha

# 87
Аз продължавам да твърдя,че има намесена друга жена и то в горната глава на мъжа.

# 88
Незнам,от моя горчив опит в тая сфера,мога да кажа,че това си е доста голям проблем,който хич не е за пренебрегване.Най-добре приятелката ти да се откаже от точно този мъж.
Нормалният,здрав,млад мъж няма такива проблеми.

# 89
Цитат
Най-добре приятелката ти да се откаже от точно този мъж.
Нормалният,здрав,млад мъж няма такива проблеми.

Ами че как. Незабавно да го зарязва. Може ли един месец да не си поиска? Егати смотаняка. Леле, кви мухльовци има...

Общи условия

Активация на акаунт