Отговори
# 30
  • София
Кинче,
на млади години и без опит всичко е възможно! Като знам аз колко наивна бях, сигурно бих се зарадвала дори да не се стига до истински секс.

# 31
Имала съм такъв. Най-красивият мъж който съм виждала и най-голямата нула в леглото. Зодия Дева. Дърпаше се като попарен от секс с месеци, иначе всичко беше на шест. Ако не го бях изнасилила буквално нямаше да се даде. Най-малката пишка която някога съм виждала и при това я вдига само с много яки мерки от моя страна. Sick ooooh! Е не...не можах да го изтрая дълго, това е най-голямото ми креватно разочарование.

Беж по-далеч от такива дето се дърпат! Naughty Това не може да е мъж. Бях прекалено млада та затова го търпях, пък и засегната...как така да не ме ще Shocked

Цитат
Преждевременните еякулации и малкият размер се съобщават, ако наистина той има намерение да прави секс.

Няма такъв сред моите, който доброволно предварително да си го е казал. Sick

# 32

Преждевременните еякулации и малкият размер се съобщават, ако наистина той има намерение да прави секс. Пича просто не я иска.

Съобщават се, но хората са различни. Може да събира смелост да съобщи. Човешко е да отлагаш момент, в който смяташ, че ще се изложиш.

# 33
Преждевременна еякулация има всеки 4-ти мъж, а за размера сигурно на 80% от вас не им уйдисва.

Природа. Всеки има право на секс.

# 34
Притеснява се от размера си - най-вероятната причина. И аз имах една приятелка с подобно гадже - проблемът се оказа действително малкия размер.

# 35
Или пък му е много голям,един познат не може да си намери приятелка точно поради тая причина.
Той е много готин,манекен е,харесват го жените,ама като си хване приятелка и дойде време да спят заедно и повечето се отказват.Голям проблем му е. Whistling

Искам да кажа,че мъж с малка пишка също може да има самочувствие и претенции за голям *бач,така,че би си искал,според мен, проблема е друг.

# 36
Цитат
Искам да кажа,че мъж с малка пишка също може да има самочувствие и претенции за голям *бач,така,че би си искал,според мен, проблема е друг.

Да-да... Laughing Изглежда не си виждала малки.

Те на думи всички са със самочувствие ама стигне ли се до доказване на практика, пиши го бегало. newsm78 Аз вече и от думи ги познавам слабите ракии ама след години наблюдения.

А за преждевременната...някои свършват още преди да успеят да го вкарат. Sick ooooh! И някои от тях даже съвест не ги гложди за тази работа.

# 37
Преждевременна еякулация има всеки 4-ти мъж, а за размера сигурно на 80% от вас не им уйдисва.

Природа. Всеки има право на секс.

Тия да го правят с възглавница викам аз.

# 38

Да-да... Laughing Изглежда не си виждала малки.

Верно е,не мога да отрека,късметлийка съм в това отношение,но веднъж ми се случи,преди много години .....но това не пречеше на самочувствието и желанието му.....напротив,адски много си вярваше,че е страхотен. Laughing
Абе да се чудиш - Вътрйе ли е,или не?Ама  смееш ли да питаш...? Joy

# 39
Имала съм такъв. Най-красивият мъж който съм виждала и най-голямата нула в леглото.
...

Същата работа. Само зодията не помня със сигурност, че мина много време, но беше или Везни или Водолей. А, и проблемът не беше в размера, а в чиста и проста некадърност. Никакви намеквания, натвърдвания, директни подсказки и инструкции не проработиха.

Затова и аз от тогава бягам надалеч от тези.  

# 40
...Аз вече и от думи ги познавам слабите ракии ама след години наблюдения.

Ааааа, бързо споделяй тука, кои са признаците!!!

# 41
  • Бургас
 Joy Joy Joy Екс  Hug

Иначе по темата - възможно е проблемът да не е в размера и сексуалните умения или липса на такива... Thinking

Може да е друг - психологически например.

Има мъже, които от страх да не прецакат нещо и да не изгубят жена, на която много държат отлагат и много по-дълго ( без да имат проблеми със секса). Не твърдя, че този случай е точно такъв разбира се. Peace

# 42
Имала съм такъв. Най-красивият мъж който съм виждала и най-голямата нула в леглото.
...

Същата работа. . А, и проблемът не беше в размера, а в чиста и проста некадърност.
Никакви намеквания, натвърдвания, директни подсказки и инструкции не проработиха.

Затова и аз от тогава бягам надалеч от тези.  
Същата работа.Страхотен мъж,най-красивия мъж ,който съм имала,не помня Лъв или Скорпион беше,но толкова беше свикнал жените да се вълнуват,че им е обърнал внимание,че нищо не правеше като хората.Жалка история,или по-скоро смешна.
Ляга и чака наготово,а е бил със много жени. ooooh!
Размера не беше проблем,просто не ставаше,скачаше около мен като заек и на всеки 7 секунди сменяше позата.Аз се пукнах от смях. Joy

# 43
Може да има още едно гадже и да е в процес на избиране hahaha

# 44
но веднъж ми се случи,преди много години .....но това не пречеше на самочувствието и желанието му.....напротив,адски много си вярваше,че е страхотен. Laughing
Абе да се чудиш - Вътрйе ли е,или не?Ама  смееш ли да питаш...? Joy
Аз такива изобщо не ги допускам "вътре"  Laughing Няма смисъл, то ще е конфузна ситуация и за двама ни- аз ще се преструвам, той ще се напъва, опитвайки се да ми даде и последният милиметър от 10-те си сантиметра...абе яка мъка ще е Sick Не,мерси Stop. Предпочитам да си останеме приятели (както би казал някой Водолей) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт