Отговори
# 105
  • София
Причината е, че мъжът е телец. Тривиална работа.

Ето го!

# 106
Не съм аз, ще има да взимаш. Laughing

А връзка между сексуалност и зодия разбира се че има, но няма връзка с размери и импотентност.

Изключително съм против да намесвате телеца. Той действа решително и качествено като му дойде времето.

# 107

А връзка между сексуалност и зодия разбира се че има, но няма връзка с размери и импотентност.

Изключително съм против да намесвате телеца. Той действа решително и качествено като му дойде времето.

Е да де, само на високосна година...  Mr. Green

# 108
Вярно този път се изложих. Нали съм свикнала една личност да вмъква навсякъде този детайл. Пък то нямало връзка.
Вищо, ще черпя, че не съм попадал ни на телец, ни на дева, ни на малкопишковец.

# 109
Вярно този път се изложих. Нали съм свикнала една личност да вмъква навсякъде този детайл. Пък то нямало връзка.
Вищо, ще черпя, че не съм попадал ни на телец, ни на дева, ни на малкопишковец.

Късметлиика!!!  Hug

# 110
Цитат
ще черпя, че не съм попадал ни на телец, ни на дева, ни на малкопишковец.

Уау, така изброено, непременно да пуснеш утре тото. Голяма късметлийка си, да знаеш.

# 111

Е да де, само на високосна година...  Mr. Green

Като не ти се е отворил парашута с един, не набеждавай всички останали.

# 112
  • Beyond the Frontiers
Добре де, човекът може просто да има по-различна гледна точка и да иска да я кара по-бавно....Толкова ли е невероятно.

# 113
Много си е добре Телеца.Недейте така,ще му излезе име.

# 114
 Моля,моля,най-срахотният любовник,който съм имала беше Телец .Беше хипер,мега сексуален,мъж до мозъка на костите!!!

# 115
  • София
Моля,моля,най-срахотният любовник,който съм имала беше Телец .Беше хипер,мега сексуален,мъж до мозъка на костите!!!

Или до връхчето на ...?  Wink

# 116
Добре де, човекът може просто да има по-различна гледна точка и да иска да я кара по-бавно....Толкова ли е невероятно.

Не, но ако и по нататък я кара так, ще бъде доста изнервящо.

# 117
  • Beyond the Frontiers

Не, но ако и по нататък я кара так, ще бъде доста изнервящо.

Комуникация....е решението. Лично аз смятам, че е възможно да има супер просто обяснение...

Явно съм задръстена, смахната и т.н. имала съм връзки с изчакване 8 месеца. Въпрос на гледна точка.

# 118

Като не ти се е отворил парашута с един, не набеждавай всички останали.

Напротив...отвори ми се...за това и знам за какво става въпрос... Wink

Сега съм си набелязала друг телец, но първо да приключа с водолея... Whistling Whistling Whistling

# 119
Комуникация....е решението. Лично аз смятам, че е възможно да има супер просто обяснение...
Явно съм задръстена, смахната и т.н. имала съм връзки с изчакване 8 месеца. Въпрос на гледна точка.

И аз, когато бях на 16.

Общи условия

Активация на акаунт