Отговори
# 300
Е,ама стига вече с тия малки пишльоци,де.Според мен ако има тоя проблем и тя се мъчи да го довлачи до спалнята по-скоро няма да и се обади повече,защото тя ясно е показала,че интереса и е на там.Съществуват все пак мъже,които не желаят да ги ползват като чесалка било то и на царския гръб.Човека очевидно се интересува от нея,но желае нещата да са по-сериозни и не основани на секс  Crossing Arms

# 301

Моя залог е ,4е му е малка пишката или свършва бързо  newsm78

Никакво въображение не проявяваш... Joy Joy Joy

# 302
Момичета /и момчета/, пак същото - хапнали са, пийнали са и кой откъде е  Laughing
Поканил я и тази седмица да излязат, щял да и се реваншира, като отидат да се веселят някъде до по-късно (в събота бил уморен от някакви работни срещи и трябвало да се прибира).
А това за приятелството - тя е била напълно директна какво иска, така че за мен този въпрос не стои или младежът е пълен дебил  Tired

# 303
Аз такъв търся! Може ли координата и на лични става.

# 304

А това за приятелството - тя е била напълно директна какво иска, така че за мен този въпрос не стои или младежът е пълен дебил  Tired

Добре де, аз пък се чудя като не я иска в леглото си...тя защо му се натиска...мъжете ли свършиха...какво ли... newsm78

# 305

Добре де, аз пък се чудя като не я иска в леглото си...тя защо му се натиска...мъжете ли свършиха...какво ли... newsm78

Тя вече не му се натиска. Приема поканите му, защото страшно си е паднала по него. Но не знам кога ли ще се откаже... може би той наистина иска нещо повече и я поставя на някакъв вид изпитание, защото ако и се беша дал веднага, аз лично подозирам, че нещата щяха да се отдавна приключили, че дори и забравени.

# 306
... може би той наистина иска нещо повече и я поставя на някакъв вид изпитание, защото ако и се беша дал веднага, аз лично подозирам, че нещата щяха да се отдавна приключили, че дори и забравени.

Глупости!  ooooh!

# 307
Какво значи "паднала си по него"...нали уж го искаше само за секс.
Май, май нещата не са такива каквито ги разказваш...

# 308

... може би той наистина иска нещо повече и я поставя на някакъв вид изпитание, защото ако и се беша дал веднага, аз лично подозирам, че нещата щяха да се отдавна приключили, че дори и забравени.

Боже, откъде ги измисляте такива? Значи той я поставя на изпитание като не и бута, та да види дали е Сериозна в Намеренията си? Намеренията за какво - да го гътне, или да осъществи с него Романтична връзка с цел Брак?. Някой път се чудя, може ли жените да сме такива патици.
  Човека иска да излиза, но не му се чука - с нея, или въобще. Оставете го на мира, не е и длъжен.

# 309
чак и на мен ми стана интересно.
Ще чакам развръзката-безкоментарно Rolling Eyes

# 310
Мария ДМ, извинявай, ти и приятелката едно и също лице ли сте? Така звучи.

# 311
Мария ДМ, извинявай, ти и приятелката едно и също лице ли сте? Така звучи.

Не  Laughing (тя само чете вашите отговори, не е регистрирана). Може би не зная цялата истина обаче, защото все пак съм чула само едната страна. Както и да е. Май трябва наистина да оставим момчето на спокойствие. Аз от много догадки взех да си развинтвам въобръжението, както си личи от последните ми постове  Laughing

# 312

Не  Laughing (тя само чете вашите отговори, не е регистрирана). Може би не зная цялата истина обаче, защото все пак съм чула само едната страна. Както и да е. Май трябва наистина да оставим момчето на спокойствие. Аз от много догадки взех да си развинтвам въобръжението, както си личи от последните ми постове  Laughing

Еее нищо де...давай...интересно е докъде може да стигне въображението ти... Wink

# 313
Може и да си писала преди това, но да не съм обърнала внимание. Те на каква възраст са?

# 314
Може и да си писала преди това, но да не съм обърнала внимание. Те на каква възраст са?

Тя на 27, той на 35-6 , май.

Общи условия

Активация на акаунт