Supernatural - After the Apocalypse

• 28 392
  • 699
  •   1
Отговори
# 165

Я виж така

На мен ми е интересно кога ще имаме малко Екълсче Laughing И дали ще прилича много на баща си Grinning

Стана.  Grinning И от първия пост си се отваря сега, явно проблемът е бил при мен. Rolling Eyes
Аз съм сигурна, че гените на Големия Екълс ще бият тези на госпожата Как ́И Беше Името. Толкова красота не може да се изгуби ей така.  Crossing Arms

# 166
Ето го пак Simple Smile Сори но ми е по лесно да го намеря така   Hug

Лелееее, това клипче било много яко. Онзи ден започнах да го гледам, ама детенце ми се разплака и ..... Та сега го изгледах 2 пъти .... супер е, еле завършека .....  Mr. Green

Дейна, добре завърнала се  Hug, радвам се да те видя.

Говорейки за сценарий, ето и моя.

"Видението" S6Е01

Koлата бавно спря отстрани на къщата. Вратите се отвориха и Сам и Дийн слезнаха запътвайки се към багажника. Не знаеха, срещу какво се изправят, само предполагаха. Въпреки жегата отвън, студена тръпка премина по гърбовете им. Дийн погледна с братска любов към Сам. Все още не можеше да повярва, че е жив. НЕ знаеше как е станало, а и Сам не искаше да говори за това. Историята се повтаряше, само че в друго време и с друг герой. Сега Апокалипсиса не заплашваше земята, нямаше Демони и Ангели.
Боби както винаги им помагаше в разследванията и това бе поредния случай за Сам и първият от година насам за Дийн.
Все още прощалната целувка на Лиса гореше по устните му, но тя знаеше, че Дийн е мъж, авантюрист. Още когато Видя Сам на входната врата, знаеше, че Дийн си заминава. Така и двамата братя се озоваха в горещия Ню Орлианс.
Боби им бе съобщил за странно убийство. Млада двойка, бе убита по странен начин. Бяха намерени в леглото, н априлично разстояние един от друг, прилежно завити, но голи. И двамата имаха странни белези, едни и същи и на едни и едно и също място. Вратите на къщата бяха заключени и нямаше следи от взлом. От полицията не можеха да им кажат нищо особено и поради факта , че няма следи от насилствено влизане, обявиха случая за убийство от ревност ....
Жегата беше неистова. Но влизайки в къщата, студа ги удари като шамар.

"Сами, внимавай ...."  каза Дийн загрижено.
"Винаги внимавам. "  му отговори Сам

Локатора за Духове, странно защо не отчиташе нищо. А силно се усещаше чуждото присъствие. Изведнъж сладникавата миризма на жасмин и момина сълза се разля към тях. И със всяка крачка, аромата се усилваше. Сладко чувство на любов, страст, ревност ... започна да ги обзема. Знаеха, че нещо не е наред. Най странното бе, че започнаха да ревнуват един от друг. Тогава го видяха. Видението/ духът бавно се приближаваше към тях. А с нея и аромата .... Плавно се приближи до Сам. Протегна ръка и го погали по лицето. Започна да го обикаля, като го докосваше с косата си, която нежно гъделичкаше кожата му. Той стоеше като омагьосан, непосилен да помръдне. Всяка частица от тялото му крещеше за още. Кожата, зърната ..... всичко започна болезнено да се втвърдява. Болката беше сладка .... Дълбоко в себе си крещеше за помощ, осъзнавайки, че това е нереално, нередно. Но, очите му показваха Блаженство. Видението се наклони към него и хвана лицето му в блестящите си ръце. Приближи глава към неговата .... и точно когато понечи да го целуне, Дийн който до момента стоеше безучастно, неспособен да реагира по никакъв начин, извика цялото си същество, вдигна пушката и я изпразни във видението. Сам наддаде гърлен вик, но докато се осъзнае вече беше на вън. Дийн понечи да му помогне да се изправи, но за негова изненада получи юмрук точно в лицето. Знаеше, че Сам не осъзнава какво върши, че все още е под влиянието на видението. И в този момент, Сам се свлече на земята. Когато се свести вече пътуваха към мотела.
На другия ден, се отбиха в градската библиотека. Ровейки се в старите вестници, разбраха че къщата преди повече от век е била публичен дом. Собственичката е имала любовник, който хванала в леглотос друга жена. И дамата били намерени ден по късно убити?, а собственичката безследно изчезнала. Телата им били заровени в задния двор, поради срам от мястото на смъртта им.
Всеки следващ собственик на къщата я напускал без основателна причина, а последните две семейства били "убити" при странни обстоятелства .....
Носели се легенди, че духът на любовницата витаел в търсе на "мадам" и омайвала мъжете които влизали в къщата.
Имайки тази информация, Сам и Дийн се запътиха към къщата с цел освобождаване да духа.
Използваха дневната светлина за да намерят гроба. И след цял ден копаене, най накрая ги откриха. Двата скелета, били прилежно завити на разстояние един от друг.
Сложиха си тампони в носовете, надявайки се да не усетят аромата, който беше главен виновник за тяхното омайване. Влезнаха в къщата и започнаха да я търсят от стая в стая. Тогава Дийн усети  аромата. Докато се осъзнае и понечи да нагласи тампона, ръката му остана във въздуха. ТЯ стоеше блестяЩа пред него. Хвана лицето му в ръце и го целуна. Дийн усети сладостна струя от вкус на цветя, да се разлива из тялото му. Настръхна и протегна ръце за да я хване. Искаше още от вълшебната целувка. Искаше да я прегърне силно, знаейки че всеки момент може да изчезне. Видението се отдалечи леко от него, галейки го с косата си. дийн се свлече на колене, протягайки ръце към нея.
Сам който в този момент, влезе в стаята не можеше да отдели очи от сцената която се разиграваше пред него. С всички сили се задърпа навън. Това ТЯ го погледна с най празния поглед. Тръгна към Сам, а неговите крака сякаш бяха залепнали. Задърпа с ръце, за да може да се отскубне от невидимата хватка и се за влачи към вратата. Видението го гледаше зловещо със празния си поглед. Студа беше неописуем. Тогава Сам извади пистолета и се прицели в НЕЯ. Чу се гръм ... Осъзнавайки, че това му е помогнало, Сам се изправи и със сетни сили успя да излезе. Поглеждайки назад, сърцето му се сви. Видя видението надвесено да Дийн, а лицето  му вече не показваше страст, а страх .... Тогава Сам не и замисли втори път. Хукна към гроба, посипа го със сол и бензин и точно когато ТЯ протягаше ръката си към сърцето на Дийн, Сам запали гроба. Проглушаващ вик се изви в смрачаващото се небе. Птиците накацали по дърветата излетяха, сякаш викът ги уплаши.
Дийн, се изправи с треперещи крака и се запъти към Сам.

"Благодаря" каза Дийн.
"За нищо, ти би направил същото за мен. Все пак това е семейния бизнес" му отговори Сам.

И беше така. Дийн, Сам, Импалата и семейния бизнес. Понесоха се към залеза и към следващата мисия.

Е, глупаво е, не ми се отдава много много писането, но това е което мога. Исках да го споделя с вас, ... дано ви хареса.

# 167
# 168
  • срещу двата комина :)))
супер си Hug

# 169
  • В средата на времето
bicho malo, браво Hug Не е глупаво Naughty Всеки един сценарий ще си бъде самороден бисер Simple Smile

След края на конкурса, може да се събере всичко в един файли или да се качат някъде и да се плесне адрес на първа страница Grinning

Дейна, кога е крайният срок? Да знам до кога мога да се помотквам Laughing

Аз съм сигурна, че гените на Големия Екълс ще бият тези на госпожата Как ́И Беше Името. Толкова красота не може да се изгуби ей така.  Crossing Arms

Плюв, дано Grinning А пък ако заложим на това, че гените с поколенията се подобряват, поколението на г-н- и г-жа Екълс ще бъде "ум да ти зайде, сърце да ти спре" Joy

# 170
Плюв, дано Grinning А пък ако заложим на това, че гените с поколенията се подобряват, поколението на г-н- и г-жа Екълс ще бъде "ум да ти зайде, сърце да ти спре" Joy

Или така ще се омешат гените им, че ще се получи нещо ум да ти зайде, сърце да ти спре, ама в обратния смисъл Laughing

# 171
Това е Хабсолютно невъзможно. Naughty  От двама красиви родители е възможно така да стане...ама от двама. Повтарям- от двама.  Mr. Green

# 172
bicho_malo, чудесен сценарий, браво и от мен.
Крайния срок предлагам да е до 23.09 - четвъртък. След това на 24.09 правим калкулация на гласовете "за" на всеки сценарий и обявяваме победителя. Simple Smile Така че - до 23.09 - пускане на сценарии, на 24.09 - гласуване за победител. Wink А на 25.09 сутринта - оххх Heart Eyes Simple Smile

Колкото до малкото Падалече, такива слухове обикалят в пространството от известно време, но засега се оказват само слухове, малко Екълсче много ни се иска да видим, ама госпожата е доста заета с новия си сериал, та не се знае кога. Дженсън ако много държи на малко Екълсче, трябва да я пооткъсне от филмови изяви неговата г-жа "Как Й Беше Там Името" Grinning

# 173
....ама госпожата е доста заета с новия си сериал, та не се знае кога. .

Как се зове този сериал? Да знам, че да не попадна случайно на него. Crazy Joy

# 174
....ама госпожата е доста заета с новия си сериал, та не се знае кога. .

Как се зове този сериал? Да знам, че да не попадна случайно на него. Crazy Joy

Friends with Benefits се казва сериала и госпожата пак го играе развратна кучка там. 'Simple Smile

# 175
 Joy

Благодаря!   bouquet
ЩЕ трябва да проверя филмографията на госпожата. Crazy

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 17:06 от Рио

# 176
  • # супернатурална #
bicho malo , СУУУПЕР!
Хареса ми идеята за сладострастен женски дух, ех, ако Сара го закъса от към идеи, знае къде да погледне Laughing

# 177
Може ли и новите да се включваме  Embarassed със сценарии Embarassed

# 178
Радвам се, че ви е харесало моето нещо  Hug  bouquet

Аз специално много държа да чуя твоя  Blush

# 179
  • срещу двата комина :)))
Радвам се, че ви е харесало моето нещо  Hug  bouquet

Аз специално много държа да чуя твоя  Blush
и аз и аз