Supernatural - After the Apocalypse

• 28 937
  • 699
  •   1
Отговори
# 105
Уоми, екстра е , сподели технологията, че много искам да се наместя с една две приятелки в Импалата, даже съм избрала подходяща снимка.

Откога чакам това!

# 106
  • UK
Добър вечер! Simple Smile
Идвам само да ви доставя новини. Миша е вече на 52.1 километра от маратонното си бягане.  Peace

# 107
Браво, Миша! Браво, Колинс! Grinning
Честит празник на всички!  Hug

# 108
  • UK
Добро утро от мен и честит национален празник на всички!

И една прекрасна новина - Миша събра над 94,000 $ от маратонното си бягане, като пробяга общо 83 километра за 11 часа.  Crazy

Браво на ангелчо.  Hug

# 109
Предполагам, че сте го виждали, но разчитам на думите ви, че обичате да повтаряте. Crazy
Цък!  Heart Eyes

94 000 $ си е една доста добра сума! Grinning

# 110
A аз не мога да не пусна това  Joy hahaha Joy

Но това е по добро / горкия Едуард/

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 11:02 от WomanitKa

# 111
  • В средата на времето
И една прекрасна новина - Миша събра над 94,000 $ от маратонното си бягане, като пробяга общо 83 километра за 11 часа.  Crazy

Уау! Впечатлих се от километрите. Браво на Миша! Heart Eyes

Честит празник и от мен Grinning

# 112

Определено е по- добро!  Mr. Green  Определено е "горкия" pletka   hahaha Чакам с нетърпение вампирския епизод. Mr. Green

# 113
  • В средата на времето

Нямам звук, но го изгледах. Удовлетворена и задоволена съм на-пъл-но! Mr. Green Joy Репликата "Eat it Twilight" е култово-жестока.  Mr. Green

# 114
  • # супернатурална #
Добро утро и честит празник!
Уоми,  Joy Laughing Joy Joy
много ми харесаха и двете, само песента на първото малко ме смути Laughing

# 115
Момичета,
Искам да ви благодаря Hug , на всичките! Тази нощ за първи път сънувах нещо, свързано със SPN!!! Дали защото ми се развихри фантазията в посока разширена версия на сценария на galina, дали защото снощи ходихме с Ди-й-йн да занесе някакво пакетище Wink  и той ме остави цяла нощ сама пред къщата/блока – на студа и дъжда hahaha ... Шегата настрана – наистина имам бегъл спомен или по-скоро приятно усещане, че сънувах нещо – м-м-да, точно онова нещо – с мен, Сам и Ди-й-йн. Супер!

PS. „Браво, Миша! Браво, Колинс!” Laughing

# 116
  • # супернатурална #
Импалка, честито за съня, да се връща на всички ни Laughing
Ама когато сънуваш, не се шегуваш- и Сам, и Дийн Whistling Не е лошо да споделиш подробности в две-три...страници Laughing

# 117
Момичета,
Искам да ви благодаря Hug , на всичките! Тази нощ за първи път сънувах нещо, свързано със SPN!!! Дали защото ми се развихри фантазията в посока разширена версия на сценария на galina, дали защото снощи ходихме с Ди-й-йн да занесе някакво пакетище и той ме остави цяла нощ сама пред къщата/блока – на студа и дъжда hahaha ... Шегата настрана – наистина имам бегъл спомен или по-скоро приятно усещане, че сънувах нещо – м-м-да, точно онова нещо – с мен, Сам и Ди-й-йн. Супер!
Честито за съня Импала, само заради пакетището ще да е било Grinning Grinning Grinning

ПС: И аз като Галчето смятам, че не трябва така ревниво да ни пестиш подробностите  Rolling Eyes

# 118
Импалка, не бъди скръндза и сподели с другарчетата  Laughing. Кат не сънуваме, поне да четем какво сънуват другите  Wink.

Браво на Миша! Впечатлена съм от пробяганите километри!
Ако искате да видите, как е протекъл пробега му, може да го направите тук - http://community.livejournal.com/ontd_spnparty/282526.html. Събрани са на едно място всички коментари, снимки и клипчета, които е туитвал по време на тичането.

# 119
Еййй, ама и аз съм кретен и съвсем забравих да се зарадвам на Мишааа Banghead Banghead Импалка така ми провокира въображението, че изключих  Embarassed Embarassed Embarassed
Та - браво Миша!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт